- 17 Ağustos 2023
- 8.489
- 29.302
- 478
- Konu Sahibi cemredurulmaz
-
En azindan kizina bir ṣekilde desteksin çalişada bilirsin ogretmenlik yapardin kucuk çoçuk kac yaşinda okul yaṣinda olsa daha kolay olurduTerzilik yapıyordum evde. Kızımın ihtiyaçlarını karşılıyorum. 3 makinem var. Dış tellerine kadar ben ödedim. Sertifika aldım eşimde gizli. Öğretmenlik yapmak için. Ondan gitmeye hazırım
Sen var Türk erkeklerini anlamamak.Ben size çok üzüldüm.
Öz babasından destek alamıyorsunuz anladığım kadarıyla, üvey baba da yapiyor ama hırsını da çıkarıyor sizden ve cocuktan.
Burada sadece Size saldırmak ne kadar kolay.
Bence kötü bir anne değilsiniz, çaresizsiniz.
Umarım kızınız çaresizliğinizi görüyordur sizi suçlamaya kalkmaz.
Türk erkeği bok gibi bir şey.
Hamileligime sevgilimin tepkisi diyen kız okusa burayı keskeOldu, kızcağızı sokağa atın. Nasıl ebeveynler var yahu! Senin bir çocuğun olduğunu bilerek evlendi. Yok öyle yağma.
Ne rezil bir Adamla evlenmişsin. Allah onu inşallah senin kızına muhtaç eder, sana da bol bol akıl versin..Merhaba. Direk konuya giriyorum. İlk evliliğimden bir kızım var. Dün üniversiteye gitti. Ve ben onu 4 saatlik yere bile götüremedim.
Eşim izin vermedi. 21 yaşında kendi gider dedi. Ben eşimin gitmesine izin vermiyorum dedi.
2 günlük kıyafet götürsün biz sonra valizini yollarız dedi. Çünkü yurt çıkmadığı için bir kaç yere bakacakti, valiz ile zor olur dedi.
Valizi eşime al demiştim 5 ay önce. Annemden alırım dedi.
Anneye sor valizi alalım gönderelim dedim. Ne acelesi var dedi. Eşim çok iyi bir mesleği var iyi maaş alır. Ortak çocuğumuz da var. Bana çalışmaya izin vermiyor. Dolayısıyla benim 1 valiz alıp gönderecek param yok. Hiç kimsem yok. Kızıma destek olmak istemiyor. Ayrılsam küçüğe üzülüyorum, babasını çok sever. Ayrılmasam büyük kızım sefil olur. Niye buraya yazdım çünkü bu rezilliği tanıdıklarıma komşularıma anlatamam. Sadece dertleşmek istedim. Çünkü çok yalnızım
Aman bırak Allah aşkına tencere dibin kara senin ki benden kara hesabı sanki senin kızına bir Hayrin varmı adamın olucak aynısınızVar ama oda evlendi ve çocukları var. Onun kendine hayrı yok.
Onun amacı farklı. Bebegi herife karşı kullanacak aklı sıra.Hamileligime sevgilimin tepkisi diyen kız okusa burayı keske
Onun amacı farklı. Bebegi herife karşı kullanacak aklı sıra.
Bebek 11 yaşında. Dün küçük kızımada anlattım. Ben yapamam dedım. Babandan ayrılacağım dedım. Bana kolunu kes at diyor dedım kızıma. Tmm anne dedi yavrum ya. Seninleyim dediOnun amacı farklı. Bebegi herife karşı kullanacak aklı sıra.
Bunları şimdi yazıyorsunuz. Bu kızın yurdu belli mi belli değil mi? Gideceği yer belliyse insanlar bu kadar tepki vermezdi ama sanki siz yumuşatmak için bunları eklediniz. Başka bir şehre yer yurt bakmaya gidicek. 21 yaşında da olsa ortam o kadar kötü ki, birilerine kanar, kimsesiz görüp başına birşey gelebilir. Nasıl elverdi yüreğiniz, 4 saatlik yol ya. Ben de tek gitmiştim ama ülke dışıydı, param kısıtlı ve idareli kullanmam gerekiyordu. Babamın gelmesini istemedim, uçak parası bana harçlık olur diye. Ama gideceğim yer belliydi benim. siz de böyle bir durum yok. Kızınız bu yaşa kadar sizinle yaşamış büyümüş, Kocanızı da tanıyor sizi de. Çok şey beklememek gerektiğini de biliyordur. Üzün kendinizi15 senedir evliyim. Eşimle. Büyük kızım 5 yaşındaydı. Hep istediğini yaptı. Ama şimdi çocuk büyüdü ve masraflar büyüdü. Üniversite parasını yatırdı 15 bin ödedi. Artı özel yurtta kalması içinde para verdi. Ama her seferinde bu paraları ondan almak için sınır krizi geçirmek zorunda kalıyorum.
