- 23 Ekim 2020
- 747
- 864
- 53
- Konu Sahibi feruzecerci
-
Off çok iğrenç bir durum kusura bakmayın ama midem kalktı.emirvakiden de nefret ederim acik açık soylemelisiniz bence ya da soyleyemiyorsaniz da birkaç kez de reddetyikten sonra anlar zaten.insanda biraz utanma olur ya gidin otelde kalın arkadasimEşimle ortak arkadaşım var. Kendisinin evine kesinlikle çat kapı gitmem, davet üzerine giderim.
Ancak arkadaşımız gel zaman git zaman bizim evimizi eski eşi ile buluşma yeri yaptı diyebilirim. Başlarda kendilerini barıştırmak için davet etmiştik ancak tuhaf bir biçimde gecenin sonunda evlerine dağılmak yerine bizde kalmayı tercih ettiler. Bunu sorun etmedik sonuçta biz baştan davet etmiştik.
Ancak son zamanlarda çat kapı gelip kalmaya döndü iş. Kimsenin günahını almak istemiyorum, misafir odasının koltuğunda beyaz beyaz lekeler fark ettim. Ne olduğunu bilmek bile istemiyorum!
Bu konu çok saçma ama nasıl diyeyim kimseyle de paylaşamam utanç verici kendi adıma (eğer aklıma gelen şeyse) niyetimi bozmak istemedim ancak mesafe koymaya da kararlıydım.
En son aradığında meşgule attım, mesaja dönmedim nasılsın tarzı bir mesajdı.
Daha sonra ben geldim akşama sendeyim dedi, misafirim var dedim hakikaten de vardı. Benim için sorun değil dedi. Daha sonra eski eşi de geldi ve birlikte kaldılar. Surat astım, niyeti bozup kalp kırmak istemiyorum ancak kendime dert edindim. Eşim de açık açık konuştu adama barışacaksanız barışın böyle buluşup birlikte kalmak neyin kafası şeklinde.
İkisinin de şuan açık bir ilişkisi var, burada kendime dert edindiğim nokta bizim evin kullanılması. Üstelik müsait olmadığımı belirtmeme rağmen. Yoksa kimsenin ilişkisi beni ilgilendirmez.
O günün üstünden iki gün geçti yeniden üstelik umarım yatağım hazırdır çünkü yine sendeyim şeklinde geldi. Emrivakinin dik âlâsı. Kendisini sevsem de emrivakiyi sevmiyorum, evimiz randevu evi gibi kullanılmaya başladı ya da ben öyle düşünmeye başladım.
Dün yine aradı arkadaşım yarın sizdeyim işlerim var orada dedi (ayrı şehirlerde yaşıyoruz ) ben de yarın müsait değilim yatılı misafirim var annem bizde kusura bakma deyip kapattım.
Bugün işteyken aradı, tam çıkışa yakın. Napiyorsun gel buluşalım dedi, plan yaptık eşimle gelemem deyip kapattım.
Kırıcı olmadan artık ne diyebilirim ne yapabilirim bilmiyorum umarım şu son iki günde kalma işine son verebilmişimdir.
Konuyu kardeşime açtım biraz, eşiyle kaldığı detayını söylememiştim sadece misafirim olsa da catkapi gelip kalıyor dedim. O da ne güzel kadın sana guvenmis kapını acmani istemiş ne var bunda dedi. Hakikaten bana güvenip samimiyetle mi geliyor yoksa kullanıyor mu artık bunu bile anlamıyorum.
İçime dert oldu o yüzden size yazmak istedim, sizce her geldiğinde kapımı açmalı mıyım yoksa şuan yanlış bir davranış içinde miyim? Vicdanım ve mantığım arasında git gel yaşıyorum.
Adamın tek gecelik ilişkileri olduğu kanısındayım. Kadın da bir sohbette evli arkadaşlarımıza hitaben, kocalarınıza sahip çıkın her yerde (bunu diyemeyeceğim ama para karşılığı fuhuş yapan kadın anlamında ) var demişti. Ben de öyle bir durumda içimizden en çok yıkılan sen olacaksın bence dedim. Kesinlikle üzülmem aynısını ben de yaparım bu işi yapan adamlar da var sonuçta dedi. Oradan anladım rahat bir ilişki içinde olduklarını.Derken; her iki tarafında şu anda hayatlarında başka birileri mi var? Ben mi yanlış anladım
Bir kaç kez bahanelerle reddettim zaten, annem bizde ya da eşimle plan yaptık diye. Umarım bundan sonrası için anlayışla karşılar...Off çok iğrenç bir durum kusura bakmayın ama midem kalktı.emirvakiden de nefret ederim acik açık soylemelisiniz bence ya da soyleyemiyorsaniz da birkaç kez de reddetyikten sonra anlar zaten.insanda biraz utanma olur ya gidin otelde kalın arkadasim
Böyle bir insanı neden evinize kabul ediyorsunuz birşey derse kedim istemiyor strese giriyor kedi bakmak ne demek bilmiyorsunuz dersinSon geldiğinde galiba biz de soğuk davrandigimiz için ikisi de o kadar canımızı yaktı ki... Belki o konuşmalar olmasa yine de takmazdım. Biz çocuk istiyoruz bunu biliyor, 8 aydır deniyoruz nasip olmadı. Bana başbaşa olduğumuzda çocuk yapma der sürekli. Eşimle birlikteyken Firuze nasıl bir anne olurdu acaba çok rahat umursamaz gibi dedi sonra eşime ama sen benim gibisin pinpirikli bir baba olacağından eminim dedi. Daha anne baba olmadık olunca göreceğiz nasıl anne baba olacağımızı dedim. Daha sonra (başka bir gün ) çocuklarının yetiştirme tarzını biraz eleştirmiştik, sürekli elinde tablet olduğu icin. kedi bakmaya benzemez evlat sahibi olmak siz bilmezsiniz evladınız yok olunca öyle söylersiniz dediler. Eşim gücendi baya bu onun açık yarası. Bir yandan da iyi oldu yollarımızın ayrı olduğunu anlamış olduk..
