Üvey oğlum

Hayır değil oğlum tam yürüme evresindeydi ama rabbim okadar ömür vermiş dayanması yemn ederm çok zor kendimi alkole vurmadım namaza sarıldım die insanlar imam oldun dediler ailemdende destek göremedim annem babam hariç kardeşlermden destek göremedim yemn ederm dokunsan yıkılcak gibiyim oğlumla ilgili kötü hiçbirsözğ kaldıramıorum o melek çünkü anlatabiliomuyum oyüzden yüzüme karşı üzülmedim demesini yutamıorum

14 yasinda empati yetenegi olmasi gerekiyordu, ama annesiyle kavga ettiginiz icin muhtemelen hirsindan sizi uzmek icin sevmediğini soyledi.

Ha bir de tabi anne babanin bosanma sebebiyseniz o cocuk travma yasadiysa sizin yuzunuzden sevmemesi de normal. Sonucta basiniz sagolsun ama o cocugun sizin icin anlami cok buyuk olsa da, 14 yaşındaki ergenin anne babasnin bir daha biraraya gelemeyeceginin kanitiydi. (Konunun detaylarini bilmedigimizden yazdim, konu sahibini suclamiyorum yanlis anlasilmaisn)

Allah bir daha boyle bir aciyla sinamasin, basiniz sagolsun.

Cocugun sizinle yasadigini su an okudum. Cok sacma annesi kendi ergenine sahip ciksin, bu acinin icinde ergenle ugrasmaniz size yapilan buyuk bir haksizlik.

Bunu konunuzu güncelleyip koyu renkle yazarsanız daha iyi olur. Saçma sapan yorumları okurken saç baş yoldum resmen

Ya da babasina sen ne bicim babasin, cocugunla ilgilen, odevlerini yaptir, al karsina konus diyebilir. Babaninda umrunda değil, idare et diyor kadina. Konu sahibinin Ne hissettigi umrunda bile degil

Başınız sağolsun. Evlat acısı Allah hiç kimseye vermesin. Elbette böyle bir sözü kimse duymak istemez ancak o dönemde yaşanan konu her ne ise sizin canınızı çok yakmak istemiş ve başarmış.
O yaş grubu bunu özellikle karşıdaki kişiyi rahatsız etmek için söyler. Muhtemelen o da üzülmüştür ama başka konular sebebiyle o an size olan kini baskın gelmiştir. Şu an için yapacağınız çok seçenek yok. Sadece onun da bir evlat olduğunu bilip yaşına göre davranmanız gerekiyor.

Yutamazsınnız zaten. Eşinize söyleyin ya kendi ilgilensin ya da alsın annesine göndersin çocuğu.

Ya bu cocuk 8 yasından beri bende kalıyo ben evladımı kaybettim evladımı acımın üstüne bu lafı kaldıramadım ben neden anlamıosunuz
Velayeti neden annesinde değil.
Kaybınız için üzüldüm. Allah rahmet eylesin ama 14 yaşındaki çocuğunda ergen olduğunu unutmayın. Doğru ile yanlışı ailede öğrenecek. Kendi annesiyle yaşasaydı böyle bir sorumluluğunuz olmadı ama aynı çatıda yaşadığınız için onun yetişmesinden eşiniz ve siz sorumlusunuz. Sizde ona üvey diye bakmayın. Siz doğurmamış olsanız bile o da sizin evladınız bu durumda. Siz onun arkadaşı değil, bakımından sorumlu annesisiniz.

Hayır ben sorumlu değilim velayeti annesinde ben eşimle 10 yıllık evliyim zaten bilerek evlendim ki bi sorunumda yoktu oğlum melek olduktan sonra hayatım ters kepçe geldi söylenen sözler ve davranışları kaldıramaz oldum kimse benim pencerem bakmıo herkes kendi hayatını düşünüyo

Kaç yaşındaydı çocuğunuz Allah rahmet eylesin.Cocuk desem değil yetişkin desem yeterince olgun değil.Yine de bende olsam sevemezdim.

Ben anlamadım. Ara ara mı sizde kalıyor. Önceki mesajlarda 8 yaşından beri bizimle yaşıyor yazdığınızı okudum.

Ben anlamadım. Ara ara mı sizde kalıyor. Önceki mesajlarda 8 yaşından beri bizimle yaşıyor yazdığınızı okudum.
8 yasından beri benleydi arada annesine de giderdi sonra ben oğlumu toprağa verince bi süre annesinde kalmak zorunda kaldı ama annesi geri gönderdi ve sonra olaylar karıstı iste üzülmedim ben falan demesi mezarına bile gelmemesi beni üzen konu

Benim kardeşim de o yaş ta melek olmuştu.Merak etmeyin o çocuk sizden iyilik görürse ileride pişman olur olursa da siz büyük olarak affedin çocuk deyin.
Öyle zaten vicdanım baska bişeye el vermıo benmde beynim baska kalbim baska arafta gibiyim ama bişy diyymmi ben hiç mutlu değilim nasıl yaşanır böyle bilemiyorum ciğerim toprakta ben üzülmedim diyen bi çocuga vicdanım yüzünden bakmak zorundayım zor imtihan rabbim sabır versin bana

İşte bende bunu diyorum. Yani sizin evinizde kalıyor. Bu durumda eşinizle konuşun çocuğu annesine geri yollayın. O evde sizinle kaldığı müddetçe anne konumundaki kişi sizsiniz.
Yetiştirilme yurdundan evlat edinen çocuklar onları yetiştirenleri anne-babası sayar. Benim arkadaşım evlendi. Çocuğu üvey babasına baba diyor. Doğuran değil, büyütendir. O size baş kaldıracak, siz onu benimsemeyeceksiniz. Evde kaostan başka bir şey olmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…