• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uygunsuz Misafir

Esiniz de ayri bir garip.Esinize kadinin senin cok capkin oldugunu, benimle meslegim için evlendigini aklin varsa cocuk yokken ayril dediğini de soyleyin hala tepki vermiyorsa eşinizin akil sagligindan şüphe ederim veya kadinla aralarinda birşey var derim artik.Bana normal gelmiyor
Tüm mesajları okumadım. Bu gerçek mi 🤬🤬🤬

Tüm mesajları okumadım. Bu gerçek mi 🤬🤬🤬
Evet tüm bunları süreç içerisine yayarak dedi en çok da çocuk yokken boşan demişti. Eşime sadece kadının boşanma konusunda herkesin boşanmasını istediğini bana da sürekli boşan dediğini söyledim. Kadına karşı o günden itibaren buz gibi soğudu. Aradığında meşgule attı, ters davrandı bana da görüşme şu kadınla ben boşanmada tamamen kendisini haklı görüp eski eşiyle bile kavga ettim ancak adam haklıymış dedi, adamla olan iletişimini kesmedi, yine de evimize geldiklerinde "misafir" oldukları için gidin demedi.

Bugünkü konuşmadan da anladığım benim de gidin dememi istemiyor, bunu yabanilik olarak görüyor.

Evet tüm bunları süreç içerisine yayarak dedi en çok da çocuk yokken boşan demişti. Eşime sadece kadının boşanma konusunda herkesin boşanmasını istediğini bana da sürekli boşan dediğini söyledim. Kadına karşı o günden itibaren buz gibi soğudu. Aradığında meşgule attı, ters davrandı bana da görüşme şu kadınla ben boşanmada tamamen kendisini haklı görüp eski eşiyle bile kavga ettim ancak adam haklıymış dedi, adamla olan iletişimini kesmedi, yine de evimize geldiklerinde "misafir" oldukları için gidin demedi.

Bugünkü konuşmadan da anladığım benim de gidin dememi istemiyor, bunu yabanilik olarak görüyor.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu olmuş esinizinki. En doğru tavsiyeyi vermişler size. Bir daha geldiklerinde çıkın gidin evden. Belki de grup yapacaklar. Siz ortamı bozuyorsunuz. Valla boşanma davası açarım bu durumda. Bir daha geldiklerinde usul usul kapılarını açın videoya alın. Mahkemede sunarsiniz.

Ben asıl sorunu anlayamadım emrivaki yatılı misafir mi sorun yoksa misafirin sizin evde sevişmesi mi sorun? Ona göre cevap vereceğim..
Misafir kalınan evde sevişilir mi ya cidden. Bekar ya da evli olmaları mevzu değil bence oturup tv izlediğim ya da günümü geçirdiğim koltukta başkasının sevişmiş olmasından rahatsızlık duyardım kiri teri sıvısı ıyk

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu olmuş esinizinki. En doğru tavsiyeyi vermişler size. Bir daha geldiklerinde çıkın gidin evden. Belki de grup yapacaklar. Siz ortamı bozuyorsunuz. Valla boşanma davası açarım bu durumda. Bir daha geldiklerinde usul usul kapılarını açın videoya alın. Mahkemede sunarsiniz.
Eşim sevistiklerine ihtimal vermiyor benim için de düşük bir ihtimal ağız suyudur diye düşünüyorum çünkü çocukları da oluyor.
Yine de başkasının pisliğini temizlemek zorunda değilim hem kalp pisliğini hem vücut pisliğini...

