Uygunsuz Misafir

Off çok iğrenç bir durum kusura bakmayın ama midem kalktı.emirvakiden de nefret ederim acik açık soylemelisiniz bence ya da soyleyemiyorsaniz da birkaç kez de reddetyikten sonra anlar zaten.insanda biraz utanma olur ya gidin otelde kalın arkadasim

Derken; her iki tarafında şu anda hayatlarında başka birileri mi var? Ben mi yanlış anladım
Adamın tek gecelik ilişkileri olduğu kanısındayım. Kadın da bir sohbette evli arkadaşlarımıza hitaben, kocalarınıza sahip çıkın her yerde (bunu diyemeyeceğim ama para karşılığı fuhuş yapan kadın anlamında ) var demişti. Ben de öyle bir durumda içimizden en çok yıkılan sen olacaksın bence dedim. Kesinlikle üzülmem aynısını ben de yaparım bu işi yapan adamlar da var sonuçta dedi. Oradan anladım rahat bir ilişki içinde olduklarını.
Diledikleri zaman birlikteler ama kimse kimseye hesap sormuyor açık ilişkiden kastım bu.

Bir kaç kez bahanelerle reddettim zaten, annem bizde ya da eşimle plan yaptık diye. Umarım bundan sonrası için anlayışla karşılar...

Çok ekstrem durumlar olmadığı sürece erkek kadın fark etmez bekar kişiyi yatılı almam.
İster benim isterse eşimin arkadaşı olsun.

Başta ipleri serbest bıraktığınız için boşanan gelmiş.

Aralarındaki çekim devam ettiği için takılıyorlar ama anlaşamadıkları için barışmıyolar.

İyi niyetinizi göstermişsiniz fazlasına gerek yok.

şimdi ne olursa olsun ortada sizin ev sahibi olarak hoşunuza gitmeyen bir durum var.
mesele burda insanların sevişip sevişmemesi değil. siz kullanıldığınızı hissediyorsunuz, yanlış mıyım?
yaşadığınız evde misafirinizin yaptığı herhangi bir şeyden hoşnut değilsiniz, yanlış mıyım?
meseleye bu gözle bakmak lazım.
şimdi siz müsait değilim kem küm vs ettikçe zaten karşı taraf bunu anlamayacak.
eşiniz açık açık söylemememiş aslında, biraz çıtlatmış barışın birlikte kalmak neyin kafası vs demek benim evimi birlikte olmak için kullanmayın demek olmuyor. o yüzden erkek kişisi de bunu anlamamıştır.
koskoca insanlar dilediği gibi sevişsin, oteller bu iş için gayet uygun.
bu kadar rahatlık beni rahatsız eder mesela, ben başkasının evinde sevişemem, yapamam, yan odada tanıdığım insanlar varken yapamam, bana göre değil. o yüzden de ben sizi haklı buldum. misafirim var diyorsunuz, benim için sorun değil diyor şaka gibi
siz söyleyin, kırılırsa kırılsın. ben bu benim evde buluşup birlikte kalma olayınızı istemiyorum, siz kendinize uygun bir otel vs ayarlayın diyeceksiniz.

Başlığı okuyunca dedim heralde kocasının ailesi çat kapı gelip duruyor. Sizinki gerçekten "uygunsuz" içerikli misafirmiş

Böyle bir insanı neden evinize kabul ediyorsunuz birşey derse kedim istemiyor strese giriyor kedi bakmak ne demek bilmiyorsunuz dersin

Dediğiniz gibi mesele buluşulup bizde kalmaları, barışmaları barışmamaları değil, dostluğun samimiyetin sömürülmesi.

Bunda vicdan yapacak bir durum yok. Evinizi hangi amaçla kullandıkları belli. Otel denilen yapıların varlığından haberdarlar ama sizin ev bedava nede olsa.
Sakın etrafından dolanmayın Direk sizi rahatsız eden durumu söyleyin

Yani bu Bayram sonu yaşanılanlar olmasaydı belki hâlâ gözüme görülmeycekti. Bu hareket sıklaşmaya ve davetsiz hale dönmeye başladı hadi zamana bıraktım sonra işte münasip bir dille geri çevirmeme rağmen gelinince şaşkınım kızgınım...
Bunun dışında hakikaten güçlü kendi ayakları üzerinde duran kadınları takdir ederim ki bu arkadaşımız da böyle bir kadın, güçlü bir kadın ve sohbeti de çok güzel. Ama yavaş yavaş psikolojisinin bozulduğunu ve artık saçmaladığını düşünüyorum. Eski eşinin yanında kendini övüp beni gömmesi de bu saçmalıklardan biri...

cüssss desene kendinize sevisicek baska otel bulun diyee

cüssss desene kendinize sevisicek baska otel bulun diyee
Kesin seviştiler demiyorum aslında bu benim kuruntum bile olabilir. Misafir odası bizim evde bayağı uzak gözlerden ırak, yatak odamızın çok ilerisinde o yüzden hani ses duydum eminim demiyorum. Sadece lekeler gördüm ama bu atıyorum ağız salyası bile olabilir her beyaz leke ilişki ispatı değildir diyorum kendi kendime. İlişki olduysa zaten o benim için çok çok daha rahatsız edici bir durum.

Ne arsız bir kadınmış ya hem eve çöreklen hem ev sahibini aşağıla. Sizin evi fuhuş yuvasına çevirecek herhalde bu ne rahatlık. Paraya kıyıp otele gitsinler ne halt yerse yesinler. Sırf biraz para vermemek için parazit gibi size yapışmışlar. Açık açık söylesenize istemiyorum evimde sizi diye. Gördüğünüz lekeleri eşinize de kadına da belli edin. Evimde böyle pislik istemiyorum gidin başka yere deyin. Kapıya gelince müsait değilim deyip almayın. Bu tip insanlara bu şekilde davranmak gerekiyor kendinizi suçlu hissetmeyin.

Çok afedersiniz ama ‘eşek olursan semer vuran çok olur’ sözünü birkaç sene önce tatbik etmiş bulunmaktayım.
Sizinki de o hesaba dönmüş, arsıza onun yönteminden başka bir dilde laf anlatmak imkansız.
Oldukça kırıcı olmalısınız hatta misafirim var dediğinizde onun için sorun olmayacağını söylediği an ‘benim için bir sorun, evimde misafirimle yalnız ilgileneceğim bunu da sana sormayacağım herhalde, bir daha bana sorup onay almadan garsoniyer gibi plan yapmamayı öğrenmelisin’ demeliydiniz.

iyide aynı odada yatmıyomu bunlar ne yapmaya bulussun seks yapmıcak barısmıcak iki insan dogrulukmu cesaretmi oynamıyor heralde odada :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…