utanıyorum :(

canım herkesin kendi düşüncesi ..onlar öyle düşünüyor demek ki .ben öyle düşünmüyorum ....

olmuş aratmışsın sonuncunda ne olmuş? ne kadar abartıyoruz bazı konuları hamile olmasan senı bırakırdım falan! bu kadar kolay mı evlılık dedıgımız sey! ınsan duymak ınanmak ve gormek ıstedıgıne ınanır. gerısı boş bence canım....

zaten konu sahibi suçluluğunun farkında ayrıca üste çıkılacak bir durumu yok sadece sıkıntı eşine yeterli güveni verememesi en kısa zamanda bunu yapmalı.biz genel olarak böyle bir durumda olaya bakış açımızı belirttik.art niyet olsa arkasında iz bırakmaz saman altından su yürütmek gibi ,tek suçu yalan sölemesi olmuş.sonuçta evinde ne olduğunu kimse bilemez,bilmedende erkek suçlanmıyorsa kadında suçlanamaz,yargısız infaz yapılmaz.kimsenin de haddine değil.adam zaten inansa hamile bile olsa gözünün yaşına bakmaz.

yargılamıyoruz ki düşüncemizi söylüyoruz ...

yargılamıyoruz ki düşüncemizi söylüyoruz ...

bende huzursuz olurum bence haklı adam ....belkide kendileride bakıyordur o yüzden normal görüyordurlar .....

yukarıdaki yazı size ait dimi diyen ben değilim dimi?cevaplarınıza tekrar bakın lütfen

Son düzenleme:
Siz kocanıza bu denli kul köle olmaya , mahcup durup özür dilemeye devam ettıgınız surece o kabararak devam edicek tavrına..

Neolmuş aratmıssanız ? nedir yanı
bu kadar basit birşey için karısına ; hamıle olmasan senı boşarım nasıl der bir adam ?
Ben sızın yerınızde olsaydım bu sozun ustune cok cıddı kıyametler kopartırdım..ayıp yahu ..
Evlılık bu oyun mu ..
Ağza alınan laflar cok cırkın ..
Kocanız bıran önce kendıne gelmeli..
Sizde azıcık dik durun !
Yaptıgınız da abartılcak bısey yok ..

bende huzursuz olurum bence haklı adam ....belkide kendileride bakıyordur o yüzden normal görüyordurlar .....
erkeği suçlayan herkes aratıyor demekki diyen ben değilim dimi?cevaplarınıza tekrar bakın lütfen

eşim ilk aşkım hiç basıma gelmedı ama yapan oldugunu bılıyorum. ve utanılıcak bır konu oldugunuda dusunmuyorum.

yukarıdaki yazı size ait dimi diyen ben değilim dimi?cevaplarınıza tekrar bakın lütfen

normal bakanlar belkide kendileride aratıyordur dedim ... arkasındayım lafımın ... ben normal görmüyorum evli ve bebekli bir kadının eski sevgilisine sürekli faceden aratmasını ..bende şüphe ederdim.. yargılamıyorum ki aldatsada yargılamam zaten .... banane .. ben düşüncemi söyledim ... buraya açtığınız konulara destek mi bekliyorsunuz illa ... benimde düşüncem bu yönde .. yargıç değilim ki cezaya çaptırayım arkadaşı ...

Adam büyük ihtimal geçmişe baktı defalarca arattığını gördü aynı adamı ki öyle olmuş bunun üstüne sormuş yalan söylemiş. Yoksa benim annemler evlenmeden önceki ilişkilerini de konuşurlar.

Keşke olmasaymış ama olmuş bir kere, eşiniz için bunu hemen es geçmek kolay olmasa gerek.İpleri koparmak için sebep değil ama ben eşimin baktığını görsem çok çok üzülür problem yapardım.
Siz şımartın biraz eşinizi,gönlünü almak için hoşuna gidecek şeyler yapın. İnşallah bir an önce arayı düzeltirsiniz.

Kendini eşinin yerine koy ve bir düşün. Çok defa birisini aratıp bakıyorsun. Eşinin işte olduğu zamanları kullanıyorsun bunun için de. 1-2 kere olsa eşin de merak derdi biraz tepki gösterirdi. Ama ısrarla olup bir de üstüne ben yapmadım yalanı gelince adam haklı olarak "benim karımın aklında başka birisi var" diye düşünüyordur. Bazı arkadaşlar da ip adresine niye bakıyor eşin demiş. Biz kadınlar erkeğin böyle bir hatasını yakalasak kendisini telefonunu takip bile ederdik. Ben de olsam madem eşim aratmadı kim arattı der ip numarasına bakardım.

İşin zor arkadaşım. Sabredeceksin, bundan sonra hiç hata yapmayıp eşinin güvenini kazanacaksın. Bence samimi duygularınla eşinin karşısına geç ve konuş. Art niyetsiz olduğunu ve aklında ve kalbinde ondan başkası olmadığını anlat. Bir daha onu hayal kırıklığına uğratmayacağına dair söz ver. Bu konuyu nolur unutalım, bebeğimiz için vs. de. Al gönlünü başka yolu yok. Face aleminden de çıkın karı koca..