Eşim sevistiklerine ihtimal vermiyor benim için de düşük bir ihtimal ağız suyudur diye düşünüyorum çünkü çocukları da oluyor.
Yine de başkasının pisliğini temizlemek zorunda değilim hem kalp pisliğini hem vücut pisliğini...
Aynı odada kalmıyorlar mi

Aynı odada kalmıyorlar mi
Kalıyorlar ama dediğim gibi çocukları da oluyor, hadi bizi geçtim çocuğun yanında olacak şey mi.
Biraz evinizle ilgili bilgi vereyim misafirin wc lavabo ayrıdır misafir odasının dibindedir.
Bizim yatak odası konum olarak diğer odalardan uzakta, banyo WC de öyle. O yüzden biz duymayiz yani misafir wc'de mi ya da içeride bir şey izliyor konuşuyor mu. Hani bir sevisme sesi duymuslugumuz da yok 🙈 of konu nerelere geldi. Dediğim gibi sevişmeleri filan beni ilgilendirmez, rahatsız eden asıl şey emrivaki ile gelinmesi kalınması.

Ay kocaniza feci sinir oldum,ne demek ya arkadaşları üzülmesin diye eşini o duruma düşürmek ,kesinlikle bir daha gelmek istediklerinde kabul etmeyin , emrivaki yaparlarsa yine çıkın gidin başka bir yere eşiniz deanlarbelki

Ay kocaniza feci sinir oldum,ne demek ya arkadaşları üzülmesin diye eşini o duruma düşürmek ,kesinlikle bir daha gelmek istediklerinde kabul etmeyin , emrivaki yaparlarsa yine çıkın gidin başka bir yere eşiniz deanlarbelki
Sorun şu ki zaten eşime soran yok geliyoruz gidiyoruz diye. Bana sorulduğunda da dediğim gibi bahane ve kaçamak cevaplar verdim. Adam yani eski eş kimseye bir şey sormuyor ki geleyim mi diye o eski eşler birbirini cagriyor bana da laf olsun diye sorulmuş oluyor. Çünkü misafirim var dedim gelindi keyfim yok dedim gelindi, evde surat astım kahvaltı hazirlamadim rahatsiz olmadılar, biz eşimle onların hayatının figurani gibiyiz ben öyle hissediyorum 🤦 eşim ters bir şey diyor alinan gucenen olmuyor... Mesela çocuğunuzu getirmeyin benim kafam kaldırmıyor dedi. Bu lafın üzerine ben çocuğumu istemeyen beni de istemez diye düşünürüm demi. Arkadaşları cevaben çocuğun olunca söylersin bunu deyip daha eşimi gucendirdiler.

Valla dışarılarda bir düşünsün gelsin bakalım. Bizi de afişe etti yani diğer aile de ortak arkadaşımız adam anlamış Firuze bu kadını istemiyor diye üstüne bizde kaldıklarını gördüklerinde eşiyle dedikodu yapmışlar eşi bana söyledi, Firuze evde genç bir hanım varken eşin nasıl bekar bir adamı eve yatılı alıyor benimki bile çok kızdı kendisiyle konuşmak uyarmak istiyor dedi. Yok öyle bir şey demesin bozulur sorun yok ben adamdan bana karşı en ufak bir hareket de sezmedim yanlış düşünmeyin dedim.
Elin adamları beni düşünür benimkinin saflığı artık...
Bunu siz yazdiniz suana kadar yanlarinda cocuk oldugunu hic soylemediniz ama son yorumda cocuk var diyorsunuz sevistiklerine ihtimal vermiyormussunuz.Kusura bakmayin ama hic inanmadim yanlarinda cocuk olduguna.Sanirim siz durumun anormalligini kurtarmak icin cocuk ta var demeye basladiniz.Baska sözüm yok.

Sorun şu ki zaten eşime soran yok geliyoruz gidiyoruz diye. Bana sorulduğunda da dediğim gibi bahane ve kaçamak cevaplar verdim. Adam yani eski eş kimseye bir şey sormuyor ki geleyim mi diye o eski eşler birbirini cagriyor bana da laf olsun diye sorulmuş oluyor. Çünkü misafirim var dedim gelindi keyfim yok dedim gelindi, evde surat astım kahvaltı hazirlamadim rahatsiz olmadılar, biz eşimle onların hayatının figurani gibiyiz ben öyle hissediyorum 🤦 eşim ters bir şey diyor alinan gucenen olmuyor... Mesela çocuğunuzu getirmeyin benim kafam kaldırmıyor dedi. Bu lafın üzerine ben çocuğumu istemeyen beni de istemez diye düşünürüm demi. Arkadaşları cevaben çocuğun olunca söylersin bunu deyip daha eşimi gucendirdiler.
Var ya bana burdan sinir geldi, tekrar aradıklarında net olarak kabul etmeyin lütfen, yapmayın kendinize bunu

