Uyanmıyor

Gir internete şöyle bi alici gözüyle sagina soluna bakmaya başla artik. Bu adamla olmaz bitmis artik. 3 yilin sonunda cogu iliski bu raddeye gelir. Erkek basiretsizlesir kadin manyaklasir.

oyyy nenemm o nasıl bi hareket telefonu yüze kapamak hem suçlu hem güçlü bence kavga etmeye bile değmez bununla bırakın kendine yoluna gitsin sizde emin olun ki daha değer veren birini bulursunuz kendini beğenmiş yaa geçmişte 10 defa geldim demek ne demek benm eşim 6 yılda geldiğni hiç yüzüme vurmadı bu kadar zamandır ve şuan 8 yıllık evliyiz bunun gibi biriyle sakın gelecek düşünme kendini üzersin boşver

Adam size olan ilgisini kaybetmiş, çaba göstermeye gerek duymuyor sanki 30 yıllık evli.

Daha flörtte böyle olan adamı çekmezdim ben.

Size kolay gelsin.

Aramaz peşine düşmezdim , ilişkiye değer veriyorsa zamanında uyanmayı öğrenecek.. kafama da takmazdim açıkçası ..

Burda sürekli pes niye defalarca aradın diyenleri de anlamıyorum. Üç yıllık bi emek var ve kurulan hayaller bi an da boşa çıkmış sinirlenmesi gayet normal hepimiz insaniz. Üstelik daha üniversite öğrencisi yaşı küçük. Sınırlı kırılmış bi hemcinsine bu kadar yüklenmek niye ?
Canım yapman gereken en iyi şey onu her yerden engellemek canın bi süre çok yanacak ama emin ol zamanla alisirsin. Gittiğinde sürekli gez eğlen sosyal medyaya fotoğraf at bırak senin ne kadar mutlu olduğunu görsün.

bipolar olmasın?

benim böyle bi arkadaşım vardı okula gelmezdi uyumaktan vs kız arkadaşları aynen böyle yine mi uyuyo diye gelip bize sorarlardı. bi gün üstüme yürümeye kalktı saçma sapan bi sebepten. sonra ben arkadaşlığımı bitirdim ama psikiyatri erkek koğuşunda yatılı kaldı gördüm bipolar olduğunu duydum.

Neden boyle biriyle devam etmek icin bu israr ? Yazik degil mi sana? Şöyle adam akilli restini bi cek. Bak o zaman okudugun yere bile tipis tipis gelmiyor mu? Hatta bana kalirsa gelmesin. Cikip gitsin hayatindan. Kendi esim icin soyluyorum. Bu sekilde bir sorumsuzlugunu sevgiliyken gorsem kesinlikle devam ettirip evlenmezdim. Gece nobete gidip sabah cikip 2 saat falan uyuyup ucakla yanima gelirdi. Uzak sehirlerde olunca.. ben de aynisini ona yaptim. Is cikisi kostur kostur havaalanina gittim. Uyku uyumadan ertesi gun olan ucagima kadar onunla vakit gecirdim. Butun gece uyumadigimiz oldu sabah kalkip ise gittigimiz. Kadin icin de erkek icin de gecerli bu. Kimse deger gormedigi iliskiye devam etmesiin. Bence sen yeni asklara yelken ac. Daha iyisini ve sorumluluk sahibini hakediyosun cunku.

Söylediğiniz ve üyelerin dediği arasındaki fark ne? İnsanlar da arama demişler değer görmediği için. Siz de engelle demişsiniz aynı sebeple. Engelleyince yılların emeği boşa gitmiş olmuyor mu?

Bende bulusmak istemezdim,pesinde kosmayin bosver,siz kosmayinca o sizin pesinize duser bosverin

Bende çok uyuyorum,kalkamıyorum esimle sevgiliyken 2kere arar sonra msj atardı güzel bir uyku mesajı sonra uyanınca tıpış tıpış ben yanına giderdim tabi şimdi evliyiz hala geç uyanıyorum bu uyku yüzünden kaç defa önemli sinavlarimi bile kaçırdım :)) biz uyku severler ayrı kulvardayız galiba o zamanlar beni 30kere arasaydi uyandırmak için emin ol şuan evli olmazdik,sende arama yani sal gitsin biraz.

Reactions: Z P
Bir erkek olsam empati kurarak soyluyorum ben bile senin gibi sevgilim varsa uyurum. Asiri ustune dusuyosun ve bunaltiyosun onu . Senden sogumus olabilir. Kimse icin degmez fazla deger vermek..

Ben nedense böyle konuları ve insanları anlayamıyorum yani karşınızdaki insan için bişey ifade etmediğinizi anlamak çok mu zor.Bi arkadaşımı da sevgilisi haber bile vermeden terk etti o ise hala aslında onun için ne kadar bişey ifade etmediğini algılayamayıp hala dönecek diye bekliyor.Yapmayın bunu kendinize.

Benim esimdee asiri uykucu bir insan cidden soyluyorum davul calsa uyanmaz. Ben artik parfum sikarak yada soguk ellerimi ona degdirince uyandiriyorum ama sevgiliyken 50 kez anesini tembihler 200 kere beni tembihler 200 de alarm kurardi bulusmak icin. Simdi 4 yillik evliyiz. Hala isten cikis saatlerimde uyanir gelir. Sirf beni almaya gelmek icin bizim evimizde degil annesigilde uyur gunduzleri uyandirirlar diye. Demem o ki uyanmama felan bahane. Bulusmak istemiyor belliki.

Gercekten uyuyor mu acaba,
Yada bulusmak istemiyor da gormezden mi geliyor.
Sonucta bulusmak isteyen insan mutlaka acar telefonu, yada aksama kadar uyucak degil ya uyanir uyanmaz döner geri sana. Hemen hazirlanir gelir yanina.

3 haftadır sizle buluşmuyor
Ayrıca adamı neden siz uyandırıyorsunuz? Kursun saatini , buluşacaksanız kalksın gelsin... Ayrılın. Ömür boyu çekilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…