Uygunsuz Misafir

valla ben böyle karılardanda korkarım ayrıca yarın bırgun sırf sen böyle dedin diye gelir bi aksam yanlız senden bu su cay ister mutafga gittigin gibi cıkarır üstünü kocan beni ellemeye calıstı der durduk yere huzurun bozulur

iyide aynı odada yatmıyomu bunlar ne yapmaya bulussun seks yapmıcak barısmıcak iki insan dogrulukmu cesaretmi oynamıyor heralde odada :))))
Çoğu zaman çocukları da oluyor çocuğu uyutup bir şey yapmazlar herhalde, zaten her seferinde bahane de bu oluyor ben çocuğum için bir araya geliyorum yoksa asla bir araya gelmem diyor ama davranış olarak eski eşiyle fiziksel yakınlık kuran da o. Çocuk için denildiğinde biz de hoş görmeye çalışıyoruz ama yok yani cidden çocuğu da pek iplemediklerini gördük. Elinde tablet kendileri bazen çocuğu bana emanet edip biz bir markete kadar gidip gelelim deyip gidiyorlar. Çocuk da çok hırçın bu yüzden.

Bir şey demek istiyorum ben burada her şeyi olduğu gibi anlattım normalde anlatamayacağım şeyler bunlar, gıybet etmiş oluyor muyum taraflar burada tanınmadığı için günaha girmem diye düşünüyorum ama şimdi durduk yere günaha da girmeyeyim.

Bu eski eşler neden barışmıyorlar ben de oraya takıldım.
Adam yanaşmıyor bana kalırsa, daha önce hep kadının anlatımıyla adam barışmak istiyor kadın istemiyor zannediyordum. Ki eşim de böyle düşünüyor kadının rahat rahat gezip tozup kimseye hesap vermeme durumunu sevdiği için barışmak istemediğini düşünüyor. Ama bence adam ciddi bir şekilde evlenme teklifi etse barışılacak, ama adam ne yapıyor tek gecelik ilişkilere hovardalığa devam ediyor, nafaka gönderiyor çocuk görüleceği zaman gidip görüyor bunun dışında sorumluluk almıyor hesap vermiyor, e dilediği zaman eski eşiyle birlikte tatile de gidiyorlar birlikte de kalıyorlar.
Bu durumda kadın da kendini kullandırmış oluyor çocuğun her türlü sorumluluğunu alarak da adamın ekmeğine yağ sürmüş oluyor.

Adam tek gecelik ilişkiler yaşayıp hem de eski eşiyle oluyorsa gerçekten iğrenç.
Kadın da özgür olmak istiyormuş.
Kadın kendini kullandırmış oluyor demişsin de cinsellik çift taraflıdır, kadın da istiyor ki yaşıyor, buna kullandırtmak diyemeyiz. Çocuk meselesine gelince çocuğun zaten annede kalması daha mantıklı babasında kalmasındansa.
Tuhaf bir çift, ben olsam keserdim görüşmeyi hazır eşim de rahatsızken bu durumdan.
Mesela bi sonraki gelicem dediğinde "ya kusura bakma artık evimde kimseyi yatılı misafir kabul etmek istemiyorum, zaten yatak yaptığım beyaz koltuğum mahvolmuş, bir daha böyle şeylere bulaşmak istemiyorum. Kapım herkese açık çaya kahveye beklerim ama artık kim olursa olsun yatılı misafire karşıyım. Anladığın için teşekkürler." Derim. Msjla bile olsa yazarım bunu. Çünkü geliyorum umarım yatağım hazırdır diyen birine pek de kibar olamam ben.

O zaman bu düzen hep böyle devam eder. Siz de bu düzenin devamı için yardımcı olmak zorunda değilsiniz ki.

feruzecerci Okudunuz mu yazdigimi? En azindan begenmedim/ begendim atarsaniz..

feruzecerci Okudunuz mu yazdigimi? En azindan begenmedim/ begendim atarsaniz..
Kusura bakmayın beğendim sanmıştım, okudum elbette her yazılanı okuyorum yapabileceklerimi de aklıma yazıyorum . Fırsatını bulursam sanmıyorum yani son zamanlardaki tavrımdan anlamışlardır diye düşünüyorum ama yine de benzer bir durumla karşılaşırsam konuşacağım.

