Kac gündür 1 de kalkıyor.Yorgun olsa diyeceğim yorgun ama değil off.Ayıp ya senin kadar deger vermiyor telefonununda sesini kısmış bu durumda uyandirma diye sanirim
Canım üzüldüm senin adına. Kıyamam ya universiteye gidiyor 3 ay gorusemeyecegiz diye kendini parcaliyorsub. İnan seni haketmiyor. Ve sana bir abla tavsiyesi bu kadar değer verme bir erkeğe. Değer verdikçe senden kaçar. Çünkü çantada keklik gibisin onun için.Gerçekten uyandır kalkamıyorum diyor. O yüzden aradım .Kalkması icin ama nafile ve yarın gidiyorum bida 3 ay yokum .
Bu kadar gerilmeye gerek yok. Kahvaltı yı ya boşverin yada biraz geç yapın ne olacak. Sizin evin biraz yakınına gelsin sizde 4 ten önce evde olursunuz.Normal de onun buraya gelmesi 1 saat biraz uzaktan geliyor . Babam 4 de işten geliyor . Çıkmama izin vermiyor .Bide her seferinde kahvaltıya gidicez diyoruz .
Gece kalkıyor 3 de yatıyor makul bi saat değil ki .
Babam gece çıkmama izin vermiyor .
Gerçekten mesaj atmıyorum sonra güzel sözler söylüyor iste ben hep yanındayım seni çok seviyorum senden başka kimseyle yapamam bi sürü laf kanıyorum .Ama insan bu kadar da olur mu değer versen kalkmazmısın ki ? 3 ay gorusemicez adı var .Düsünsenize sevdiğiniz insan gidicek 3 ay görmücek ve uyuyor ne diyim artık kendi bilirCanım üzüldüm senin adına. Kıyamam ya universiteye gidiyor 3 ay gorusemeyecegiz diye kendini parcaliyorsub. İnan seni haketmiyor. Ve sana bir abla tavsiyesi bu kadar değer verme bir erkeğe. Değer verdikçe senden kaçar. Çünkü çantada keklik gibisin onun için.
Kahvaltıya gidicez diye konuştuğumuz icin .Kendisi yapıyor planı kahvaltıya gidicez kalk diye kendi kalkmıyor .biyolojik saatleriniz, hayat düzenleriniz farklı demekki.
3 te uyanıyormuş 4-5 gibi buluşun madem. ne diyelim ki?
Zaten suan gelse bi kaşıkta boğcam 3 haftadır ekiyor sarılıp öpcek halim yok onuSen bu sinirle zaten buluşma boşver
Yok ben gerçekten elim den geleni yapıyorum . O gelmedi onun gelişi 300 tl diye üniversiteme ben çıkıp çıkıp geldim hem ailemi gördüm hem onu . Sadece biraz değer versin istedim. Evler arası 1 saat uzaklık var ama istese 2 saat icin bile gelir kendi bilir artık çok çaba gösterdimBu kadar gerilmeye gerek yok. Kahvaltı yı ya boşverin yada biraz geç yapın ne olacak. Sizin evin biraz yakınına gelsin sizde 4 ten önce evde olursunuz.
Bunlar sorun değil. Ama kalkamıyorum diye 3 haftadır görüşmemek büyük sorun.
İşe giderken ben kaldırıyordum . Uykumu bölüp ise gitmesi icin arıyordum onu sorunu bide uyumuyor gece ayakta .Gece uyumuyor sabah kalkmıyor. İlerde ne olacak ben mi kaldıracam hep onu hep diyorum ki erken uyu erken kalk . Bende geç yatıyorum ben ama 20 tane alarm kurarım gerekirse neden böle cidden bimiyorumO uyanmayan cinsten bende de var. Koşarak uzaklaş! Arkana bile bakma! Hayattan soğutuyor insanı. Önemli günler olur eve bir sürü misafir gelecek olur ben eşimi yataktan kaldırmak için ekstra çaba sarfederim. Plan yaparsın kırk kez tembihlersin aman uyuyakalma vs diye diye kendini anne gibi hissedersin. Hiçbir yere zamanında gidemezsin. Misafirler çıkagelir onca işinin arasında eşinin yapacağı markete bile koştururken bulursun kendini. Ahhhhh ah! Daha ne çok şey var bilmezsin....
Ve gecen hafta aynı olay oldu arasaydın dedi bana ben sanki arayıp kaldırmak zorundayım onu.İşe giderken ben kaldırıyordum . Uykumu bölüp ise gitmesi icin arıyordum onu sorunu bide uyumuyor gece ayakta .Gece uyumuyor sabah kalkmıyor. İlerde ne olacak ben mi kaldıracam hep onu hep diyorum ki erken uyu erken kalk . Bende geç yatıyorum ben ama 20 tane alarm kurarım gerekirse neden böle cidden bimiyorum
Uyandığına pişman etmiyim dua etsin yorgun olsa anlıcam yorgun da değil gece uyumuyor sabah kalkmıyor.Uyanınca nasıl savuncak kendini merak ettim..
3 haftadır buluşmaya gelmiyor ve hala beraber misin o kişiyle her şey ortada bence canımDönmesin gerçekten bi erkek nasıl 3 haftadır buluşmaya gelmez ? Bi erkek nasıl bu kadar sorumsuz olur ?
Kendime de kızıyorum tabi güzel sözlerle kalbimi alıyor bende güzel zamanlarım geçti . İlk uzun iliskim ilklerim diye kıyamadım hep ama o vermedi o kadar değer .3 haftadır buluşmaya gelmiyor ve hala beraber misin o kişiyle her şey ortada bence canım
3 yıldırBoşver sinirlenme uzun süredir mi sevgilisiniz
Kuzum sana abla tavsiyesi bundan bir cacık olmaz...Ve gecen hafta aynı olay oldu arasaydın dedi bana ben sanki arayıp kaldırmak zorundayım onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?