Uygunsuz Misafir

Tek gecelik ilişkiler yaşayan bir adamla nasıl beraber oluyor bu kadın. Hastalık mastalık kapar diyemkorkmuyor mu. İğrenç ya.

Daha daha daha neler. Tek başına gelse dahi emrivakiyi kabul etmem o ayrı konu ama eski eşle birlikte evimde kalmak ne demek. Bana çok uzak ve ütopik bir durum. Bir an önce set çekin. Orasi sizin yaşadığınız ev ne münasebet ya. Gerçekten sinirlendim.

Kendinizi cok guzel ifade etmissiniz. Birincisi babanizin kizi olsa eviniz otel odasi degil ikincisi bu ne yuzsuzluk ya. Benim icin sorun degil ne demek Valla trajikomik Sizin bir aile yasantiniz var ve sizin evi sizin de dediginiz gibi randevu evi gibi kullanıyorlar. Otele gitmek yerine sizin eve geliyorlar. O koltugu da atin bence yada kendilerine hediye edin Gülüyorum ama gercekten dusuncelerinizde de davranislariniz da da haklisiniz hatta keske en basindan bu kadar tolerans gostermeseydiniz. Adamlar utanmadan sizi randevu evi yapmislar bir de misafirim var dediginiz de yuzsuzluk yapip benim icin onemli degil diyorlar, siz kendi hayatinizi sekillendirirken utaniyorsunuz. Keske en basindan sınırlarınizi cizseydiniz.

kötü niyet yoktur diyordum ki evde misafirim var demen rağmen gelmesine bakılırsa evi kullandıkları kesin. Otel gibi görüyorlar bence.

Ben asıl sorunu anlayamadım emrivaki yatılı misafir mi sorun yoksa misafirin sizin evde sevişmesi mi sorun? Ona göre cevap vereceğim..

iğrençlikler köşesinde bugün… otel diye bişey var yahu elalemin evi ne alaka yani.

konu sahibi sizi de çok değişik buldum kusura bakmayın “kırmayayım” diyorsunuz hala.
davetsiz sizin evinizde kalınıyor üstüne size laf söyleniyor. yarın öbür gün bu insanlar ne güzel kaldık, ağırlandık demeyecek bilginiz olsun.

asla müsade etmem bu durumlara. size de tavsiyem; sizi aradıklarında edeceğiniz iki cümle var; müsait değilim, bundan sonra müsait olmayacağımda, nerde buluşursanız buluşun. sonrasında numaralarını engelleyin geçsin gitsin.

Ben asıl sorunu anlayamadım emrivaki yatılı misafir mi sorun yoksa misafirin sizin evde sevişmesi mi sorun? Ona göre cevap vereceğim..
Emrivaki gelinmesi,bunun çok sıkılaşması ve gelindiğinde buna mecburmuşuz gibi davranılması... çünkü kesin seviştiler demiyorum diyemem. Ha o durum da varsa rahatsızlığım katlanarak artacak...

Emrivaki gelinmesi,bunun çok sıkılaşması ve gelindiğinde buna mecburmuşuz gibi davranılması... çünkü kesin seviştiler demiyorum diyemem. Ha o durum da varsa rahatsızlığım katlanarak artacak...
Yani evinize gelen ve bir odanızı tahsis ettiğiniz misafirin içeride ne yaptığı bence sizi ilgilendirmez de o açıdan soruyorum. Ortak alanlarda sevişmiyorlarsa karışamazsınız yani onu demek istiyorum. Ama tabi bıraktıkları pislikleri temizlemiyorlarsa o da onların öküzlüğü ne diyeyim artık. Sürekli ve emrivaki misafir tabi hoş değil, bence bir konuşun o samimiyetiniz varsa. Yoksa da birkaç kez müsait olmadığınızı söyleyince heralde anlarlar eşek değillerse.

Ya aslında sorun evde sevişmeleri değil benim anladığım. Sevişmek istediklerinde konu sahibini kullanmaları. ortak bir evleri yok farklı şehirlerdeler.rahatsızlığın katlanması bu yüzden.