Kusuruma bakmayın ; ama gerçekten benim aklım almıyor. Bu topikte sizinle aynı minvalde tavır sergileyen kadınlarla da sık karşılaşıyorum. Okurken hayretler içinde kalıyorum. Neden yapıyorsunuz bunu kendinize? Kadın size laf sokuyor, sizi kullanıyor, çok afedersiniz ; ama sizi enayi yerine koyuyor. Siz hâlâ kalbi kırılır mı dersindesiniz. Kırılırsa kırılsın. Sizin kalbiniz yok mu ya hu ? Sevişsin sevişmesin sizin eviniz yol geçen hanı mı? Bazı kadınlarımız hatır gönül diye diye resmen işin suyunu çıkartıyor bence. Benim ne zaman sonlanacağını bilmediğim tek bir hayatım var, sizlere birden fazla, süresi belli hayatlar mı bahşedildi anlamıyorum ki. Böyle gereksiz insanlarla ne diye zamanı mı harcayayım. Hem millete evini aç, hem kendi evinde lâf ye. Gerçekten saçma bir iş. Kalbinizi kırdıysam kusuruma bakmayın; ama cidden üzülüyorum ben bazı kadınların kendilerini soktukları hâle. Eşinizin konuşmasını da beklemeyin o ev sizin de eviniz. En basitinden koltuktaki leke, spermdi ya da değildi, sonuç olarak elâlemin kiriydi. Kim temizledi onu, siz. Daha çok uzar aslında bu yazı ama gerçekten inanılmaz sinirlendiriyor bu durumlar beni. Yapmayın kendinize bunu, siz; kendi hayatınızın kahramanısınız, figüranı değil. İyilik yapmak, kalp kazanmak ya da ne bileyim sevap işlemek istiyorsanız, kimsesiz çocuklar, sahipsiz hayvanlar, ne bileyim böyle masumlarla ilgilenin. Kendinizi kimseye göz göre göre istismar ettirmeyin.

Cidden herkese mesafeli kendi halinde biriyim, mesafeli olmama karşın durumlar bu hale geldi. Benim için bir insan bir kere reddettiyse tamam yani evine gidemem evine adım atmam için karşımdakinin davet etmesini beklerim. Benim için birinin bana apaçık, senden hoşlanmıyorum ya da bu tutumun hoş değil demesine de gerek yok, yüzünden anlarım, ona göre ayarlarım kendimi. Ama şimdi başkasının dediğiniz gibi kirini temizlerken buldum kendimi.
Bana göre bir kişi anlamalı, diğer türlüsü çirkin geliyor. Zaten mesafemi koymuşum, misafirim var demişim ya da eşimle planım var demişim. Buna rağmen aynı ısrar devam ederse de buradan aklıma yazdığım cevaplar var maalesef hoş olmasa da öyle ters bir tutum sergileyeceğim...

Zinaya canak tutmaktan korkmuyorsunuz da giybetten mi korkuyorsunuz
(Sonuçta hakim boşamış dini nikahlari da bitiyor bu durumda)

Zinaya canak tutmaktan korkmuyorsunuz da giybetten mi korkuyorsunuz
(Sonuçta hakim boşamış dini nikahlari da bitiyor bu durumda)
Zinaya çanak tuttuğumu düşünmüyorum iki yetişkin insana gelin bizde kalın demiyorum kendi kararları.
Ama şuan benim anlatmam da kendi kararım.
Herkes kendi iradesi ile aldığı kararlardan mesuldür.

Beyaz lekeler salya izi olabilir carsaf sermediniz mi? Bebekli arkadaşım bizde kaldığında farketmistim bende o izleri. Salya o salya

Beyaz lekeler salya izi olabilir carsaf sermediniz mi? Bebekli arkadaşım bizde kaldığında farketmistim bende o izleri. Salya o salya
Çarşaf var tabi hemen gider gitmez onları makineye atıyorum ben :) En azından bu yönden içim rahatladı teşekkür ederim... :)

Haklısınız, eviniz buluşma yeri olmuş. Sizin için gelmiyorlar ki. Anlayana kadar tavrınızı koruyun bence.

Direk bitirin arkadaşlığımızi kullanılıyorsunuz misafirim var dediğinizde benim için sorun değil demiş benim için sorun kabul etmiyorum diyip kapatmanız lazımdı hayır demeyi öğreniniz

Kesini mi var yahu, eski eşler sık sık sizde buluşup, sadece sarılıp uyuyor olabilirler mi? Leke görmesenizde bir araya geliş amaçları belli. Yoksa gider dışarıda buluşur vakit geçirirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…