Dediğiniz gibi mesele buluşulup bizde kalmaları, barışmaları barışmamaları değil, dostluğun samimiyetin sömürülmesi.şimdi ne olursa olsun ortada sizin ev sahibi olarak hoşunuza gitmeyen bir durum var.
mesele burda insanların sevişip sevişmemesi değil. siz kullanıldığınızı hissediyorsunuz, yanlış mıyım?
yaşadığınız evde misafirinizin yaptığı herhangi bir şeyden hoşnut değilsiniz, yanlış mıyım?
meseleye bu gözle bakmak lazım.
şimdi siz müsait değilim kem küm vs ettikçe zaten karşı taraf bunu anlamayacak.
eşiniz açık açık söylemememiş aslında, biraz çıtlatmış barışın birlikte kalmak neyin kafası vs demek benim evimi birlikte olmak için kullanmayın demek olmuyor. o yüzden erkek kişisi de bunu anlamamıştır.
koskoca insanlar dilediği gibi sevişsin, oteller bu iş için gayet uygun.
bu kadar rahatlık beni rahatsız eder mesela, ben başkasının evinde sevişemem, yapamam, yan odada tanıdığım insanlar varken yapamam, bana göre değil. o yüzden de ben sizi haklı buldum. misafirim var diyorsunuz, benim için sorun değil diyor şaka gibi
siz söyleyin, kırılırsa kırılsın. ben bu benim evde buluşup birlikte kalma olayınızı istemiyorum, siz kendinize uygun bir otel vs ayarlayın diyeceksiniz.
Bence üstünde beyaz bryaz lekeler gördüm yaktım desinkadın bir daha yatağım hazır mı diye mesaj atarsa konu sahibi sahibinden'den öyle bir ilanın linkini atsın :)
Yani bu Bayram sonu yaşanılanlar olmasaydı belki hâlâ gözüme görülmeycekti. Bu hareket sıklaşmaya ve davetsiz hale dönmeye başladı hadi zamana bıraktım sonra işte münasip bir dille geri çevirmeme rağmen gelinince şaşkınım kızgınım...Bu tarz iğrenç , saygısız ,yılışık insanları hayatınızda tutmayın . Neden çekiniyorsunuz ki ? Açık açık defolup gidin deyin , biraz kendinize güveniniz , saygınız olsun şu hayatta.
Kocanıza da sadece pes diyebiliyorum , hatta inanamıyorum.
cüssss desene kendinize sevisicek baska otel bulun diyeeEşimle ortak arkadaşım var. Kendisinin evine kesinlikle çat kapı gitmem, davet üzerine giderim.
Ancak arkadaşımız gel zaman git zaman bizim evimizi eski eşi ile buluşma yeri yaptı diyebilirim. Başlarda kendilerini barıştırmak için davet etmiştik ancak tuhaf bir biçimde gecenin sonunda evlerine dağılmak yerine bizde kalmayı tercih ettiler. Bunu sorun etmedik sonuçta biz baştan davet etmiştik.
Ancak son zamanlarda çat kapı gelip kalmaya döndü iş. Kimsenin günahını almak istemiyorum, misafir odasının koltuğunda beyaz beyaz lekeler fark ettim. Ne olduğunu bilmek bile istemiyorum!
Bu konu çok saçma ama nasıl diyeyim kimseyle de paylaşamam utanç verici kendi adıma (eğer aklıma gelen şeyse) niyetimi bozmak istemedim ancak mesafe koymaya da kararlıydım.
En son aradığında meşgule attım, mesaja dönmedim nasılsın tarzı bir mesajdı.
Daha sonra ben geldim akşama sendeyim dedi, misafirim var dedim hakikaten de vardı. Benim için sorun değil dedi. Daha sonra eski eşi de geldi ve birlikte kaldılar. Surat astım, niyeti bozup kalp kırmak istemiyorum ancak kendime dert edindim. Eşim de açık açık konuştu adama barışacaksanız barışın böyle buluşup birlikte kalmak neyin kafası şeklinde.
İkisinin de şuan açık bir ilişkisi var, burada kendime dert edindiğim nokta bizim evin kullanılması. Üstelik müsait olmadığımı belirtmeme rağmen. Yoksa kimsenin ilişkisi beni ilgilendirmez.
