Allah mutluluğunuzu daim etsinSabah 5 te uyanip hazirlanip 2 aktarma evime gelip beni 2 aktarma ise biraktiktan sonra yine aktara aktara eve gittigi gunler geldi aklima esimin:) bir defa bile uyandirmadim, cagirmadim, sabah duraga ciktigimda gorurdum geldigini. Neden arayip haber vermedin dedigimde de uykunu bolmek istemedim ne de olsa duraga geleceksin derdi:) kar kis kiyamet fark etmezdi.
Ha bu arada uykuyu cok seven, hatta uyumak icin yasayan, direksiyonda bile uyudugu icin araba pert eden, muazzam uykucu bir esim olfugunu da belirteyim.
Bunu ne icin soyluyorum? Gormek isteyen adam bunu halleder. Yayiyo veya saliyosa olsa da olur olmasa da kafasi yasiyordur
Söylediğiniz ve üyelerin dediği arasındaki fark ne? İnsanlar da arama demişler değer görmediği için. Siz de engelle demişsiniz aynı sebeple. Engelleyince yılların emeği boşa gitmiş olmuyor mu?
Bu yorumdan sonra soylenicek soz yok. Benimkide oyle ve ne yazikki hanimefendinin her dedigi dogru...Aramazdım .
Niye zorla buluşturmaya çalışıyorsunuz onu anlamadım ? Biraz acı olacak ama demek ki erkek arkadaşınız , size , sizin zannettiğiniz kadar değer vermiyor .
Dertsiz başınıza dert mi arıyorsunuz ? Gütmekle olacak iş değil busalın çayıra .
Yok o kadar da değildir ya.Ne mi yapti? Okula donus icin evden ayrildi ve uyuyan guzeli ozledigini ifade eden dramatik cumlelerle bir diger konuyla karsimizda. :)
Yok o kadar da değildir ya.
Evet öyleymiş gerçekten de :)Hayatta her sey mumkun.
Aferin erkek kardeşinize çok tebrik edilesi...Erkek kardesimin eski sevgilisi...hic usanmadan bir saat teli caldirmisti..oda banyoda bende ellemedim acsan olmaz kapatsan hic olmaz bosver dedim calsin dursun..birsaat caldirdi ben delirdim kardesum cikinca bosverrr dedi...dedim amma yapiskan mis..ayrildi zaten baskasiyla evli..annemi arayip aglamis niye evlendi diye yani sok oldum biraz gurur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?