Uyanmıyor

Gerçekten uyandır kalkamıyorum diyor. O yüzden aradım .Kalkması icin ama nafile ve yarın gidiyorum bida 3 ay yokum .
Canım üzüldüm senin adına. Kıyamam ya universiteye gidiyor 3 ay gorusemeyecegiz diye kendini parcaliyorsub. İnan seni haketmiyor. Ve sana bir abla tavsiyesi bu kadar değer verme bir erkeğe. Değer verdikçe senden kaçar. Çünkü çantada keklik gibisin onun için.

Normal de onun buraya gelmesi 1 saat biraz uzaktan geliyor . Babam 4 de işten geliyor . Çıkmama izin vermiyor .Bide her seferinde kahvaltıya gidicez diyoruz .
Bu kadar gerilmeye gerek yok. Kahvaltı yı ya boşverin yada biraz geç yapın ne olacak. Sizin evin biraz yakınına gelsin sizde 4 ten önce evde olursunuz.
Bunlar sorun değil. Ama kalkamıyorum diye 3 haftadır görüşmemek büyük sorun.

Gerçekten mesaj atmıyorum sonra güzel sözler söylüyor iste ben hep yanındayım seni çok seviyorum senden başka kimseyle yapamam bi sürü laf kanıyorum .Ama insan bu kadar da olur mu değer versen kalkmazmısın ki ? 3 ay gorusemicez adı var .Düsünsenize sevdiğiniz insan gidicek 3 ay görmücek ve uyuyor ne diyim artık kendi bilir

O uyanmayan cinsten bende de var. Koşarak uzaklaş! Arkana bile bakma! Hayattan soğutuyor insanı. Önemli günler olur eve bir sürü misafir gelecek olur ben eşimi yataktan kaldırmak için ekstra çaba sarfederim. Plan yaparsın kırk kez tembihlersin aman uyuyakalma vs diye diye kendini anne gibi hissedersin. Hiçbir yere zamanında gidemezsin. Misafirler çıkagelir onca işinin arasında eşinin yapacağı markete bile koştururken bulursun kendini. Ahhhhh ah! Daha ne çok şey var bilmezsin....

Yok ben gerçekten elim den geleni yapıyorum . O gelmedi onun gelişi 300 tl diye üniversiteme ben çıkıp çıkıp geldim hem ailemi gördüm hem onu . Sadece biraz değer versin istedim. Evler arası 1 saat uzaklık var ama istese 2 saat icin bile gelir kendi bilir artık çok çaba gösterdim

İşe giderken ben kaldırıyordum . Uykumu bölüp ise gitmesi icin arıyordum onu sorunu bide uyumuyor gece ayakta .Gece uyumuyor sabah kalkmıyor. İlerde ne olacak ben mi kaldıracam hep onu hep diyorum ki erken uyu erken kalk . Bende geç yatıyorum ben ama 20 tane alarm kurarım gerekirse neden böle cidden bimiyorum

Ve gecen hafta aynı olay oldu arasaydın dedi bana ben sanki arayıp kaldırmak zorundayım onu.

3 haftadır buluşmaya gelmiyor ve hala beraber misin o kişiyle her şey ortada bence canım
Kendime de kızıyorum tabi güzel sözlerle kalbimi alıyor bende güzel zamanlarım geçti . İlk uzun iliskim ilklerim diye kıyamadım hep ama o vermedi o kadar değer .

Ve gecen hafta aynı olay oldu arasaydın dedi bana ben sanki arayıp kaldırmak zorundayım onu.
Kuzum sana abla tavsiyesi bundan bir cacık olmaz...
3 yıl diye düşünme daha adam kendini karakterini ne kadar belli etsin?
Arama mümkünse engelle duygularina engel ol.
Engel olmazsan ilerde evlenince çok çekersin karşına daha iyileri çıkar inan bana....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…