Uyku istiyorum uykuuu

Allah allah ben olsam yilmaz her gece çekerdim. Doktora gitse cozulmese tamam derim sabret. Bencillik bence öyle cidden uyumak zordur

Sabret bakalim:) ya da esinden once uyumaya calis : (

Artik kulagindan tutup gotururum canim napayim yani. Benimki uyanmiyor farkinda bile degil hatta yaptiginin. Insallah onune gecebiliriz

Allah allah ben olsam yilmaz her gece çekerdim. Doktora gitse cozulmese tamam derim sabret. Bencillik bence öyle cidden uyumak zordur
Kiz bebekle zaten yoruluyorum. Bir de onun bacagini mi cekeyim bebek uyanir korkusuna parmak ucumda yuruyorum yataga kadar
Gidecek artik doktora konusacagim tekrar. Gitsin de ogrenelim bir neymis bu bacagin derdi.

Allahim nolur sallasin titretsin ya. Havaya kaldirip küt pat indirmesin yani. inan bu daha zor

Kiz bebekle zaten yoruluyorum. Bir de onun bacagini mi cekeyim bebek uyanir korkusuna parmak ucumda yuruyorum yataga kadar
Gidecek artik doktora konusacagim tekrar. Gitsin de ogrenelim bir neymis bu bacagin derdi.
İki yandan geliyorlar desene sana. Erkekleri doktora ikna etmek zor oluyor genelde kolay gelsin simdiden

Ay merak ettim konuyu
Kisaca anlatayim.
Arkadasimla esi kavga ediyor. Adam salonda yatiyor. O gece de hirsiz giriyor eve. Tabi arkadasim yatakta tek. Esi salonda yatiyor hirsiz da goruyor bunu. Arkadasima tecavuz etmeye kalkiyor. Icerde kocanin basinda arkadas bekliyor. Ses cikarirsan kocani vurur falan diyor korkutuyor. Allahtan kizin itisme bogusma sesine kocasi geliyor da firsat vermiyor serefsize.
Bu olayi duydugumuzda 2 aylik falan evliydik. Bu yuzden ayri yatmayiz biz hic.

C.kleri kopsun be ne çirkin mahluklar var. İrz düşmanı pislik.
Sevindim arkadasiniza zarar gelmemesine ama psikolojisi gitmiştir.

C.kleri kopsun be ne çirkin mahluklar var. İrz düşmanı pislik.
Sevindim arkadasiniza zarar gelmemesine ama psikolojisi gitmiştir.
Malesef hala etkisinde. 1.5 yildir falan destek aliyorlar esiyle. Esi daha kotu tabi. Kendini sucluyor surekli. Adamin elinde bicak varmis bir de yani. Allahtan esi polis de silahiyla gitmis direkt odaya zaten. Allah hepsinin belasini versin yani pislikler

Videosunu çekip izlettirsen inanır huzursuz bacak sendromu olabilir cidden can sıkıcı bi durum eşim alkol alınca eli kolu bacağı hiç rahat durmaz uykuda hafife almayın üzerinde durun

Anaaaam benim eşim valla.Hatta bende şuan bunu yazarken seri seri tepinmeye başladı.
Bazen öyle oluyor ki art arda bacağı tek başına bağımsızlığını iddia edip salınıyor yatakta.
Ve ne yazik ki bende eşime inandıramıyorum. Abartma yahu falan deyip geçiştiriyor.
Zaten şu saatte bir ben bir de bacağı uyanık...

Bi yerde okumuştum kadın kocasına horluyor diye uyurken Tokat atıp dönüp uyumuş numarası yapıyordu sizde deneyin işe yarar belki

Benimki ben uyurken üzerime yatıyor uyumaya çalışıyormuş :)).Yani binbir türlü hali var bunların bence

Bacak bağımsızlığını ilan etti
bir ben bir de bacağı uyanık
çok tatlisiniz çok güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…