Bunu siz yazdiniz suana kadar yanlarinda cocuk oldugunu hic soylemediniz ama son yorumda cocuk var diyorsunuz sevistiklerine ihtimal vermiyormussunuz.Kusura bakmayin ama hic inanmadim yanlarinda cocuk olduguna.Sanirim siz durumun anormalligini kurtarmak icin cocuk ta var demeye basladiniz.Baska sözüm yok.
Yok siz kacirdiniz sanırım daha önceki mesajlarda da yazdi çocuk olduğunu,sevisme durumuna ihtimal vermediğini, hatta çocuk için bir arada kalıyoruz diye geliyorlarmis zaten konu sahibi ne için geldiklerinden çok sürekli emrivaki şeklinde gelmelerinden ve ev sahibine olan tavırlarından rahatsız

Söylemiştim hatta bir arkadasimiz da çocuğun ağiz suyu olabilir benim de başıma geldi demişti. Olanı olduğu gibi anlatıyorum bir yandan da deşifre olacağım bu kadar değişik bir olay yaşayan benden başka yoktur herhalde 🙈

Eşimle ortak arkadaşım var. Kendisinin evine kesinlikle çat kapı gitmem, davet üzerine giderim.
Ancak arkadaşımız gel zaman git zaman bizim evimizi eski eşi ile buluşma yeri yaptı diyebilirim. Başlarda kendilerini barıştırmak için davet etmiştik ancak tuhaf bir biçimde gecenin sonunda evlerine dağılmak yerine bizde kalmayı tercih ettiler. Bunu sorun etmedik sonuçta biz baştan davet etmiştik.
Ancak son zamanlarda çat kapı gelip kalmaya döndü iş. Kimsenin günahını almak istemiyorum, misafir odasının koltuğunda beyaz beyaz lekeler fark ettim. Ne olduğunu bilmek bile istemiyorum!
Bu konu çok saçma ama nasıl diyeyim kimseyle de paylaşamam utanç verici kendi adıma (eğer aklıma gelen şeyse) niyetimi bozmak istemedim ancak mesafe koymaya da kararlıydım.
En son aradığında meşgule attım, mesaja dönmedim nasılsın tarzı bir mesajdı.
Daha sonra ben geldim akşama sendeyim dedi, misafirim var dedim hakikaten de vardı. Benim için sorun değil dedi. Daha sonra eski eşi de geldi ve birlikte kaldılar. Surat astım, niyeti bozup kalp kırmak istemiyorum ancak kendime dert edindim. Eşim de açık açık konuştu adama barışacaksanız barışın böyle buluşup birlikte kalmak neyin kafası şeklinde.
İkisinin de şuan açık bir ilişkisi var, burada kendime dert edindiğim nokta bizim evin kullanılması. Üstelik müsait olmadığımı belirtmeme rağmen. Yoksa kimsenin ilişkisi beni ilgilendirmez.
O günün üstünden iki gün geçti yeniden üstelik umarım yatağım hazırdır çünkü yine sendeyim şeklinde geldi. Emrivakinin dik âlâsı. Kendisini sevsem de emrivakiyi sevmiyorum, evimiz randevu evi gibi kullanılmaya başladı ya da ben öyle düşünmeye başladım.
Dün yine aradı arkadaşım yarın sizdeyim işlerim var orada dedi (ayrı şehirlerde yaşıyoruz ) ben de yarın müsait değilim yatılı misafirim var annem bizde kusura bakma deyip kapattım.
Bugün işteyken aradı, tam çıkışa yakın. Napiyorsun gel buluşalım dedi, plan yaptık eşimle gelemem deyip kapattım.
Kırıcı olmadan artık ne diyebilirim ne yapabilirim bilmiyorum umarım şu son iki günde kalma işine son verebilmişimdir.
Konuyu kardeşime açtım biraz, eşiyle kaldığı detayını söylememiştim sadece misafirim olsa da catkapi gelip kalıyor dedim. O da ne güzel kadın sana guvenmis kapını acmani istemiş ne var bunda dedi. Hakikaten bana güvenip samimiyetle mi geliyor yoksa kullanıyor mu artık bunu bile anlamıyorum.
İçime dert oldu o yüzden size yazmak istedim, sizce her geldiğinde kapımı açmalı mıyım yoksa şuan yanlış bir davranış içinde miyim? Vicdanım ve mantığım arasında git gel yaşıyorum.
Resmen senin evi kullanıyorlar. Biz hoşlanmıyoruz artık barisacaksaniz barışın ayrı ev tutun diye açık açık konuşun kocaman insanlarsiniz. Ki bence zaten onlar çoktan barismis fanteziye cevirmisler isi

