üvey akraba evliliği :/

evlenirse kızı yalnız kalacak diye düşünmüş olabilir

kızım ne yapacak yalnız yalnız derken aklına hazır evlendiğim kadınında kocası evli değil

herhangi bi kızla evleniyo adam

kızın babası eski hanımının yeni kocası çıkıyo

adam bilerek girmiyo bu işe en başta. ama sonradan alışıyo insan demekki

:26:simdi anladim sanirim cok kariskmis ya

konu dısında olacak ama gecen bı arkadas konu acmıstı esı ve saten gomlekle ılgılı bayagı dalga gecmıstın dusmez kalmaz bır allah bak sende aılenle ılgılı bayagı bı yoruma acık konu acmıssın be arkadas

bu ne ya dallas gibi o onun kocasıyla yok o onun kızyla bilmem ne. ne saçmalık bu maden bu kadar çok istiyolarsa birbirlerinden mümkün olduğunca uzak otursunlar nasıl mideleri alıcak

benim aile diil elda
yakın arkimin anneleri babaları

saten gömlek konusunda maddi yönden yardımcı olmak istemiştim

müslümanlar hepsi.
işin dini boyutunu düşünmemiştim hiç
sonuçta öz akraba değiller
bu işler olmasaydı namahremlerdi hepsi birbirine

kızlar bu durumu kabul eden insanlara bu duruma düşmek inanın tuaf gelmicektir rezillik demek az kalır aile kavramı kalmamış valla iğrenç durum bermuda şeytan dörtgeni

Son düzenleyen: Moderatör:
bu ne ya dallas gibi o onun kocasıyla yok o onun kızyla bilmem ne. ne saçmalık bu maden bu kadar çok istiyolarsa birbirlerinden mümkün olduğunca uzak otursunlar nasıl mideleri alıcak

çocukların bölünmemelerini düşünüyorlar mış anne baba.

....
şimdi çıkmam lazım
birkaç saat işim var

görüşürüz

çocukların bölünmemelerini düşünüyorlar mış anne baba.

....
şimdi çıkmam lazım
birkaç saat işim var

görüşürüz

çocukların bölünmemelerini düşünüyolar ama psikolojilerini düşünmüyorlar anneleri başka bi adamla babaları başka bi kadınla......

herhangi bi kızla evleniyo adam

kızın babası eski hanımının yeni kocası çıkıyo

adam bilerek girmiyo bu işe en başta. ama sonradan alışıyo insan demekki

konuyu okurken bütün söyleyeceğim şeyleri aklımda tutmuştum ki bu mesajı görene kadar olmuş bitmiş birşeyi bu mesajından anlaşıldığı gibi; olmamış, olsa ne gibi şeyler olur diye soruyorsun sanırım hata babada oluyor, hata da değilmiş bilerek girmiyormuşşş bu işe hangi yönden cevap versem aklım bilemedim. Allah herşeyin hayırlısını versin tabi önce akıl versin.

Son düzenleme:
Başka birimi kalmamış nihilcim ne gerek var

Dünyada evlenecek insan kalmamış mı acaba, bi dördü mü kalmışlar öyle... :44:

Düğünüde beraber yapsınlar oldu olacak
Şayet böyle bir birliktelik olursa büyük sorunlar çıkar. . Çapkın süleymanın kızı cici annesini kıskanacak kocasının eski karısı diye . .
cici anne, eski kocasının yeni karısına iyi davrandığını görünce deli olucak
Sonunda toplu bir katliam olacak . .
Bence herkes otursun oturduğu yerde

uuuvvv çok ilginç yaa
evlenecek başka kimse kalmamış mı da böyle olmuş?

İşte hep bunlar Aşk-ı memnu yüzünden

çok saçma çocuklarının bölünmesini istemeyen yüz kızartıcı bu olayı yaşatacağına hergün zehir yer yine boşanmazdı onlarınki başka bişey adı yok bunun varda ben söyleyemiyorum

kusura bakma da arkadaşında da var tuhaflık ne demek ayrılmıcam babasını baskasının koynunda anasını baskasının koynunda hemde aynı evde töbe töbe

Kadın/ erkek kıtlığı mı varmış? Eski karı, kocadan başka insan mı kalmamış sülo amca ve kızı için? Midesi baya baya genişmiş, hadi kadınla evlenmek istersin de, evlenmek istediğin kadının eski kocasını kızınla nasıl evlendirmeyi düşünürsün? Karının eski kocası damadın, damadının eski eşi senin karın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…