- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.253
- 548
Gerçekten mesaj atmıyorum sonra güzel sözler söylüyor iste ben hep yanındayım seni çok seviyorum senden başka kimseyle yapamam bi sürü laf kanıyorum .Ama insan bu kadar da olur mu değer versen kalkmazmısın ki ? 3 ay gorusemicez adı var .Düsünsenize sevdiğiniz insan gidicek 3 ay görmücek ve uyuyor ne diyim artık kendi bilir
Ayı burcu muUyanamıyormuş cidden sevgimin içine etti . 3 haftadır buluşcaz kalk hazırlan yine ayni sonuc insan değil.
Bütün sinirimi buraya yazıcam , allahım nasıl bi insan bu nasıl bi erkek ? Kaç haftadır buluşacaz geçen hafta bi bahane bu hafta 30 defa aradım uyanmıyor ? Allahım hep ben mi caba göstereceğim . Yarın kendi okuluma gidicem.Görüsemicez.Bu nasıl bi insan ? Bu kadar sorumsuz biri olabilir mi ?45 dakikadir arıyorum nasıl bi sorumsuzluk bu ? Soğudum yemin ederim bi insan bu kadar karaktersiz olur mu ?Siz napardınız bu durumda
Uyandı ve çok dogalmış gibi uyuya kalmışım ne olacak dedi bide bana diyor ki neymiş beni de biri uyandırmış . Zamanında 5 kez buluşmuşuz . Utanmadan bide yüzüme kapadı .merak ettim ne oldu acaba uyandımı geri döndümü ne cvp verdi kendini nasıl savundu acaba
Bak hele aslanımaUyandı ve çok dogalmış gibi uyuya kalmışım ne olacak dedi bide bana diyor ki neymiş beni de biri uyandırmış . Zamanında 5 kez buluşmuşuz . Utanmadan bide yüzüme kapadı .
Alahım sinirden ağladım diyorum ne olcak diyor zamanında 10 defa buluştuk diyor delircem kafayı yicem.Bak hele aslanıma
Hayatı kendim için zorlaştırıyorum diyorsun yaniYok ben gerçekten elim den geleni yapıyorum . O gelmedi onun gelişi 300 tl diye üniversiteme ben çıkıp çıkıp geldim hem ailemi gördüm hem onu . Sadece biraz değer versin istedim. Evler arası 1 saat uzaklık var ama istese 2 saat icin bile gelir kendi bilir artık çok çaba gösterdim
Bu şeye benziyor ya. Eve geliyorum ve seni aldatmıyorum ya yetmiyor mu diyen kocayaAlahım sinirden ağladım diyorum ne olcak diyor zamanında 10 defa buluştuk diyor delircem kafayı yicem.
Ben nasıl kendimden ödün vermişim bana diyor bıktım her gün kavga etmekten insan suçlu olur özür diler dimi pişkin pişkin aman alahım ya.Bu şeye benziyor ya. Eve geliyorum ve seni aldatmıyorum ya yetmiyor mu diyen kocaya
Uyanmama konusu hariç çok mu kavga edersinizBen nasıl kendimden ödün vermişim bana diyor bıktım her gün kavga etmekten insan suçlu olur özür diler dimi pişkin pişkin aman alahım ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?