Kesin seviştiler demiyorum aslında bu benim kuruntum bile olabilir. Misafir odası bizim evde bayağı uzak gözlerden ırak, yatak odamızın çok ilerisinde o yüzden hani ses duydum eminim demiyorum. Sadece lekeler gördüm ama bu atıyorum ağız salyası bile olabilir her beyaz leke ilişki ispatı değildir diyorum kendi kendime. İlişki olduysa zaten o benim için çok çok daha rahatsız edici bir durum.
Allah aşkına sevişmeyecek olsalar niye sürekli buluşsunlar sizin evinizde? Beraber çay kahve içmeyi bu kadar çok seviyolarsa evlenmeye neden yanaşmıyolar? Belli ki fantezi için kaliyolar

Oha ya bide coluk cocuk mu geliyorlar . Gitsinler ev tutsunlar kendilerine yada adamin evinde bulussunlar bunlar sizin sorununuz degil . Kocanizla baska plan yapin fantezi yapalim evde insan olmasin falan diyin yada gezmeye gidin sokmayin bunlari evinize .kadin gelirsede sizden habersiz esiniz falan kapiyi acarsa temizlik yaptirin .

Şu yazdiklarinizdan sonra kusura bakmayın da eşiniz tam ağzının ortasına kürekle vurmalık bir tip. İnsan nasıl bu kadar rahat bir şekilde karısının istemediği birilerini evine alır? Onlar kırılmasın kusmesin peki ya sizin hiç mi kiymetiniz yok, o iki arkadaşı kadar değeriniz yok mu eşinizin gözünde? Eşiniz ya çok saf ya da başka bir niyeti var bilemiyorum. Hiç mantıklı gelmiyor yazdiklariniz hele ki eşinizle son konusmanizdan sonra ben silerim koltuğu deyip hiç rahatsız olmaması çok ilginc. Çok sabırdan sonra söylenen söz ağır olur derler bence artık sabretmeyi biraksaniz iyi olur zira karşınızda sizi her yönüyle kullanan iki çakal var ha bir de eşiniz üç.

artık yaptıgı terbıyesızlık
ıyı nıyetınızı fazlasıyla suıstımal etmıs
yıne gelmek ısterse canım bızımde bır hayatımız var sureklı gelıp yatılı kalmak ıstıyorsun esınle barıstıgını sızınkılere anlatırsan artık rahat edersın sende bence zamanı geldı deyıp asla kabul etmeyın artık
boyle arkadasa ıhtıyacınız yok kırılırsa da kırılsın bı zahmet

Eşiniz sizin alttan almanıza alışmış, onlarla kötü olacağına size istediğini yaptırmayı seçiyor herhalde ne de olsa ses çıkarmazsınız diye. Bu tabloda düşünecek bir şey yok, bu insanlar asla kendileri anlayıp da artık yatılı kalmayalım demez, ya ağırlığınızı koyup gelmesinler rahatsız oluyorum diyeceksiniz, ya da kabul edip çay kahve servisine devam edeceksiniz. İkisinden biri.

Back
X