- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.448
- 248
- Konu Sahibi Bittercoffee
-
İçiyorum 2 ya da 2.5 litre arası değişiyo.. bu hafta spora da başladım evde.. gereksiz saatlerde acıkınca da bi tane hurma yiyorum veya süt içiyorum kesiyo iştahımı.. umarım bi işe yarar tüm bu yaptıklarım.. destek olarak da l carnitin ve cla alıyorum.. daha da bi şey olmazsa salıcam kendimi bu ne yaa kafayı yedim 6 kilo diye diyebenim de 4 kilo kadar vermem lazım ama bir türlü ben de veremiyorum. bol su içmeye çalışıyorum. su içiyor musunuz?
tatlıalırım siz kaç kilosunuz 55 mi
Benim de boyum kısa 46 kiloyken çok mutluydum şimdi 51 falan geliyorum..tatlialirim alemsin ya bende önce yiyorum sonra pişman oluyorum çareyi sporda buldum.. bi şey daha diycem bi doktordan duymuştum bi tane cevizi kır 1 bardak suyun içine at geceden.. sabah kalkınca suyu iç cevizi de ye hem yağ yakımını hızlandırıyomuş hem iştahı kesiyo ve de kabızlığa birebir.. iştahı gerçekten kesiyo denedim çünkü.. bazen sabahları ılık limonlu su da içiyorum.. bi şey diyim mi 4 gün oldu leslie karın sıkılaştırma squat çalışıyorum inan ki sıkılaşmaya başladım bile
Ayniymisiz bende 1.60 boy 55kilo 50olmak istiyorum mayisin 25ine kdar verebilirmiyim sizce kizlarEvet, boyum 1 58.
50 kiloyken bile zayif sayilmazdim aslinda. Simdi hicbir pantolonuma giremiyorum.
Ya dolabi yenileyecegim ya da fazlaliklari verecegim. Baska yolu yok. Kiyafet kalmadi.
Ayniymisiz bende 1.60 boy 55kilo 50olmak istiyorum mayisin 25ine kdar verebilirmiyim sizce kizlar
Bende aynı durumdayım 36 bedenim ama basenli masenli 36 biçimsiz buluyorum kendimi gerçi eşim çok memnun hatta kızıyo bu aralar dikkat ediyorum diye.. geçen gün spor yapıyodum ısrarla arıyo açmadım ama bi türlü rahat bırakmadı açtım en sonunda noldu neden soluk soluğasın spor mu yapıyon yineee diye söylendi..Ben hamilelikte aldigim 20 kiloyu verdim üc ayda. Ama bu benimki tembellikten miskinlikten resmen. Popom büyümüs resmen. Plates yapardim ama simdi hiiic kalkip yapasim gelmiyor. Dogumdan sonraki gaz yok su an bende. Birinin beni gaza getirmesi lazim.
ha 55 kilo da normal duruyor hala 36 bedene girebiliyorum ama 34 e giremem. Kiyafetlerim hep 34 36 zaten. gören kilo aldigimi anlamiyor ama bütün kiyafetlerimden belli oluyor. Bol giymeye basladim
Ah ben napim 31 bitti 2. Çocuk da yok daha oofff of.. gereksiz iştahım beni yiyip bitiriyoGaza gelirsem veririm inaniyorum ama tembellikten yiyorum biliyorum kendimi..
Bir de ben ikinci bebegimi de istiyorum. Yani kapida her an bir hamilelik görünebilir. Bes kilo fazlalikla mi girsem diyorum. Ne de olsa dogumdan sonra cok hizli veriliyor. Ama yas 26 ya gidiyor. Metobolizmam falan mi yavasladi diyorum.
Ama su var cok saglikliyim, enerjim full.
50 kilodayken hep yorgun olurdum basim dönerdi.
Bende 50ye dusup bebek dusunuyorum aksamlari yemiyorum yada cok az yiyorum kesinlikle aksam ekmege elimi surmuyorum ogleni gecistiriyorum birde merdiven cikmaya karar verdim 6.katta oturuyorm gunde 2defa cikip insem faydasi olurmu acaba bnun disinda mekik felanda cekmeye basliyacagim kilo almak cok kolayda vermesi bir belaGaza gelirsem veririm inaniyorum ama tembellikten yiyorum biliyorum kendimi..
Bir de ben ikinci bebegimi de istiyorum. Yani kapida her an bir hamilelik görünebilir. Bes kilo fazlalikla mi girsem diyorum. Ne de olsa dogumdan sonra cok hizli veriliyor. Ama yas 26 ya gidiyor. Metobolizmam falan mi yavasladi diyorum.
Ama su var cok saglikliyim, enerjim full.
50 kilodayken hep yorgun olurdum basim dönerdi.
1.56 boy 51 kilo ama 46 falan en idealim.. evet hepimiz yaklaşık olarak aynıyız tesadüfe bak :)ben de 1.62 boy 53 kiloyum. buneyahuuu sizin boyunuz kaç ?
hemen hemen aynı boy ve kilolardayız galiba üçümüzde
Bende 50ye dusup bebek dusunuyorum aksamlari yemiyorum yada cok az yiyorum kesinlikle aksam ekmege elimi surmuyorum ogleni gecistiriyorum birde merdiven cikmaya karar verdim 6.katta oturuyorm gunde 2defa cikip insem faydasi olurmu acaba bnun disinda mekik felanda cekmeye basliyacagim kilo almak cok kolayda vermesi bir bela
Bence faydası olur ama vücudunu ısıttıktan sonra mekik ya da sıkılaştırma hareketleri yap hem kaslarını zorlamazsın hem de daha etkili oluyoBende 50ye dusup bebek dusunuyorum aksamlari yemiyorum yada cok az yiyorum kesinlikle aksam ekmege elimi surmuyorum ogleni gecistiriyorum birde merdiven cikmaya karar verdim 6.katta oturuyorm gunde 2defa cikip insem faydasi olurmu acaba bnun disinda mekik felanda cekmeye basliyacagim kilo almak cok kolayda vermesi bir bela
Pfff bende 1.58 e 55 im.. ustte kaburgalarim sayılıyor, göğüsler küçücük ama göbek ve basen aldi başını gidiyor..evlendigimde 48 dim evlendikten sonra kilo aldimAyniymisiz bende 1.60 boy 55kilo 50olmak istiyorum mayisin 25ine kdar verebilirmiyim sizce kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?