Uyanmıyor

Arama ayrıl. Erkek köküne kıran mı girdi zibil gibi dolular etrafta

telefonun sesini kısmış olabilirmi acaba. 3 haftadır böyle dediğin sadece haftasonumu buluşmaya fırsatınız vardı ypksa haftaiçinde falandamı ekti böyle. o para harcamasın diye ayağına kadar gelmişsin ama o 3 haftadır sana vakit ayırmaya zahmet etmemiş.param yok diye buluşmayı ertelemiş.para harcamadanda buluşabilirsiniz.uyumasından daha büyük sorunlarınız var sanki, bırak uyuduğu yerde kalsın

Kardeşimde böyle, uyanmak ister ama uykusu fena ağır.

Dusunsene sevdiğin insan gidiyor lafi sizin icin geçerli o sevse deger verse 3 ay yok gormem lazim die düşünürdü.
Kendinize bunu yapmayin belli ki ock seviyorsunuz ve bunu bildigi ve her defasında tolerans gosterdiginiz icin sizi pek umursamiyor.
Nede olsa 2 tatli sözle affediyor die düşünüyor.

Umursamayın, daha iyileri var. Mahkûm değilsiniz

Siz hala arıyor musunuz bu adamı? Pes doğrusu. Adam sizi sallamıyor ve büyük ihtimalle sizle ilgilenmiyor da. Ben şu anda sizden de şüphe duymaya başladım. Sanki o sizden ayrılmışta siz adamın peşini bırakmıyormuşsunuz gibi düşünüyorum artık. Lütfen karşınızdaki kişiye bu zorbalığı yapmayın.

Bu saatten sonra ararsa da siz açmayın. açıp görüşmeyelim demeye yemiyor demek ki niye uğraşıyorsunuz

merak ettim ne oldu acaba uyandımı geri döndümü ne cvp verdi kendini nasıl savundu acaba
Uyandı ve çok dogalmış gibi uyuya kalmışım ne olacak dedi bide bana diyor ki neymiş beni de biri uyandırmış . Zamanında 5 kez buluşmuşuz . Utanmadan bide yüzüme kapadı .

Hayatı kendim için zorlaştırıyorum diyorsun yani
Şuan seni gerçekten seven ve değer veren bi insanla daha mutlu olabilirdin.

Şuan inanılmaz bi şekilde kendini savunuyor ve diyor ki her gün kavga ediyoruz geçmişte ne kadar çok geldim sana yaptıklarımın hiç önemi yok. Delirtti beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…