Ya bakmak ayrı "sürekli" aynı kişiye bakmak ayrı. Mide bulandırır bi'şey olmasa bile. Buna benzer birçok konuda bayanlar altında hep bi'şey aradı. Yoksa merak eder senede bir bakarsın, ne bileyim kız arkadaşlarınla eskiyi konuşur ay dur napıyormuş aç bakalım dersin bunlar olan şeyler. Ama sürekli her hafta aratırsan "merağın dibi olur, aklı kalmış olur, bilinçaltında aslında o var olur".
Benim cevapları yadırgadığım nokta adamı suçlu ilan etmeye ramak kalması. Biz kaşını oynatsa şüphelenelim adam niye şüphelenemesin ki.
Şu aşamada adamı kötülemek yerine konu sahibine "evet yanlış ama eşine güzelce onu ne çok sevdiğini art niyetle bakmadığını" vs anlat, inandır diye öğütleyeceğimize üste çıkması için gaz veriyoruz.
Tamam burası kadınlar kulübü de bu kadar da yüklenmeyelim adamlara
zaten konu sahibi suçluluğunun farkında ayrıca üste çıkılacak bir durumu yok sadece sıkıntı eşine yeterli güveni verememesi en kısa zamanda bunu yapmalı.biz genel olarak böyle bir durumda olaya bakış açımızı belirttik.art niyet olsa arkasında iz bırakmaz saman altından su yürütmek gibi ,tek suçu yalan sölemesi olmuş.sonuçta evinde ne olduğunu kimse bilemez,bilmedende erkek suçlanmıyorsa kadında suçlanamaz,yargısız infaz yapılmaz.kimsenin de haddine değil.adam zaten inansa hamile bile olsa gözünün yaşına bakmaz.
yargılamıyoruz ki düşüncemizi söylüyoruz ...
bende huzursuz olurum bence haklı adam ....belkide kendileride bakıyordur o yüzden normal görüyordurlar .....
erkeği suçlayan herkes aratıyor demekki diyen ben değilim dimi?cevaplarınıza tekrar bakın lütfen
bende huzursuz olurum bence haklı adam ....belkide kendileride bakıyordur o yüzden normal görüyordurlar .....
yukarıdaki yazı size ait dimi diyen ben değilim dimi?cevaplarınıza tekrar bakın lütfen
Siz kocanıza bu denli kul köle olmaya , mahcup durup özür dilemeye devam ettıgınız surece o kabararak devam edicek tavrına..
Neolmuş aratmıssanız ? nedir yanı
bu kadar basit birşey için karısına ; hamıle olmasan senı boşarım nasıl der bir adam ?
Ben sızın yerınızde olsaydım bu sozun ustune cok cıddı kıyametler kopartırdım..ayıp yahu ..
Evlılık bu oyun mu ..
Ağza alınan laflar cok cırkın ..
Kocanız bıran önce kendıne gelmeli..
Sizde azıcık dik durun !
Yaptıgınız da abartılcak bısey yok ..
Adam büyük ihtimal geçmişe baktı defalarca arattığını gördü aynı adamı ki öyle olmuş bunun üstüne sormuş yalan söylemiş. Yoksa benim annemler evlenmeden önceki ilişkilerini de konuşurlar.
Yalan söylemesi hoş değil evet ama
Adam kaş yapayım derken göz çıkarmış ..
Sözler söylenmıycek kadar ağır bence ..
Üstelik eşi hamile ..
Benım bu olaydan anladığım ; adam yerını buldugu zaman karısını eziyor bir güzel , anlayıslı olmak, alttan almak falan yok adamda..
Yalan söylemesi hoş değil evet ama
Adam kaş yapayım derken göz çıkarmış ..
Sözler söylenmıycek kadar ağır bence ..
Üstelik eşi hamile ..
Benım bu olaydan anladığım ; adam yerını buldugu zaman karısını eziyor bir güzel , anlayıslı olmak, alttan almak falan yok adamda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?