- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.044
- 138
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Hanımlar kusura bakmayın ama aynı mesajları okuduğumuza emin miyiz? Size ahlaksız denmemiş, ahlaksız kelimesini kullanmak ters gelmiş olabilir ama adama denmiş o kelime.
Rica ederim size denmemiş bir kelime üzerinden tartışmaya girmeyin, konu gözünüze batıyorsa sekmeyi kapatabilirsiniz de, ben böyle düşüncedeki bir üyeye yorum yazmam deme hakkınız varken neden illa tartışmak?
Hanımlar kusura bakmayın ama aynı mesajları okuduğumuza emin miyiz? Size ahlaksız denmemiş, ahlaksız kelimesini kullanmak ters gelmiş olabilir ama adama denmiş o kelime.
Rica ederim size denmemiş bir kelime üzerinden tartışmaya girmeyin, konu gözünüze batıyorsa sekmeyi kapatabilirsiniz de, ben böyle düşüncedeki bir üyeye yorum yazmam deme hakkınız varken neden illa tartışmak?
Bak ben bunuda anlamadim kim diyebilir anne sevgilim gelecek sevişeceğiz ha annesi anlar eder rahatsız etmez orasıni bilemem konu zaten saçma sapan kimden neden niçin bahsediyor onu bile bilmiyoruz ahlaksız damgası yiyoruz çok güzelAnnesiyle beraber yaşıyorsa tabii ki de haber vermeli. Ayrıca annesine “Bugün sevgilim gelecek, sevişeceğiz.” demiyordur herhalde. Buna neden bu kadar şaşırıldı anlamadım
Ay evet bak ya ben böyle çeviremiyorum işte ondan bu kadar ban yiyorum demek bulmuşlar kolayınıOyle direkt ahlaksiz demeyeceksiniz.
Boyle yazmak ahlaksizlik diyeceksiniz.
Bundan sonra forumda kullanacağım dil budur. Ortadan ortadan her türlü yaşayış biçimine, dünya görüşüne sallayabiliyoruz demek ki.Olay bana söylenmesi değil ki.Özünde bir insanın kişisel haklarına saldırmış mı üye ? Evet.Ayrıştırıcı bir yorum mu ? Evet.İsteyen istediğini sallasın o zaman ''sana demedim ben o şekilde yaşayan birine dedim'' diyerek.
Bundan sonra forumda kullanacağım dil budur. Ortadan ortadan her türlü yaşayış biçimine, dünya görüşüne sallayabiliyoruz demek ki.
Tarzım bu, beğenmeyen göz ardı edebilir. İnsanlara gerektiği gibi davranıyorum sadece.Tercih senin ama senin de icinde bulundugun grup cimbizla cekiyor bir kelimeyi, vuruyor da vuruyor. Bu yorumu kac uyeden aldin? Insan dusunur neden bunun siklikla dile getirildigini.
Ya ben okuduğumu anlamıyorum ya siz.Adama değil direkt o görüşte olanlara dendi ama neyse...
Tarzım bu, beğenmeyen göz ardı edebilir. İnsanlara gerektiği gibi davranıyorum sadece.
Bundan sonra forumda kullanacağım dil budur. Ortadan ortadan her türlü yaşayış biçimine, dünya görüşüne sallayabiliyoruz demek ki.
Tamam mune bu kadar insan hepimiz okuduğumuzu anlamamışız ya da yanlış anlamışız. Ne diyelim.Ya ben okuduğumu anlamıyorum ya siz.
Summer'ı sizin kadar tanırım, az laf anlatmışlığımda yoktur kendisine, size dese evet size dedim der kıvırmaz.
Kurduğu cümlenin gidişatında adama dediği belli, ki başka bir mesajında da adama dedim diye açıklamaya yapmaya çalışmış.
Eğer üyelere söylediğine dair zerre şüphem olsa banlanırdı zira vaktiyle kendisinin üyeliğini iptal etmişliğim de var velhasıl kurallara uygun değilse kim olursa olsun işlem yaparım summer KudrAlobar bibibella fark etmiyor.
Yine de bu da sözüm olsun, raporu güncelleyip yönetime paslayacağım ben yanlış okumuşsam zaten belli olur, ama sizlerde çok güzel laf giydirip topiklerde kafa buluyorsunuz bunun da şikayetleri geliyor yapmayın rica ediyorum.
Sorulara cevap vermiyor.Burda konu sahibinin konuyu açıklamasi lazım bence.
Bu olayda anne evde otururken oglu kizla çığlık çığlığa annelerine bunu duyuruyor mu, gözüne soka soka mi yaşıyorlar
Ayrica eve gelen her gun farklı kiz mi
Bizler burda bunun her türlü senaryosunu düşündüğümüz için bu olay bu hale geldi. Benim icin sorun yok diyenler oglum ilerde çığlık çığlığa bu isi görsün ben seslerini dinlerim benim icin önemli degil dusuncesinde olduklarını hic sanmıyorum. Cunku bende sorun yok diyenlerdenim ama bu kadarına asla izinde vermem.
yönetime paslayacağım ben yanlış okumuşsam zaten belli olur, ama sizlerde çok güzel laf giydirip topiklerde kafa buluyorsunuz bunun da şikayetleri geliyor yapmayın rica ediyorum.
Nikah defterine imza atınca anne yan odadayken sevişip sabah duştan sonra selam verince oluyor, imza atmadan mı olmuyorModernligi birakin simdi. Ahlaksizliktan baska bir sey degil bu.
Anne yan odada. Sevgilinle sevisiyorsun. Sabah dus sonrasi anneye selam veriyorsun. Mesela hani.
Nesi uygun?
Baska mekan mi kalmadi birlikte vakit gecirecek?
Ya ben okuduğumu anlamıyorum ya siz.
Summer'ı sizin kadar tanırım, az laf anlatmışlığımda yoktur kendisine, size dese evet size dedim der kıvırmaz.
Kurduğu cümlenin gidişatında adama dediği belli, ki başka bir mesajında da adama dedim diye açıklamaya yapmaya çalışmış.
Eğer üyelere söylediğine dair zerre şüphem olsa banlanırdı zira vaktiyle kendisinin üyeliğini iptal etmişliğim de var velhasıl kurallara uygun değilse kim olursa olsun işlem yaparım summer KudrAlobar bibibella fark etmiyor.
Yine de bu da sözüm olsun, raporu güncelleyip yönetime paslayacağım ben yanlış okumuşsam zaten belli olur, ama sizlerde çok güzel laf giydirip topiklerde kafa buluyorsunuz bunun da şikayetleri geliyor yapmayın rica ediyorum.
herkesın aıle yapısı farklı. ahlakı deger dıyınce toplum alıskanlıgıyle yogrulmus kurallar akla gelıyo zaten. Yabancılar bunu nasıl rahat ve normal karsılıyorsa bızım ıcımızzde de boyle var. Ve bıze normal gelmeyen seyler yanlıs olmaz hep. Ben oyle bırını ıstemem cunku benım tercıhım ama bu normal olan olmak zorunda olan degıl.O kendıne uygun bırbırıne saygı gosterebıldıklerı bı ılıskı secer. Sen baska kısı ve ılıskı secersın. Benım gorusum kımseyı degıstırmeye calısmamak. Sıze uyması ıcın ugrasmamak. Naçizane fikrim.Bir adam dusunun. Sevgililerini evinde agirlamak icin annesinin rizasini aliyor. Anne evdeyken sevgilerini evde bir guzel agirliyor ki beraber olmak falan da buna dahil.
Uygun mu bu simdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?