Hatta yanına arkadaş bulsaydı evde tutacaktı.
Kamera nerede ?Ben size çok üzüldüm.
Öz babasından destek alamıyorsunuz anladığım kadarıyla, üvey baba da yapiyor ama hırsını da çıkarıyor sizden ve cocuktan.
Burada sadece Size saldırmak ne kadar kolay.
Bence kötü bir anne değilsiniz, çaresizsiniz.
Umarım kızınız çaresizliğinizi görüyordur sizi suçlamaya kalkmaz.
Türk erkeği bok gibi bir şey.
Merhaba. Direk konuya giriyorum. İlk evliliğimden bir kızım var. Dün üniversiteye gitti. Ve ben onu 4 saatlik yere bile götüremedim.
Eşim izin vermedi. 21 yaşında kendi gider dedi. Ben eşimin gitmesine izin vermiyorum dedi.
2 günlük kıyafet götürsün biz sonra valizini yollarız dedi. Çünkü yurt çıkmadığı için bir kaç yere bakacakti, valiz ile zor olur dedi.
Valizi eşime al demiştim 5 ay önce. Annemden alırım dedi.
Anneye sor valizi alalım gönderelim dedim. Ne acelesi var dedi. Eşim çok iyi bir mesleği var iyi maaş alır. Ortak çocuğumuz da var. Bana çalışmaya izin vermiyor. Dolayısıyla benim 1 valiz alıp gönderecek param yok. Hiç kimsem yok. Kızıma destek olmak istemiyor. Ayrılsam küçüğe üzülüyorum, babasını çok sever. Ayrılmasam büyük kızım sefil olur. Niye buraya yazdım çünkü bu rezilliği tanıdıklarıma komşularıma anlatamam. Sadece dertleşmek istedim. Çünkü çok
Yok o yorumu sana yapmadım başka bir konu var da burda. İstenmeyen bir bebeği doğurmak istiyor. Arkadaşlardan biri de o üye burayı okusa doğurmazdı dedi.Bebek 11 yaşında. Dün küçük kızımada anlattım. Ben yapamam dedım. Babandan ayrılacağım dedım. Bana kolunu kes at diyor dedım kızıma. Tmm anne dedi yavrum ya. Seninleyim dedi
Pardon da 11 yaşındaki küçük çocuktan destek mi bekliyorsunuz. 2 kızınızında psikolojisinin içine etmek için bayağı emek veriyorsunuz bravo valla. Ben istemem ayrılmanızı dese çocuk tamam mı diyeceksiniz çocuk bu yani çocuğun iyiliğini siz düşünürsünüz çocuklar mantıklı düşünemez. Kolumu kes at diyor mu dediniz bir de? Bence siz çocuk psikolojisini hiç anlamıyorsunuz oturup ağladınız mı bari çocukla ablan ortada kaldı o kızım diyerek?Bebek 11 yaşında. Dün küçük kızımada anlattım. Ben yapamam dedım. Babandan ayrılacağım dedım. Bana kolunu kes at diyor dedım kızıma. Tmm anne dedi yavrum ya. Seninleyim dedi
Benim annemde genç yasinda dul kaldı 3 küçük çocukla en küçük 6 aylık ben 3 Ablamda 6 yaşındaydı babam vefat ettiğinde. Annemide evlendirmek istediler bizi yuvaya verip ama annem ben çocuklarıma üvey baba getirmem yuvaya da vermem ben aç onlar aç ben tok onlarda tok yanımdan ayırmam dedi ve evlenmeden binbir zorlukla bizi büyüttü Allah ondan razı olsun mekanı cennet olsun inşallahBenim annemde bizi babasız büyüttü. Artık yetişkin olunca sordum anneme niye tekrar evlenmedin anne evlenmeni isterdim hayatını yaşasaydın dedim. Kızım evlensem sizi bırakıp gelmemi isterlerdi, yanıma alsam belki kötü muamele görürdünüz bu riske giremedim sizi düşündüm dedi.
Ee bu adam evlenirken de böyleydi kesin yukarıdaki örnekten ne kadar iyi bir annesiniz pay biçin.
Bebek 11 yaşında. Dün küçük kızımada anlattım. Ben yapamam dedım. Babandan ayrılacağım dedım. Bana kolunu kes at diyor dedım kızıma. Tmm anne dedi yavrum ya. Seninleyim dedi
11 yasinda cocuga daha ne zaman yapacağınız hatta yapip yapmayacaginiz bile belli olmayan bir boşanmayi niye yukluyorsunuz? Nasil boyle bir surece sokuyorsunuz kucucuk cocugu pes valla.Bebek 11 yaşında. Dün küçük kızımada anlattım. Ben yapamam dedım. Babandan ayrılacağım dedım. Bana kolunu kes at diyor dedım kızıma. Tmm anne dedi yavrum ya. Seninleyim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?