- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi Bittercoffee
-
Hadi bana arkadaşlık et birlikte zayıflayalım.. şöyle zayıf taş gibi mayolu bikinili hatunların fotolarına bak eski fit fotolarına bak.. nasıl gaza geldiğine sen bile inanamıycaksın
3 100 doğdu oğluşum ama o da iri bi bebekti 36 haftalıkken doğdu bu kiloda.. acayip de hareketliydi kaburgalarım sırtım açıldı genişledi benim de evlatçımın sayesinde.. daracıktım ben enlemesine yayıldım şimdi
Aynen öyle.. gereksiz yemek içmek yok yaptıklarımızı da yazalım buraya birbirimizden haberimiz olsun.. bi de abur cuburu mümkün mertebe tüketmeyelim onun yerine günde 1 porsiyon meyve yoğurt hurma falan gibi sağlıklı şeylerle iştahımızı keselim vee tabi ki spor.. gitsin kilolar gelsin sımsıkı sağlıklı bi vücutNe olur ya birbirimize gaz verelim. Baska türlü olmayacak. Fit bir hamile olayim olacaksam da.
Ben dogumdan sonra inan cok sikilastim platesle. Hatta öncesinden siki olmustu bacan be kalcam. Ama kanrimi sadece düzeltemedim.
Eee nasil baslayalim. hesap mi verelim birbirimize, ne yapalim
Aynen öyle.. gereksiz yemek içmek yok yaptıklarımızı da yazalım buraya birbirimizden haberimiz olsun.. bi de abur cuburu mümkün mertebe tüketmeyelim onun yerine günde 1 porsiyon meyve yoğurt hurma falan gibi sağlıklı şeylerle iştahımızı keselim vee tabi ki spor.. gitsin kilolar gelsin sımsıkı sağlıklı bi vücut
Ayyy evet ya gerçi hala 23 24 falan zannederler makyajsız 19 diyen bile oluyo.. eşimi abim çocuğumu kardeşim zanneden çok oluyo.. komşularım genç kız gibi duruyon maşallahın var derler bazen.. benim koca kıskançlıktan zayıflamamı istemiyo heralde tevekkeli değil çocuk gibi plcan iyice deyip duruyoBenimki seninkinden 900 gram fazlaymis. Evlat icin degistik ne yapalim. Az citir degildim yoksa ben var yaaa, ne bicimdim
Gel katıl bize sen dekızlar bende böyle baslık arıyordum.
boy 1,60 kilo gecen hafta 55 ti dün baktım tam 56 olmuşum bende 5-6 kilo vermek istiyorum.
Ayyy evet ya gerçi hala 23 24 falan zannederler makyajsız 19 diyen bile oluyo.. eşimi abim çocuğumu kardeşim zanneden çok oluyo.. komşularım genç kız gibi duruyon maşallahın var derler bazen.. benim koca kıskançlıktan zayıflamamı istemiyo heralde tevekkeli değil çocuk gibi plcan iyice deyip duruyo
Bende de sıkılaşma var fakat kilo kaybı henüz yok önümüzdeki haftalarda sonuç alırmışız edindiğim bilgilere göre tabi yediğimize de dikkat ederek.. bu arada saat 5 son 1 saat kaldı akşam yemeğineAltidan sonra yemek yok
Abur cubur bugün itibariyle son
Haftada en az 4 gün 40 dakikalik yürüyüs
Sana söz veriyorum bunlar icin.
Fakat ben bu yürüs isine basladim baslayali sikilastim ama kilo vermedim cok yedigim icin, kasa mi cevindi bilmiyorum ne oldu.
Bende de sıkılaşma var fakat kilo kaybı henüz yok önümüzdeki haftalarda sonuç alırmışız edindiğim bilgilere göre tabi yediğimize de dikkat ederek.. bu arada saat 5 son 1 saat kaldı akşam yemeğine
Fesattır onlar fesat kıskanıyolardırAynen ya beni de cocuk saniyorlar, esimin kizi sanan mi dersin, sürekli kimlik istemeler mi dersin. Daha gecen oy verirken sokmadi görevli ya!
Yüzüm cocuksu aslinda vucudum cok kadinsi yine bu boya aslinda. Ama cevrem yok benim öyle. sonradan geldim bulundugum yere. Kimse iyi birsey demez bana. Tabi disarda kücük sananlar yetiyor
Fesattır onlar fesat kıskanıyolardır
Ohh iyisin ben kaçar önce güzel bi kalori yakıp sonra yemeğimi yiyim bari napimBen almanyada yasiyorum daha erken burada ben yiyebilirim
Ohh iyisin ben kaçar önce güzel bi kalori yakıp sonra yemeğimi yiyim bari napim
Tamam canım.. akşam yine yaptıklarımı yazarım.. kaçak yok heee ona göreHadi kolay gelsin görüsürüz yine buraya hesap verilecek nasilsa
Burdakilerin hepssi ayni civarda sanirim..:) bende 1.58~55kızlar bende böyle baslık arıyordum.
boy 1,60 kilo gecen hafta 55 ti dün baktım tam 56 olmuşum bende 5-6 kilo vermek istiyorum.
Siz de katılın bize hep birlikte fitleşelim kızlarBurdakilerin hepssi ayni civarda sanirim..:) bende 1.58~55
Ayyy seve seve... eşimle birlikte ekmeği kestik diyebilirim,birde ben spora gidiyordum onu biraktim onunda etkisi varSiz de katılın bize hep birlikte fitleşelim kızlar
Tamam işte abur cuburu bırakıyoruz yerine sağlıklı atıştırmalıklar koyuyoruz.. 6dan sonra yemek yok vee spor tabi kiAyyy seve seve... eşimle birlikte ekmeği kestik diyebilirim,birde ben spora gidiyordum onu biraktim onunda etkisi vardaha çok su,aburcuburu kesme ve daha enerjik olmaya çalışıyorum: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?