Ya aslında sorun evde sevişmeleri değil benim anladığım. Sevişmek istediklerinde konu sahibini kullanmaları. ortak bir evleri yok farklı şehirlerdeler.rahatsızlığın katlanması bu yüzden.
Valla sevişmek için veya başka bişey için, öyle haftada 2-3 çat kapı yatılı misafir ben de istemem, mesele sanki sevişmeleri gibi anlatılmış en başta da ben o yüzden şaşırdım. Sonuçta misafirin kapalı kapılar ardında ne yaptığıyla bu kadar ilgilenilmemeli.

Besbelli kullaniyo senin evini iyi sabir valla benim arkadasim deil kardesim olsa ne bu otel mi benim ev gidin baska yerde kalin derdim yüzsuz ayol bu kadin insan cekinir bi bence yüz vermissin astarini istemisler canm senden kov gitsin. Emir veriyo bide aksama sendeyim sinir kupu bunlar

Haftada 2-3 yatılı misafir beni sevdiği bana güvendiği için geliyorsa farklı yaklaşırım. Otel parası ödemeden eşiyle sevişmek için geliyorsa farklı. Bence çok ince bir çizgi var orada

Yok normal yatsa bile örneğin kendim gittim bir yerde kaldım koltuğa çok afedersiniz regl kanım bulaştı bunu da gördüm, temizlemez miyim ? Ya da mahcubiyetini yaşamaz mıyım? Bizim arkadaşlarda mahcupluk da yok velev ki o tahmin ettiğimiz şey tükürük olsun o halde onu temizlemez miyiz? Nereden baksak hoş değil ama bunu birinin yüzüne vurmaya da benim mesrebim müsait değil..

Haftada 2-3 yatılı misafir beni sevdiği bana güvendiği için geliyorsa farklı yaklaşırım. Otel parası ödemeden eşiyle sevişmek için geliyorsa farklı. Bence çok ince bir çizgi var orada
valla haftada 2-3 kez de kimse kimseye bayıldığı için gitmez yani mutlaka bir mecburiyeti vardır ya da otel parası vermek istemiyordur/verecek durumu yoktur. Ben misafir severim aylarca yatılı misafirler ağırlamışlığım var ama o da tabiki güvenilmem bir kenara, ihtiyaç ve mecburiyet olduğu içindi ve kendimi de hiç kullanılmış gibi hissetmedim açıkçası. Sevdiğim yakınlarımın ihtiyaçlarını karşılamaktan mutlu olurum. Ama çok da bayılmadığım insanlara zaten baştan bu kadar taviz vermem -ki sonra başıma dert almayayım.

Oha ya. Arsiz insan en nefret ettigim cagrilmadan gitmek nedir ya bi de isim var diosun misafir var diosun sorun yok diyo pes. Böyle birini arkadas olarak da sevme ki bu ne boyle. Otele gitsinler sanki bana ergenler paralari pullari yok. Ne diycem diye düşünüp durma dümdüz söyle. Tokat gibi söyle.

Açıkçası haftada 2-3 gün kalan bir insan benim ancak samimi olduğum ve sevdiğim bir insandır. Ve o insana da gerekirse pisliğini temizle diye uyaracak kadar yakın bir ilişkim var demektir. Bunu diyemeyeceğim bir insan zaten benim evime en fazla yılda 1 zorunluluktan falan kabul ederim o da eşimin akrabasıdır arkadaşıdır vs.

Kadındaki vizyona tüküreyim. Adamı beğenmemiş boşamış kurtulmuşsun. Sevişmek için gidip yine aynı adamı buluyorsun, kız bulsana yenisini, ne bu yabancıya gitmesin mi

Kırıcı olun.
Yani bilemiyorum biri bana misafirim var gelme dese gitmem yani. Benim için sorun değil demesi vs aşırı tuhaf.
Belki seni istemiyorum bu misafirim varken,belki özel konuşacaklarım var. Yani deseniz ki" şunlar gelecek rahatsız olmayacaksan gel "gelir tamam ama siz acıkça söylemişken gelmesi hoş değil.
Eski eşiyle sevişmek istiyorsa,yetişkin insan gitsin otelde oda tutsun,ne yapmak istiyorsa yapsın kimi ne ilgilendirir ama bu şekilde olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…