- 30 Ekim 2013
- 20.354
- 56.988
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kardeşimle geçen kış Tunada spor yapıyoruz ben tempolu şekilde koşuyorum kardeşim geride kaldı
bende yerimde sayıyorum terim soğumasın diye baktım kardeşim yaklaşıyor ona doğru koşayım dedim koşarken
koşarken eşofmanım aşagıya indi arkadam adamlar geliyor kimi yürüyor kimi koşuyor önden kadın
ablaaa ne yapıyonnn dedi ama ne yapayım düştü onu aceleyle çekmem süperdi yalnız
valla ya rezıllıkdı
ama o benden daha cok rezıl olmustur yanımda bı kez anıden gaz yapmıstı
Yaw kafam karıştı ne nereden çıkmış, kolunuza sütyenin askısı mı düşmüş?
evet haklısın
ama gözümde canlandırıyorum şimdi
benim bide böyle biraz attıra attıra yürüyüşümvardır
arkadan nasıl sallanmıştır
bir sağa bir sola
bunu düşünmek utandırıyor işte
Ben de beyaz kıyafetle banka oturmuştum. Meğer orayada vişneli dondurma dökülmüş üstüne oturmuşum. İki kadın geldi yanıma adet misiniz dediler yoook dedim. Aslında öyleydim ama asla sızdıracak kadar olmaz o kadar eminim ki. Sonra ıslak mendil verdiler Allah razı olsun hemen çıktı. Kan olsaydı zordu valla.
))) çok guldum ya
)
Benimde regl döneminde sinifin sirasina sizinti olmustu..sevgilimde yanimdaydi ..
Senin ki bence olabilecek en iyisi:) sonuçta bazen tshirtin kiyisinda köşesinden hep gozukuyor...
sizde sadece bayanlar varmış ne güzel bende bağıran bir de oğlan çocuğuydu ergen gerisi rezil etmişti beni hayır zaten açılmış tamam da ne bağırıyorsun anneneYahu siz yazdıkça aklıma geliyor meğer ben ne talihsiz bedeviymişim :) Lise çağımda bayanlar plajında denizden çıkınca göğsüm açılmış ben birkaç saniye sonra uyarılınca farkettim.
Allahtan sadece bayanlar vardı :)
Amannn bunda utanacak ne var insanlık hali kadında hiç sütyen askısı görmemiş mi ne kaş göz yapıp duruyor sanki sütyen askısı değil de göğsün çıkımş trikondan görünüyor gibi tövbe yarabbim![]()
:))) hehehee![]()
:)))) gaz kaçıran arkadaşa ''dikkat et havalanıp uçan balon gibi uçma, ne de olsa epey hafifledin'' diye takılırdım ben olsam![]()
tabi şaka kaldıran biriyse
yanı cok bozuldum ben acıkcası
cekınme devam et dedım
ters ters
oda 5 yıl boyunca devam ettı zaten
budaha komıkkkkk demi:) ciddi diyorum amaaa
sizde sadece bayanlar varmış ne güzel bende bağıran bir de oğlan çocuğuydu ergen gerisi rezil etmişti beni hayır zaten açılmış tamam da ne bağırıyorsun annene![]()
:))))) ilk açılışı yapmış zaten aşmış kendini demek ki :)))
ayy :) :) cok guldum ya
neyse daha gereklı ınsanlar uzerınden anılar paylasam ben![]()