Uyanmıyor

Kış uykusuna yatmıştır, sen onu terkedip yeni ufuklara yelken açınca huzurunu kaçırmak için uyanır o uykudan.

Sabah 5 te uyanip hazirlanip 2 aktarma evime gelip beni 2 aktarma ise biraktiktan sonra yine aktara aktara eve gittigi gunler geldi aklima esimin:) bir defa bile uyandirmadim, cagirmadim, sabah duraga ciktigimda gorurdum geldigini. Neden arayip haber vermedin dedigimde de uykunu bolmek istemedim ne de olsa duraga geleceksin derdi:) kar kis kiyamet fark etmezdi.

Ha bu arada uykuyu cok seven, hatta uyumak icin yasayan, direksiyonda bile uyudugu icin araba pert eden, muazzam uykucu bir esim olfugunu da belirteyim.

Bunu ne icin soyluyorum? Gormek isteyen adam bunu halleder. Yayiyo veya saliyosa olsa da olur olmasa da kafasi yasiyordur

Asla aramazdım.

Tabii bu noktaya gelmem kolay olmadı eskiden 15 dkda 50 kere aramışlığım var :)

Sebebi sizi umursamaması da olsa, istememesi de olsa, sizi seviyor ama düşüncesiz biri de olsa bu tavrınız hiçbir işe yaramaz. Aksine sizi her zaman elinin altında görür. Siz görüşmek istiyorsunuz sonuçta. Siz talep eden o lütfeden konumunda oluyor. Bırakın. Çabalamayı tamamen bırakın. Kendinizi ödül pozisyonunda görün, o sizin için uğraşsın. Uğraşmazsa sizi kaybetsin. Gerçekten kaybetsin ama. Kendinize sorun herhangi bir tavrında, ben bunu mu hak ediyorum, diye; etmiyorsanız, reddedin. Ama çemkirmek hiçbir işe yaramıyor kadın erkek ilişkilerinde, geri çekilin kendi hayatınıza bakın, sizi istiyorsa o uğraşsın. İstemiyorsa zaten böyle istetemezsiniz.

Allah mutluluğunuzu daim etsin darısı başıma inşallah

konu sahibine gelince, adam uykuyu senden daha çok seviyor bunu nasıl göremiyorsun? akşam keyfi yerine gelince laf olsun diye plan yapması bunu değiştirmez. belli ki sabahlara kadar onu uyutmayan senden daha değerli bir şeyler var. o yüzden sabah erkek kalkmaya lüzum görmüyor, nasılsa o daha değerli şeyler gece yine onu bekliyor. artık onlar neler bilemeyiz. sabah sen onu aradığında duyduğu halde "offf yine mi arıyor bu ya hiç çekemem şimdi" dediğine bile eminim. tek kelime etmeden okuduğun şehre git. Sana 3 ay boyunca 5 dakika bile ayırmayan adamdan bir cacık olmaz. diycem ama nedense yazdıklarına bakınca senden hiç umudum yok, iki lafa kanacakmissn gibi duruyor

Bir daha hiç aramazdım ve bırakırdım tüm ömür yalnız başına uyusun.

en sevmediğim insan modellerinden.
bebek değilsin, çocuk değilsin, muhtemelen taş da taşımıyorsun, be kardeşim niye ölür gibi uyuyorsun. herkesin vücudunun biyolojik saati vardır, kimse seni dürtmeden aşağı yukarı her gün aynı saatte uyanırsın.
gençlikte böyle bir sevgilim olmuştu, uyumuyor ölüyor sanırsın. öğlene kadar uyanmaz, uyanınca afyonu patlamaz, ayılmaz. def ettim bitti gitti.
kısaca ilişkiyi önemsemiyor.

Aramam sahsen. hatta cikip gezer tozar paylasim yapar teline de donmem. Kendi bilir. Dunyadaki tek ve son insan degil.

Seven değer veren insanın böyle umarsız olacağını sanmıyorum. Sizin verdiğiniz değer tek taraflı. Niye arayıp buluşmaya uğraşıyorsunuz?
Eşimle okul arkadaşıydık (ben öyle sanıyordum) Bir gün sabahın köründe stajdan çıkıp aramıştım. Cep falan yok o yıllarda :) Uyuyormuş annesi kaldırdı, sen şu pastaneye otur geleceğim dedi. Ben poğaçamdan ısırık almamıştım bir baktım ki geldi daha 5-10 dk olmuştu. Taksiye atlayıp gelmiş. O zaman zaten anladım durumun arkadaşça olmadığını :) öyle başladı ilişkimiz. Ve hepte öyle devam etti. Sırf bir saat fazla görmek için benimle otobüsle gelir geri giderdi. Hey gidi günler...

Bu yorumdan sonra soylenicek soz yok. Benimkide oyle ve ne yazikki hanimefendinin her dedigi dogru...

Erkek kardesimin eski sevgilisi...hic usanmadan bir saat teli caldirmisti..oda banyoda bende ellemedim acsan olmaz kapatsan hic olmaz bosver dedim calsin dursun..birsaat caldirdi ben delirdim kardesum cikinca bosverrr dedi...dedim amma yapiskan mis..ayrildi zaten baskasiyla evli..annemi arayip aglamis niye evlendi diye yani sok oldum biraz gurur...

Aferin erkek kardeşinize çok tebrik edilesi...

Konuyu son olarak açıklayayım , kavga ettikten sonra 1 saat falan geçti beni aradı geldim dedi.Bende gelmicem falan dedim kırgın olduğumu söyledim . 1saat bekledi bende gittim yanına bu sefer .Özür falan diledi konuştuk şimdi öle konuşuyoruz . Yüz vermiyorum çok pişman olduğunu artık yapmayacağını söledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…