Yalan söylemesi hoş değil evet ama
Adam kaş yapayım derken göz çıkarmış ..
Sözler söylenmıycek kadar ağır bence ..
Üstelik eşi hamile ..

Benım bu olaydan anladığım ; adam yerını buldugu zaman karısını eziyor bir güzel , anlayıslı olmak, alttan almak falan yok adamda..

Eşiniz bu konuda tavır koymakta haklı.. Bu kadar abartmakta haksız...
Siz de bunu neden yaptığınızı bilmiyormuşsunuz.. Hepimiz yapıyoruz bazen, meraktan...Sizi çok iyi anlıyorum. Kötü bir niyetiniz olmadığını hissediyorum -ki zaten hamilesiniz.
Eşinizi sevmeseniz çocuk yapmayı düşünmezdiniz.

Kendimi sizin yerinize koydum bir an. ben ne yapardım diye..
Sanırım kendimi ifade etmeye çalışırdım her şekilde.. Çabalardım..
Ama anlamıyorsa da
-çocuk için bir arada durmamıza gerek yok.. Hemen boşanalım derdim (size böyle yapın demiyorum sadece empati yaptım)
Çünkü kendimi ifade etme çabalarıma rağmen tavrında devam ediyorsa.. Güvenmediği anlamına gelir.. Ki bana güvenmeyen birinin yanımda durmasına gerek yok...

Kusura bakmayin ama siz suclusunuz evleissin hamilesin birde niye baska kisileri arastiriyorsunkii
esin kizmakta hakli
Niye bakdigimi bilmiyorum demissin niye biliyormusun unutamadigin icindirr

bence hepiniz kocalarınızın facebook unu açın hareket dökümüne tıklayıp "Hedef kitlesi "Sadece Ben" olan hareketleri de dahil et" kısmınıda işaretleyin göreceklerinizden sonra gelip burada yorum yapın daha gerçekçi olur . tecrübeyle sabittir

Bundan Sonra Kendinize Yapılmasını İstemediğiniz Vakaları Başkasına Yapmayın !!
Hele ki Bu Çok Değer Verdiğiniz Biri İse; ASLA !!

Son düzenleme:

Adam eminim sürekli olduğu için üstüne yalan söylediği için o an sinirle söylemiştir. Boşayacak insan zaten gözünün yaşına bakmaz. Yoksa tabii ki bunun için boşanılmaz.
Ben adamı yerden yere vuran zihniyeti anlayamadığımı belirttim sadece. Adam ağır konuşmuş ama oda kendince haklı.

iyide adam neden alttan alsın ki bu durumu kendini onun yerine koy bakalım sen söylediğin kadar anlayışlı olur musun
kadının art niyeti olmayabilir ama yine eşi açısından kötü bi durum yani onuru kırılır adamın
ben eşimin birilerini sürekli arattığını farketsem ilk etapta çok sinirlenip konuşmam sinirden de boşanırım filan derim yani
zaten boşayacak olsa hamile olmasını takmazdı direk bırakırdı sadece acı çektirmeye çalışyoheralde
kadın hamile diye de tüm yaptıkları görmezden gelinemez yani

bu facebookta geçmişi aratmanın çok masum olmadığını kabul ediyoruz...ister istemez bi huzursuzluk ve şüphe oluşuyor insanın aklında...ama ola ki böyle bi durum olursa da bu kadar gaddar davranmak niye??
insanoğlu yaşadığı ömür boyunca hep merak eder bazı şeyleri...içinde bişeyler kaldığından veya eskiyi özlemekten değil, sadece geçmişteki yaşanan böyle durumların şuanda ne durumda olduğu merakındandır bu...
bu kadar acımasız boşanırdım falan vs demesi çok abes....
hiç bir insan dört dörtlük değil..eşinizde dört dörtlük değil...biraz müsamaha göstermeliydi bence...yalnız bu yaptığınız gerçekten yanlış bunu kabul etmişsiniz zaten...şimdi şu saatten sonra neler yapılabileceği...
bence eşinize ağlayarak yalvarark değil ama uygun bir izahatla tatlı dille konuşun...gerekirse onun inanacağı en hassas yerden söz verin..hata olduğunu kabul edin onada söyleyin..hatta ettim kabul ediyorum ama bukadar abartacağın bi durum yok sadece meraktan öylesine baktım geçtim deyin...
zaten başka çözüm de görünmüyor...

bu kadar abartılacak bir durum yokmuş bence. siz de iyice suçlu psikolojisine girdiğinizden iyice büyütmüşsünüz kafanızda ve olay büyümüş... bence herkes meraktan yapıyor bunu, bence sizin eşiniz de aratmıstır eskiden görüştüğü kızlar varsa, ama sizden gizli yapmıştır bunu, ondan şimdi üste çıkabiliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…