Üvey kızına yardım etmiyor

Kiziniza sahip cikmayan adamdan ne diye cocuk yaptiniz? Once kizinizi korusaydiniz yenisini sonra dusunseydiniz. Bosanin desem de birsey degismeyecek vicdan rahatlatmaya gelmissiniz belliki ama burda linclenmekten baska birsey gormiceksiniz.
kesinlikle katılıyorum.
önce çocuk yapmaya değer mi ona baksaydınız.
yazık olmuş büyük kızınıza

Başka bir çoçuga boyle davranan kendisi nasil iyi bir baba olurki duşuncesiz vicdansiz adam
Neden boyun egiyorsunuz ki
bu arada ilk kizinin babasi yokmu?

Hayır yani kızınız 21 yaşındaysa sizde 40 yasındasınızdır
Adamın lafıyla çocugumu okulunamı yerleştirmicem
Gerci boyle bır ortamda yaşadıysa o cocuk kendı işini halleder bir potansiyeldedir
Ben bu kız cocugunun sımdıye kadar neler yasadıgını merak ettım cok uzuldum
Elin adamı benim kızımın yanında olusuma engel olamaz o kım yaaa siz 20 yasındamısınız aklınızı başınıza alın
Babası nerde peki bu cocuk tek basınayken

Senin gibi evladına sahip çıkmayan kemalim yapmazcı koca manyaklarının full sistem üremesiyle bir evlat için yıllarca yanıp tutuşan GERÇEK VE HAKİKİ anaların kucagının boş kalması ciddi bir hayat sınavı. Söylenecek cok sey var ama susuyorum.

Son düzenleme:
Çocuğunuzun babası destek oluyor mu bari?
Yani sizin durumunuza ne diyeyim bilemedim bu konuda tecrübem yok çocuğum yok benim verdiğim akıl pek ise yaramaz belki. Sizin için dua edeceğim ve çocuklarınız icin

21 yaşındaki kız gitti de nereye çekip gitti. Dışarısı kurt kaynarken hemde. Bu kızın öz babası nerede o gitseydi onunla. Şimdiki eşinize gelecek olursak şimdiden geçmiş olsun elinizde patlamış bu taş kalpli adamla ömür geçmez

Gerçekten tatillerde dönmek ister mi acaba?
Şimdi gidip düzenini kurması zor ama bir kere düzenini kurduktan sonra dönmek isteyeceğinden şüpheliyim.
Hem neden dönmek istesin ki? Kim bilir o evde neler yaşadı?
İki parça eşyayla gönderiyorlar, bir valiz alıp eşyalarını peşinden göndermeye bile yüksünüyorlar.
Sırf bunlara bakarak bile o çocuğun o evde bu yaşa gelene kadar neler çektiğini az çok tahmin etmek mümkün.
Şimdiye kadar resti çekmemiş kadın da bundan sonra hiç çekmez.
Nasıl olsa kız evden de gitti, bundan sonra çekirdek ailelerinde mutlu mesut yaşarlar.

Kızcağıza çok üzüldüm size ayar oldum. Hiç tarzım değildir ama reelde denk gelsek saçınızı başınızı yolarım. Tek başına iki parça eşyayla muhtemelen beş parasz genç bir kızı hiç bilmediği bi şehirde yalnız bırakmşsnz anneliğinize yazıklar olsun... sizin bu ülkenin gerçeğinden haberiniz yok mu? Özgecan olayını bilmiyor msnz nasıl bi vicdannz var sizin.. A pardon vicdan değil koca önemli dimi... Allah kahretsin sizi ve kocanızı dilerim o çocuk çok güzel yerlere gelsin ona muhtaç olun ama size asla tenezzül edip dönüp bakmasın...

Yazık kıza üvey baba eziyeti yaşıyor resmen. Abla kızın tek başına mı gidecek bilmediği yere sen iyi misin, herkes velisiyle geliyor o çocuk boynu bükük mü kalsın??? İzin vermiyorsa da o adam vermiyor ben çocuğumu bırakmam diyip sahip çıkacaksın çocuğuna gideceksin o kadar. Sen ne biçim bir insanın, ne biçim bir annesin??? Çocuğuna sahip çık.

Haklısın. Suçluyum. Benden ne olurki. İlk işim iş bulup ayrılacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…