Onu da yapiyordu. Bir iki tepikledim daha yapmiyor.Ay canım kendi eşimi okumuş gibi oldum ya ben.sen gene iyisin yatağa vuruyormuş ayağını. Benim ki küt üzerime uzatıyor ayağını
Insallah konuyu dogru yere acmisimdir ve mune beni cimbizlamazNapayim bu da benim derdim.
Kizlar sorun esimin bacagi. Bir bacak insana ne edebilir diyebilirsiniz. Hemen soyleyim: uyutmuyor o bacak beni.
Tam yanina yatiyorum. Genelde benden yarim saat bir saat once falan uyur. Ama bazen ondan 5 dk sonra yataga girdigimde oluyor. Zaten nasil bir insan o kafayi yastiga koyar koymaz uyur anlamiyorum.
Yatiyorum ama adamin ayagi asla durmuyor. Surekli kaldirip kut diye yataga indiriyor. Tam icim gecer gibi oluyor yine ayni hareket. Delirdim kizlar artik. Done done uyumaya calisiyorum. Kisin sarilip isinma bahanesiyle ayaklarini ayaklarimin arasina falan aliyordum az biraz rahattim. Yaz geldi ayni yatakta sarilmayi gec aramiza 2 insan daha sigar yani oyle bir uzak yatiyoruz sicaktan.
Bu hastalik mi kizlar? Bu sekilde olan bir Allahin kulu var mi? Huzursuz bacak sendromu dedikleri sey bu mu? Ne yapayim? Nasil yonlendireyim? Hangi doktora gitsin? Ustelik inandiramiyorum da adami. Hareketten tamamen habersiz. Sadece uyurken yapiyor ve farkina varmiyor. Bi yardim eli uzativerin nolursabah 7 de uyanip bebegimle dagin basindaki okula gitmem lazim ve ben su an hala uyuyamadim. Ustelik gozlerimin uykudan acimasina ragmen
Dip not: Su an bu yaziyi yazarken bile 2 kere hareketi tekrarladi. Kafayi yedirtecek bana artik
Kıyamam yaa bebişe.Onu da yapiyordu. Bir iki tepikledim daha yapmiyor.Ama cinnet gecirecegim artik. Kut diye iner mi o ayak ya? Bebek bile sicriyor o sese yani.
O konuda cok katiyiz. Birbirimizi yesek bile yatak ayiramiyoruz. Bir kere anlatmistim sebebini forumda. Arkadaslarimizin basina gelen bir olaydan oturu hassasiz bu konudaAyri yatardim ben : (
Ay merak ettim konuyuO konuda cok katiyiz. Birbirimizi yesek bile yatak ayiramiyoruz. Bir kere anlatmistim sebebini forumda. Arkadaslarimizin basina gelen bir olaydan oturu hassasiz bu konudaBaska odaya gitsem saniyesinde pesimden gelir kolumdan tutar goturur yataga yani Uyurken gitsem sabah uyanir goremez beni bir suru tantana sonra
Kiz bu dengesizlik degil ki. Ben de deli yatarim bazen yatagin diger ucunda uyandigim olurEvlendikten sonra eşimde benden çok çekecek sanırımçok dengesiz uyurum bende,bir o tarafa bir bu tarafa
İnanmayı bırak , ben daha uyumadım bile diyor .Videoya çekin madem inanmıyor izletin doktora gitsin. Saat sesi bile beni sinir eder uyumaya çalışırken iyi sabır varmış sizde
Ben ayri uyurdum dedim tatlimO konuda cok katiyiz. Birbirimizi yesek bile yatak ayiramiyoruz. Bir kere anlatmistim sebebini forumda. Arkadaslarimizin basina gelen bir olaydan oturu hassasiz bu konudaBaska odaya gitsem saniyesinde pesimden gelir kolumdan tutar goturur yataga yani Uyurken gitsem sabah uyanir goremez beni bir suru tantana sonra
Fotoşok bunlar demesin bide videoyu izleyinceİnanmayı bırak , ben daha uyumadım bile diyor .
2 senedir sabrediyorum. Tek tesellim gece nobette oldugu zamanlar.Videoya çekin madem inanmıyor izletin doktora gitsin. Saat sesi bile beni sinir eder uyumaya çalışırken iyi sabır varmış sizde
Naapayım derFotoşok bunlar demesin bide videoyu izleyince
Horlama deyince aklima geldi. Ben bir donem horlamaya baslamistim. Bana bunu soyluyor. Senin horlamandan ben rahatsiz olmadim hic ninni gibi geldi bana sen benden nasil rahatsiz oluyorsun diyir bir de banaBen ayri uyurdum dedim tatlimsiz ayri uyuyun demedim haklisiniz bu konuda:) ayrica ayri yatmaya baslayinca heleki boyle tikleri varsa birinin ya da horluyosa vs, sadece cinsellik icin bi araya geliyorsun.. beraber uyumak istemiyorsun:) iyi yapiyorsunuz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?