Yok evlatlık değilim hem öyle olsa kardeşimde de sorun olurdu. Sanırım?Şimdi evlatlıkmıyım diye sorarsan bayılır düşerim evde kimse yok ona göre:))
Yok yok özler o konuda şüphem yokAcaba öz anneniz babanız olmayabilir mi? Aklıma artık başka bir şey gelmiyor.
Tamam asıl mesele öz evlatlarıysan bazen bize yanlış gelebilecek davranışları da olabilir,sevmediğimiz hoşlanmadığımız yanları da...yaş kaç merak ettim?Yok evlatlık değilim hem öyle olsa kardeşimde de sorun olurdu. Sanırım?
7 yaşındayken görmüştüm onları birlikte olurken ama genel olarak cinsellikten iğrenme gibi bir durumum yok ki. Anne baba olduğu için onlara karşı bir iğrenme mi acaba bilmiyorum hiç bu açıdan düşünmemiştimbunu burda çekinerek yazıyorum ama...
bana da hep yaşlılar kokuyormuş gibi gelir, özellikle ağızları
özellikle yaklaşamam konuşurken yaşlı teyzelere.
sanırım çocukluğumdan kalma bir şey, komşu kızıyla samimiydik, annesi annanesine bakardı, kadın yatalaktı altına yapardı ve çok pis kokardı, odada durulmazdı kokudan, o zamanlar tanıdığım en yaşlı kadın oydu, öyle kodlanmış kafamda
siz de çocukken onları birlikte olurken falan görüp kafanızda pis olarak kodlamış olabilir misiniz? belki hatırlamıyorsunuzdur bile, ama olası geldi bana.
Evet 24'üm. Neden öyle dediniz ki?Pardon yaş 24 eminmisin?
Fazla iç sesinizi, yada kendinizi dinlemiyormusunuz?Evet 24'üm. Neden öyle dediniz ki?
Şimdiye kadar hiç aklıma gelmemişti böyle bir şey. Babam çok ilgili değildi evde durmazdı zaten çoğunlukla. Annem de ben 40 günlükken çalışmaya başlamış babaannemle kalmıştım uzun bir süreBir ihtimal otizm veya asperger spektrumunda olabilirsin. Bir diger ihtimal de bebekken ailenle yeterince bag kuramamis olabilirsin. Nasildi ilgileri sana karsi cocukken? Beraber vakit gecirir miydiniz? Kardesinle iletisimleri nasil?
Ah ben de o vicdanı nasıl yapıyorum bir bilsenizİlginç...
Köpeğini bile koklayarak öpen biri anne babasından tiksiniyor..
Garip geldi bana.
Aslında;
İnsanız, vucüdumuzdan çıkan salgılar, ter vs koku olabilir.
Normaldir.
Hijyenik değillerse hele, hiç çekilmez.
Benim annemde de tiroid rahatsızlığı var ve ağzında hoş olmayan bir koku olabiliyor bazen.
Sizi hem anladım, hem size hak verdim hem de tuhaf buldum.
Vicdan yaptım..
Böyle...
Bunu gerçekten neden sorduğunuzu anlamadım? Ama yalnız kalıp düşünmeyi severim hatta fazla düşünen birisiyimdirFazla iç sesinizi, yada kendinizi dinlemiyormusunuz?
7 yaşındayken görmüştüm onları birlikte olurken ama genel olarak cinsellikten iğrenme gibi bir durumum yok ki. Anne baba olduğu için onlara karşı bir iğrenme mi acaba bilmiyorum hiç bu açıdan düşünmemiştim
Mesela annemi banyoda liflemek istememe nedenimi düşünmüşümdür ama çok takılmamışımdır yani rahatsız etmedi beni fazla...Bunu gerçekten neden sorduğunuzu anlamadım? Ama yalnız kalıp düşünmeyi severim hatta fazla düşünen birisiyimdir
Şimdiye kadar hiç aklıma gelmemişti böyle bir şey. Babam çok ilgili değildi evde durmazdı zaten çoğunlukla. Annem de ben 40 günlükken çalışmaya başlamış babaannemle kalmıştım uzun bir süre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?