- 5 Ekim 2020
- 14.085
- 38.122
- 548
- 36
- Konu Sahibi feruzecerci
-
Adam yanaşmıyor bana kalırsa, daha önce hep kadının anlatımıyla adam barışmak istiyor kadın istemiyor zannediyordum. Ki eşim de böyle düşünüyor kadının rahat rahat gezip tozup kimseye hesap vermeme durumunu sevdiği için barışmak istemediğini düşünüyor. Ama bence adam ciddi bir şekilde evlenme teklifi etse barışılacak, ama adam ne yapıyor tek gecelik ilişkilere hovardalığa devam ediyor, nafaka gönderiyor çocuk görüleceği zaman gidip görüyor bunun dışında sorumluluk almıyor hesap vermiyor, e dilediği zaman eski eşiyle birlikte tatile de gidiyorlar birlikte de kalıyorlar.
Bu durumda kadın da kendini kullandırmış oluyor çocuğun her türlü sorumluluğunu alarak da adamın ekmeğine yağ sürmüş oluyor.
Kendinizi cok guzel ifade etmissiniz. Birincisi babanizin kizi olsa eviniz otel odasi degil ikincisi bu ne yuzsuzluk ya. Benim icin sorun degil ne demekEşimle ortak arkadaşım var. Kendisinin evine kesinlikle çat kapı gitmem, davet üzerine giderim.
Ancak arkadaşımız gel zaman git zaman bizim evimizi eski eşi ile buluşma yeri yaptı diyebilirim. Başlarda kendilerini barıştırmak için davet etmiştik ancak tuhaf bir biçimde gecenin sonunda evlerine dağılmak yerine bizde kalmayı tercih ettiler. Bunu sorun etmedik sonuçta biz baştan davet etmiştik.
Ancak son zamanlarda çat kapı gelip kalmaya döndü iş. Kimsenin günahını almak istemiyorum, misafir odasının koltuğunda beyaz beyaz lekeler fark ettim. Ne olduğunu bilmek bile istemiyorum!
Bu konu çok saçma ama nasıl diyeyim kimseyle de paylaşamam utanç verici kendi adıma (eğer aklıma gelen şeyse) niyetimi bozmak istemedim ancak mesafe koymaya da kararlıydım.
En son aradığında meşgule attım, mesaja dönmedim nasılsın tarzı bir mesajdı.
Daha sonra ben geldim akşama sendeyim dedi, misafirim var dedim hakikaten de vardı. Benim için sorun değil dedi. Daha sonra eski eşi de geldi ve birlikte kaldılar. Surat astım, niyeti bozup kalp kırmak istemiyorum ancak kendime dert edindim. Eşim de açık açık konuştu adama barışacaksanız barışın böyle buluşup birlikte kalmak neyin kafası şeklinde.
İkisinin de şuan açık bir ilişkisi var, burada kendime dert edindiğim nokta bizim evin kullanılması. Üstelik müsait olmadığımı belirtmeme rağmen. Yoksa kimsenin ilişkisi beni ilgilendirmez.
O günün üstünden iki gün geçti yeniden üstelik umarım yatağım hazırdır çünkü yine sendeyim şeklinde geldi. Emrivakinin dik âlâsı. Kendisini sevsem de emrivakiyi sevmiyorum, evimiz randevu evi gibi kullanılmaya başladı ya da ben öyle düşünmeye başladım.
Dün yine aradı arkadaşım yarın sizdeyim işlerim var orada dedi (ayrı şehirlerde yaşıyoruz ) ben de yarın müsait değilim yatılı misafirim var annem bizde kusura bakma deyip kapattım.
Bugün işteyken aradı, tam çıkışa yakın. Napiyorsun gel buluşalım dedi, plan yaptık eşimle gelemem deyip kapattım.
Kırıcı olmadan artık ne diyebilirim ne yapabilirim bilmiyorum umarım şu son iki günde kalma işine son verebilmişimdir.
Konuyu kardeşime açtım biraz, eşiyle kaldığı detayını söylememiştim sadece misafirim olsa da catkapi gelip kalıyor dedim. O da ne güzel kadın sana guvenmis kapını acmani istemiş ne var bunda dedi. Hakikaten bana güvenip samimiyetle mi geliyor yoksa kullanıyor mu artık bunu bile anlamıyorum.
İçime dert oldu o yüzden size yazmak istedim, sizce her geldiğinde kapımı açmalı mıyım yoksa şuan yanlış bir davranış içinde miyim? Vicdanım ve mantığım arasında git gel yaşıyorum.