O günün üstünden iki gün geçti yeniden üstelik umarım yatağım hazırdır çünkü yine sendeyim şeklinde geldi. Emrivakinin dik âlâsı. Kendisini sevsem de emrivakiyi sevmiyorum, evimiz randevu evi gibi kullanılmaya başladı ya da ben öyle düşünmeye başladım.
Dün yine aradı arkadaşım yarın sizdeyim işlerim var orada dedi (ayrı şehirlerde yaşıyoruz ) ben de yarın müsait değilim yatılı misafirim var annem bizde kusura bakma deyip kapattım.
Bugün işteyken aradı, tam çıkışa yakın. Napiyorsun gel buluşalım dedi, plan yaptık eşimle gelemem deyip kapattım.
Kırıcı olmadan artık ne diyebilirim ne yapabilirim bilmiyorum umarım şu son iki günde kalma işine son verebilmişimdir.
Konuyu kardeşime açtım biraz, eşiyle kaldığı detayını söylememiştim sadece misafirim olsa da catkapi gelip kalıyor dedim. O da ne güzel kadın sana guvenmis kapını acmani istemiş ne var bunda dedi. Hakikaten bana güvenip samimiyetle mi geliyor yoksa kullanıyor mu artık bunu bile anlamıyorum.
İçime dert oldu o yüzden size yazmak istedim, sizce her geldiğinde kapımı açmalı mıyım yoksa şuan yanlış bir davranış içinde miyim? Vicdanım ve mantığım arasında git gel yaşıyorum.
Kesin seviştiler demiyorum aslında bu benim kuruntum bile olabilir. Misafir odası bizim evde bayağı uzak gözlerden ırak, yatak odamızın çok ilerisinde o yüzden hani ses duydum eminim demiyorum. Sadece lekeler gördüm ama bu atıyorum ağız salyası bile olabilir her beyaz leke ilişki ispatı değildir diyorum kendi kendime. İlişki olduysa zaten o benim için çok çok daha rahatsız edici bir durum.cüssss desene kendinize sevisicek baska otel bulun diyee
Ne arsız bir kadınmış ya hem eve çöreklen hem ev sahibini aşağıla. Sizin evi fuhuş yuvasına çevirecek herhalde bu ne rahatlık. Paraya kıyıp otele gitsinler ne halt yerse yesinler. Sırf biraz para vermemek için parazit gibi size yapışmışlar. Açık açık söylesenize istemiyorum evimde sizi diye. Gördüğünüz lekeleri eşinize de kadına da belli edin. Evimde böyle pislik istemiyorum gidin başka yere deyin. Kapıya gelince müsait değilim deyip almayın. Bu tip insanlara bu şekilde davranmak gerekiyor kendinizi suçlu hissetmeyin.Yani bu Bayram sonu yaşanılanlar olmasaydı belki hâlâ gözüme görülmeycekti. Bu hareket sıklaşmaya ve davetsiz hale dönmeye başladı hadi zamana bıraktım sonra işte münasip bir dille geri çevirmeme rağmen gelinince şaşkınım kızgınım...
Bunun dışında hakikaten güçlü kendi ayakları üzerinde duran kadınları takdir ederim ki bu arkadaşımız da böyle bir kadın, güçlü bir kadın ve sohbeti de çok güzel. Ama yavaş yavaş psikolojisinin bozulduğunu ve artık saçmaladığını düşünüyorum. Eski eşinin yanında kendini övüp beni gömmesi de bu saçmalıklardan biri...
Çok afedersiniz ama ‘eşek olursan semer vuran çok olur’ sözünü birkaç sene önce tatbik etmiş bulunmaktayım.Yani bu Bayram sonu yaşanılanlar olmasaydı belki hâlâ gözüme görülmeycekti. Bu hareket sıklaşmaya ve davetsiz hale dönmeye başladı hadi zamana bıraktım sonra işte münasip bir dille geri çevirmeme rağmen gelinince şaşkınım kızgınım...
Bunun dışında hakikaten güçlü kendi ayakları üzerinde duran kadınları takdir ederim ki bu arkadaşımız da böyle bir kadın, güçlü bir kadın ve sohbeti de çok güzel. Ama yavaş yavaş psikolojisinin bozulduğunu ve artık saçmaladığını düşünüyorum. Eski eşinin yanında kendini övüp beni gömmesi de bu saçmalıklardan biri...
iyide aynı odada yatmıyomu bunlar ne yapmaya bulussun seks yapmıcak barısmıcak iki insan dogrulukmu cesaretmi oynamıyor heralde odada :))))Kesin seviştiler demiyorum aslında bu benim kuruntum bile olabilir. Misafir odası bizim evde bayağı uzak gözlerden ırak, yatak odamızın çok ilerisinde o yüzden hani ses duydum eminim demiyorum. Sadece lekeler gördüm ama bu atıyorum ağız salyası bile olabilir her beyaz leke ilişki ispatı değildir diyorum kendi kendime. İlişki olduysa zaten o benim için çok çok daha rahatsız edici bir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?