üstüme kazık çakan kilolarım

Bittercoffee

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Mart 2016
6.641
13.448
248
Selam kızlar.. aslında doğumdan sonra çoğunu verdim bi 6 kilo fazlam var 2 3 kilo verip geri alıyorum. Uzun araştırmalar sonucu l karnitine ulaştım ve bugün aldım umarım işe yarar.. yediğime genelde dikkat ederim ama akşam 9dan sonra boğazım açılıyo.. daha önce l karnitin kullanan var mı içinizde bi de bununla birlikte kullanılan cla varmış daha etkili oluyomuş yağ yakımı.. günlük hayatta çom hareketliyim de bu 9dan sonra boğazımı nasıl tutucam var mı bunun bi çaresi gözümün önünden envai çeşit yiyecek geçiyo yorumlarınızı bekliyorum hanımlar şimdiden teşekkürler..

benim de 4 kilo kadar vermem lazım ama bir türlü ben de veremiyorum. bol su içmeye çalışıyorum. su içiyor musunuz?
İçiyorum 2 ya da 2.5 litre arası değişiyo.. bu hafta spora da başladım evde.. gereksiz saatlerde acıkınca da bi tane hurma yiyorum veya süt içiyorum kesiyo iştahımı.. umarım bi işe yarar tüm bu yaptıklarım.. destek olarak da l carnitin ve cla alıyorum.. daha da bi şey olmazsa salıcam kendimi bu ne yaa kafayı yedim 6 kilo diye diye

Benim de bes kilo vermem lazim. dogumdan üc ay sonra 50 kiloya düsmüstüm. Ne zaman kizim iki yasina girdi geldi o bes kilo yapisti üzerime. Neden aldim bilmiyorum. Galiba cok yemeye basladim.
Boyun kisa oldugundan zayiflamak istiyorum.
Simdi iki kücük magnum yedim ve hazirim. Eee neler yapiyoruz

fazla kilo vermemiz gerekmediği için çok zorlamıyoruz galiba bende de durum aynı çünkü. bir kaç gün yapıp sonuç almayınca hemen bırakıyorum. spor yapıyorsanız sonuç alırsınız diye düşünüyorum. birazda yediklerinize dikkat ederseniz bence başaracaksınız :)

Benim de boyum kısa 46 kiloyken çok mutluydum şimdi 51 falan geliyorum.. tatlialirim alemsin ya bende önce yiyorum sonra pişman oluyorum çareyi sporda buldum.. bi şey daha diycem bi doktordan duymuştum bi tane cevizi kır 1 bardak suyun içine at geceden.. sabah kalkınca suyu iç cevizi de ye hem yağ yakımını hızlandırıyomuş hem iştahı kesiyo ve de kabızlığa birebir.. iştahı gerçekten kesiyo denedim çünkü.. bazen sabahları ılık limonlu su da içiyorum.. bi şey diyim mi 4 gün oldu leslie karın sıkılaştırma squat çalışıyorum inan ki sıkılaşmaya başladım bile

ben de 1.62 boy 53 kiloyum. buneyahuuu sizin boyunuz kaç ?
hemen hemen aynı boy ve kilolardayız galiba üçümüzde

Ben hamilelikte aldigim 20 kiloyu verdim üc ayda. Ama bu benimki tembellikten miskinlikten resmen. Popom büyümüs resmen. Plates yapardim ama simdi hiiic kalkip yapasim gelmiyor. Dogumdan sonraki gaz yok su an bende. Birinin beni gaza getirmesi lazim.
ha 55 kilo da normal duruyor hala 36 bedene girebiliyorum ama 34 e giremem. Kiyafetlerim hep 34 36 zaten. gören kilo aldigimi anlamiyor ama bütün kiyafetlerimden belli oluyor. Bol giymeye basladim

Evet, boyum 1 58.
50 kiloyken bile zayif sayilmazdim aslinda. Simdi hicbir pantolonuma giremiyorum.
Ya dolabi yenileyecegim ya da fazlaliklari verecegim. Baska yolu yok. Kiyafet kalmadi.
Ayniymisiz bende 1.60 boy 55kilo 50olmak istiyorum mayisin 25ine kdar verebilirmiyim sizce kizlar

Ayniymisiz bende 1.60 boy 55kilo 50olmak istiyorum mayisin 25ine kdar verebilirmiyim sizce kizlar

Gaza gelirsem veririm inaniyorum ama tembellikten yiyorum biliyorum kendimi..
Bir de ben ikinci bebegimi de istiyorum. Yani kapida her an bir hamilelik görünebilir. Bes kilo fazlalikla mi girsem diyorum. Ne de olsa dogumdan sonra cok hizli veriliyor. Ama yas 26 ya gidiyor. Metobolizmam falan mi yavasladi diyorum.
Ama su var cok saglikliyim, enerjim full.
50 kilodayken hep yorgun olurdum basim dönerdi.

Bende aynı durumdayım 36 bedenim ama basenli masenli 36 biçimsiz buluyorum kendimi gerçi eşim çok memnun hatta kızıyo bu aralar dikkat ediyorum diye.. geçen gün spor yapıyodum ısrarla arıyo açmadım ama bi türlü rahat bırakmadı açtım en sonunda noldu neden soluk soluğasın spor mu yapıyon yineee diye söylendi.. ama çok kararlıyım bu defa iyice inat ettim

55 çok fazla 50 de çok düşük geliyorsa 52 falan da ideal olabilir bence. hem baş dönme sorununuz belki olmaz hem kıyafetlere girersiniz rahat rahat :)

Ah ben napim 31 bitti 2. Çocuk da yok daha oofff of.. gereksiz iştahım beni yiyip bitiriyo

Bende 50ye dusup bebek dusunuyorum aksamlari yemiyorum yada cok az yiyorum kesinlikle aksam ekmege elimi surmuyorum ogleni gecistiriyorum birde merdiven cikmaya karar verdim 6.katta oturuyorm gunde 2defa cikip insem faydasi olurmu acaba bnun disinda mekik felanda cekmeye basliyacagim kilo almak cok kolayda vermesi bir bela

Söyle düsündüm ben simdiden dogum icin almam gerekeni aldim birazini yani hamileyken alacagimi simdi aldim diye düsünüyordum. Cünkü elli kiloyla hamile kalinca yine zayifliktan aliyorum

Bence faydası olur ama vücudunu ısıttıktan sonra mekik ya da sıkılaştırma hareketleri yap hem kaslarını zorlamazsın hem de daha etkili oluyo

Pfff bende 1.58 e 55 im.. ustte kaburgalarim sayılıyor, göğüsler küçücük ama göbek ve basen aldi başını gidiyor..evlendigimde 48 dim evlendikten sonra kilo aldim 55 çok değil ama boy kısa olunca birde orantisiz kilo olunca olmuyor isteee (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…