Ben asıl sorunu anlayamadım emrivaki yatılı misafir mi sorun yoksa misafirin sizin evde sevişmesi mi sorun? Ona göre cevap vereceğim..Eşimle ortak arkadaşım var. Kendisinin evine kesinlikle çat kapı gitmem, davet üzerine giderim.
Ancak arkadaşımız gel zaman git zaman bizim evimizi eski eşi ile buluşma yeri yaptı diyebilirim. Başlarda kendilerini barıştırmak için davet etmiştik ancak tuhaf bir biçimde gecenin sonunda evlerine dağılmak yerine bizde kalmayı tercih ettiler. Bunu sorun etmedik sonuçta biz baştan davet etmiştik.
Ancak son zamanlarda çat kapı gelip kalmaya döndü iş. Kimsenin günahını almak istemiyorum, misafir odasının koltuğunda beyaz beyaz lekeler fark ettim. Ne olduğunu bilmek bile istemiyorum!
Bu konu çok saçma ama nasıl diyeyim kimseyle de paylaşamam utanç verici kendi adıma (eğer aklıma gelen şeyse) niyetimi bozmak istemedim ancak mesafe koymaya da kararlıydım.
En son aradığında meşgule attım, mesaja dönmedim nasılsın tarzı bir mesajdı.
Daha sonra ben geldim akşama sendeyim dedi, misafirim var dedim hakikaten de vardı. Benim için sorun değil dedi. Daha sonra eski eşi de geldi ve birlikte kaldılar. Surat astım, niyeti bozup kalp kırmak istemiyorum ancak kendime dert edindim. Eşim de açık açık konuştu adama barışacaksanız barışın böyle buluşup birlikte kalmak neyin kafası şeklinde.
İkisinin de şuan açık bir ilişkisi var, burada kendime dert edindiğim nokta bizim evin kullanılması. Üstelik müsait olmadığımı belirtmeme rağmen. Yoksa kimsenin ilişkisi beni ilgilendirmez.
O günün üstünden iki gün geçti yeniden üstelik umarım yatağım hazırdır çünkü yine sendeyim şeklinde geldi. Emrivakinin dik âlâsı. Kendisini sevsem de emrivakiyi sevmiyorum, evimiz randevu evi gibi kullanılmaya başladı ya da ben öyle düşünmeye başladım.
Dün yine aradı arkadaşım yarın sizdeyim işlerim var orada dedi (ayrı şehirlerde yaşıyoruz ) ben de yarın müsait değilim yatılı misafirim var annem bizde kusura bakma deyip kapattım.
Bugün işteyken aradı, tam çıkışa yakın. Napiyorsun gel buluşalım dedi, plan yaptık eşimle gelemem deyip kapattım.
Kırıcı olmadan artık ne diyebilirim ne yapabilirim bilmiyorum umarım şu son iki günde kalma işine son verebilmişimdir.
Konuyu kardeşime açtım biraz, eşiyle kaldığı detayını söylememiştim sadece misafirim olsa da catkapi gelip kalıyor dedim. O da ne güzel kadın sana guvenmis kapını acmani istemiş ne var bunda dedi. Hakikaten bana güvenip samimiyetle mi geliyor yoksa kullanıyor mu artık bunu bile anlamıyorum.
İçime dert oldu o yüzden size yazmak istedim, sizce her geldiğinde kapımı açmalı mıyım yoksa şuan yanlış bir davranış içinde miyim? Vicdanım ve mantığım arasında git gel yaşıyorum.
Emrivaki gelinmesi,bunun çok sıkılaşması ve gelindiğinde buna mecburmuşuz gibi davranılması... çünkü kesin seviştiler demiyorum diyemem. Ha o durum da varsa rahatsızlığım katlanarak artacak...Ben asıl sorunu anlayamadım emrivaki yatılı misafir mi sorun yoksa misafirin sizin evde sevişmesi mi sorun? Ona göre cevap vereceğim..
