- 24 Şubat 2023
- 263
- 578
- 33
- 30
- Konu Sahibi cemredurulmaz
-
Hiç ne bizi ne kendinizi kandırin iş bulup ayrılacağıniz yok.o kocaya mahkum olacaksiniz,bu olay ilk değildir yani niyetiniz olsa çoktan yapardınız bunu.Haklısın. Suçluyum. Benden ne olurki. İlk işim iş bulup ayrılacağım.
Kızcağıza çok üzüldüm size ayar oldum. Hiç tarzım değildir ama reelde denk gelsek saçınızı başınızı yolarım. Tek başına iki parça eşyayla muhtemelen beş parasz genç bir kızı hiç bilmediği bi şehirde yalnız bırakmşsnz anneliğinize yazıklar olsun... sizin bu ülkenin gerçeğinden haberiniz yok mu? Özgecan olayını bilmiyor msnz nasıl bi vicdannz var sizin.. A pardon vicdan değil koca önemli dimi... Allah kahretsin sizi ve kocanızı dilerim o çocuk çok güzel yerlere gelsin ona muhtaç olun ama size asla tenezzül edip dönüp bakmasın...
Var ama oda evlendi ve çocukları var. Onun kendine hayrı yok.
15 senedir evliyim. Eşimle. Büyük kızım 5 yaşındaydı. Hep istediğini yaptı. Ama şimdi çocuk büyüdü ve masraflar büyüdü. Üniversite parasını yatırdı 15 bin ödedi. Artı özel yurtta kalması içinde para verdi. Ama her seferinde bu paraları ondan almak için sınır krizi geçirmek zorunda kalıyorum.Bide sunu anlamıyorum sahip çıkmayacağıni biliyosan cocuklu kadinla evlenme kocasi basinda zaten yanlis biri
Haklısın. Suçluyum. Benden ne olurki. İlk işim iş bulup ayrılacağım.
Hanımefendi sinir krizi geçireceğinize işe girseydiniz15 senedir evliyim. Eşimle. Büyük kızım 5 yaşındaydı. Hep istediğini yaptı. Ama şimdi çocuk büyüdü ve masraflar büyüdü. Üniversite parasını yatırdı 15 bin ödedi. Artı özel yurtta kalması içinde para verdi. Ama her seferinde bu paraları ondan almak için sınır krizi geçirmek zorunda kalıyorum.
Hatta yanına arkadaş bulsaydı evde tutacaktı.
ah bu gun okudugum kaçinci hayin erkekler konusu onlar çoçukda bu degilmi insan nasil vazgeçer.Bu eşinizde gencecik kiza kendi başinin çaresine baksin diyor korumak yerine yani devir berbat zaten heryer sapik dolu ya kizin başina birşey gelirse sonrada namussuz der hepten kovar.
Kizinizi yanliz birakmayin her daim yaninda olun 21 yaşinda olmasi herşeyin üstesinden gele bilecegi anlamina gelmiyor..şu an nerde nasil geciniyor kızınız?
Terzilik yapıyordum evde. Kızımın ihtiyaçlarını karşılıyorum. 3 makinem var. Dış tellerine kadar ben ödedim. Sertifika aldım eşimde gizli. Öğretmenlik yapmak için. Ondan gitmeye hazırımMesleğimiz var mı?
Yazık çocuğunuza ya çok üzüldüm. Kalpsiz adam.
Boşanmak en mantıklısı görünüyor
Ben size çok üzüldüm.15 senedir evliyim. Eşimle. Büyük kızım 5 yaşındaydı. Hep istediğini yaptı. Ama şimdi çocuk büyüdü ve masraflar büyüdü. Üniversite parasını yatırdı 15 bin ödedi. Artı özel yurtta kalması içinde para verdi. Ama her seferinde bu paraları ondan almak için sınır krizi geçirmek zorunda kalıyorum.
Hatta yanına arkadaş bulsaydı evde tutacaktı.
Cidden ya çocuk yetişkin olur eli ekmek tutar birden boşanma istekleri gelir. Ezik büyüyen insan kendini de savunamaz rest de çekemez tüm hayatı böyle geçer.kızınız meslek sahibi olunca da ayrılma kararı alırsınız kızınıza yük olmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?