- 19 Eylül 2009
- 2.460
- 1.187
- 333
- 40
- Konu Sahibi cemredurulmaz
-
kesinlikle katılıyorum.Kiziniza sahip cikmayan adamdan ne diye cocuk yaptiniz? Once kizinizi korusaydiniz yenisini sonra dusunseydiniz. Bosanin desem de birsey degismeyecek vicdan rahatlatmaya gelmissiniz belliki ama burda linclenmekten baska birsey gormiceksiniz.
Başka bir çoçuga boyle davranan kendisi nasil iyi bir baba olurki duşuncesiz vicdansiz adamMerhaba. Direk konuya giriyorum. İlk evliliğimden bir kızım var. Dün üniversiteye gitti. Ve ben onu 4 saatlik yere bile götüremedim.
Eşim izin vermedi. 21 yaşında kendi gider dedi. Ben eşimin gitmesine izin vermiyorum dedi.
2 günlük kıyafet götürsün biz sonra valizini yollarız dedi. Çünkü yurt çıkmadığı için bir kaç yere bakacakti, valiz ile zor olur dedi.
Valizi eşime al demiştim 5 ay önce. Annemden alırım dedi.
Anneye sor valizi alalım gönderelim dedim. Ne acelesi var dedi. Eşim çok iyi bir mesleği var iyi maaş alır. Ortak çocuğumuz da var. Bana çalışmaya izin vermiyor. Dolayısıyla benim 1 valiz alıp gönderecek param yok. Hiç kimsem yok. Kızıma destek olmak istemiyor. Ayrılsam küçüğe üzülüyorum, babasını çok sever. Ayrılmasam büyük kızım sefil olur. Niye buraya yazdım çünkü bu rezilliği tanıdıklarıma komşularıma anlatamam. Sadece dertleşmek istedim. Çünkü çok yalnızım
Çocuğunuzun babası destek oluyor mu bari?Merhaba. Direk konuya giriyorum. İlk evliliğimden bir kızım var. Dün üniversiteye gitti. Ve ben onu 4 saatlik yere bile götüremedim.
Eşim izin vermedi. 21 yaşında kendi gider dedi. Ben eşimin gitmesine izin vermiyorum dedi.
2 günlük kıyafet götürsün biz sonra valizini yollarız dedi. Çünkü yurt çıkmadığı için bir kaç yere bakacakti, valiz ile zor olur dedi.
Valizi eşime al demiştim 5 ay önce. Annemden alırım dedi.
Anneye sor valizi alalım gönderelim dedim. Ne acelesi var dedi. Eşim çok iyi bir mesleği var iyi maaş alır. Ortak çocuğumuz da var. Bana çalışmaya izin vermiyor. Dolayısıyla benim 1 valiz alıp gönderecek param yok. Hiç kimsem yok. Kızıma destek olmak istemiyor. Ayrılsam küçüğe üzülüyorum, babasını çok sever. Ayrılmasam büyük kızım sefil olur. Niye buraya yazdım çünkü bu rezilliği tanıdıklarıma komşularıma anlatamam. Sadece dertleşmek istedim. Çünkü çok yalnızım
O çocuk tatillerde gelmek isteyecek muhtemelen üvey baba koymayacak kız sefil olacak ortalarda. Bunda analık vasfı olsa resti çeker. Aman yuvam bozulmasıncılardan. Ne diyeyim umarım yaşlanınca kızına muhtaç olmaz. Ki olur yani bu hikayenin sonu hep böyle biter.
Suna kocaman bir AminUmarım bu kız okuyup, kendini kurtarinca yüzünüze bakmaz da asıl o zaman görürsünüz kimseniz var mı yok mu..
Ayrıca bosaninca babalar uzaya mı fırlatılıyor?
Var ama oda evlendi ve çocukları var. Onun kendine hayrı yok.Başka bir çoçuga boyle davranan kendisi nasil iyi bir baba olurki duşuncesiz vicdansiz adam
Neden boyun egiyorsunuz ki
bu arada ilk kizinin babasi yokmu?
Haklısın. Suçluyum. Benden ne olurki. İlk işim iş bulup ayrılacağım.Yazık kıza üvey baba eziyeti yaşıyor resmen. Abla kızın tek başına mı gidecek bilmediği yere sen iyi misin, herkes velisiyle geliyor o çocuk boynu bükük mü kalsın??? İzin vermiyorsa da o adam vermiyor ben çocuğumu bırakmam diyip sahip çıkacaksın çocuğuna gideceksin o kadar. Sen ne biçim bir insanın, ne biçim bir annesin??? Çocuğuna sahip çık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?