Yani evinize gelen ve bir odanızı tahsis ettiğiniz misafirin içeride ne yaptığı bence sizi ilgilendirmez de o açıdan soruyorum. Ortak alanlarda sevişmiyorlarsa karışamazsınız yani onu demek istiyorum. Ama tabi bıraktıkları pislikleri temizlemiyorlarsa o da onların öküzlüğü ne diyeyim artık. Sürekli ve emrivaki misafir tabi hoş değil, bence bir konuşun o samimiyetiniz varsa. Yoksa da birkaç kez müsait olmadığınızı söyleyince heralde anlarlar eşek değillerse.Emrivaki gelinmesi,bunun çok sıkılaşması ve gelindiğinde buna mecburmuşuz gibi davranılması... çünkü kesin seviştiler demiyorum diyemem. Ha o durum da varsa rahatsızlığım katlanarak artacak...
Ya aslında sorun evde sevişmeleri değil benim anladığım. Sevişmek istediklerinde konu sahibini kullanmaları. ortak bir evleri yok farklı şehirlerdeler.rahatsızlığın katlanması bu yüzden.Yani evinize gelen ve bir odanızı tahsis ettiğiniz misafirin içeride ne yaptığı bence sizi ilgilendirmez de o açıdan soruyorum. Ortak alanlarda sevişmiyorlarsa karışamazsınız yani onu demek istiyorum. Ama tabi bıraktıkları pislikleri temizlemiyorlarsa o da onların öküzlüğü ne diyeyim artık. Sürekli ve emrivaki misafir tabi hoş değil, bence bir konuşun o samimiyetiniz varsa. Yoksa da birkaç kez müsait olmadığınızı söyleyince heralde anlarlar eşek değillerse.
Valla sevişmek için veya başka bişey için, öyle haftada 2-3 çat kapı yatılı misafir ben de istemem, mesele sanki sevişmeleri gibi anlatılmış en başta da ben o yüzden şaşırdım. Sonuçta misafirin kapalı kapılar ardında ne yaptığıyla bu kadar ilgilenilmemeli.Ya aslında sorun evde sevişmeleri değil benim anladığım. Sevişmek istediklerinde konu sahibini kullanmaları. ortak bir evleri yok farklı şehirlerdeler.rahatsızlığın katlanması bu yüzden.
Valla sevişmek için veya başka bişey için, öyle haftada 2-3 çat kapı yatılı misafir ben de istemem, mesele sanki sevişmeleri gibi anlatılmış en başta da ben o yüzden şaşırdım. Sonuçta misafirin kapalı kapılar ardında ne yaptığıyla bu kadar ilgilenilmemeli.
Valla sevişmek için veya başka bişey için, öyle haftada 2-3 çat kapı yatılı misafir ben de istemem, mesele sanki sevişmeleri gibi anlatılmış en başta da ben o yüzden şaşırdım. Sonuçta misafirin kapalı kapılar ardında ne yaptığıyla bu kadar ilgilenilmemeli.
valla haftada 2-3 kez de kimse kimseye bayıldığı için gitmez yani mutlaka bir mecburiyeti vardır ya da otel parası vermek istemiyordur/verecek durumu yoktur. Ben misafir severim aylarca yatılı misafirler ağırlamışlığım var ama o da tabiki güvenilmem bir kenara, ihtiyaç ve mecburiyet olduğu içindi ve kendimi de hiç kullanılmış gibi hissetmedim açıkçası. Sevdiğim yakınlarımın ihtiyaçlarını karşılamaktan mutlu olurum. Ama çok da bayılmadığım insanlara zaten baştan bu kadar taviz vermem -ki sonra başıma dert almayayım.Haftada 2-3 yatılı misafir beni sevdiği bana güvendiği için geliyorsa farklı yaklaşırım. Otel parası ödemeden eşiyle sevişmek için geliyorsa farklı. Bence çok ince bir çizgi var orada
Açıkçası haftada 2-3 gün kalan bir insan benim ancak samimi olduğum ve sevdiğim bir insandır. Ve o insana da gerekirse pisliğini temizle diye uyaracak kadar yakın bir ilişkim var demektir. Bunu diyemeyeceğim bir insan zaten benim evime en fazla yılda 1 zorunluluktan falan kabul ederim o da eşimin akrabasıdır arkadaşıdır vs.Yok normal yatsa bile örneğin kendim gittim bir yerde kaldım koltuğa çok afedersiniz regl kanım bulaştı bunu da gördüm, temizlemez miyim ? Ya da mahcubiyetini yaşamaz mıyım? Bizim arkadaşlarda mahcupluk da yok velev ki o tahmin ettiğimiz şey tükürük olsun o halde onu temizlemez miyiz? Nereden baksak hoş değil ama bunu birinin yüzüne vurmaya da benim mesrebim müsait değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?