ya neden sabah ezanı saatleri ben hep sabah ezanına kendiliğimden uyanırım sonra da uyuyamam giderim mutfakta oturur su falan içerim sanırım daha da içemem gidemem mutfağa
buna ironi değil sentez denir...her neyse sanırım ben de biraz spontane davrandım.çünkü bunu konuşmak...açmak...kendimi ifade etmek bu konuda zaten beni oldukça kasıyordu ve belirttiğim gibi;benden daha ağır vaka yaşamış insanları bulunca bi nevi konuşabilme cesareti gösterdim.senin yaklaşım tarzın masumane olsa da ben bu tip iğneleme tabiri caiz ise laf sokuşturma bekledim,direk senden değil genel tabiki...ilmi ve fenni bi açıklaması olmayan ve bunu yaşadığına dair iddia eden insanlara nasıl bakıldığını (ve baktığımızı) tahmin ediyorsundur herhal.sonuçta benim hazır ol duruşum ve gerginliğim senin gayet havadan sudan yapılmış bir espirin ile çakıştı.ben seni yanlış anladım özür dilerim o hal.
ne denli doğru bilmiyorum ama derler ki;yatsı ezanında melekler cinlere yaşadığımız boyuta geçiş verirler,sabah ezanında da melekler tekrar yeryüzüne inip onlara kapıyı kapatır.bu yüzden cinleri gece anmak,fal bakmak,tenha yerlerde dolaşmak iyi değil.ve aynı sebepten sabah edilen dua daha hayırlı ve makbul ve kabul edilme olasılığı daha yüksek.nitekim sabah ezanında bi bölümünde de namaz uykudan hayırlıdır der.cinlere çok şükür ben hiç denk gelmediysem de bu iki vakitte raslamak daha yüksek bi olasılık-MIŞ.
araştırmalarını paylaşır mısın biraz çok merak ettim bende bakacağım.
valla tepeden kendime baktığımı fark edince bişeylerin olmaması gerektiğini düşündüm o an.absürd bi durumdu açıkcası ve bi o kadar ürkütücü.tepede ne kadar asılı kaldım bilmiyorum ama 20-25saniyeyi geçmemiştir herhal.sonra ağızdan derin ve kesik bi nefes alıp uyandım.yatakta dik oturdum olanı anlamaya çalıştım ve niyeyse tepeye baktım,sanki orda kendimi görcem!sabah aklıma takıldı ve aslında amaç rüya tabirlerine bakmak olduysa da ordan burdan araştır derken astral yolculuğa denk geldim nette.google'a astral yolculuk nedir diye yazdım ve böyle öğrendim ne olduğunu.bazı insanlar varmış bi de bunlar bu deneyimi yaşayabilmek için özel uğraşıyorlarmış:44:
bende baktım da biraz çok ilginç bilerek bunu yapmaya çalışanlar varmış helal.. bize uyku halinde farkında olmadan olmuş:) dediğin astral yolculuk ile konsantrasyon yolu ile kendini tepeden görüp onu kontrol ederek düşünce sistemi ile istediğin yere gidebiliyor mussun,ruhun başka yerlere gidiyomuş onu kontrol etmeyi öğrenirsen ama o hale geçmek zormuş ilginç bilimsek olarak kanıtlanmış mı bilmiyorum ama
arkadaşlar evelki günü kucağıma tartıştığım bir kadın iki bebek veriyor yeni doğmuş
sonra o bebek çok az büyüyor kızmış gözleri çakır mavisi ama çakmak çakmak ben biraz tırsıyorum tabi:18:
yorumlayan var mı acaba?
biraz konu dışında ama:26:
flocke nedir sence bu gördüğüm gerçek olabilr mi???
valla yorumlayabilme kabiliyetim olsa kendim için netten rüya tabirlerine girmezdimama bu forumda yorumlayabilen bi bayan var görüyorum onu hep...araştır istersen.
fikrimi sorunca ben direk rüyanıza adapte oldum benden bunun için yorum beklediğinizi algıladım.beyaz gölge ya da diğer arkadaşların bahsettiği adamları hiç görmedim ben ama eğer siz bunun gerçek mi diil mi diye sorguluyorsanız,kuvvetle muhtemel gerçek değildi ve sadece bi rüyadan ibaretti.farklı birşey olduğu zaman emin olun bunu sorgulamazsınız...BİLİRSİNİZ.bahsini ettiğim kız ise sizi çağırır,yönlendirir ve gelmeniz için uğraşır.ve daha önceki yorumlarımı dikkatle takip ettiğiseniz rüyanızın o bölümünde hürsünüzdür.gidip gitmemek tamamen sizin iradenize kalmıştır.ve tanrı böyle birşeyle karşı karşıya bırakmasın ama güzellikle gidemeyeceğinizi söyleyin o vakit.yalnız ben gördüğüm beyaz gölgenin gerçek olabilme ihtimalini sormuştum rüya yorumu yapın demedim
siz kız çocuğu falan diyorsunuz bende kız çocuğunun gözleri için bir anlam istemiştim.çok bilgi sahibi gördüm sizi bu kız çocuğu konusunda.
fark ettinizse rüyayı geçtim dedim mesajda...
o kadar bilgili o kadar ihtişamlı sözler sarf ediyorsunuz ki bu üç harfli yada karabasan konusunda
bende sizin herşeye bir cevabınızın olduğunu düşünüp sordum çok pardon bilmiyormuşsunuz..
demek istediğim her insanda olmayan bi özelliğinizin olduğudur.bu;sizinle aynı şeyler yaşamış olan diğer arkadaşlar içinde geçerlidir.spiritüel anlamda dilerseniz doğa üstü varlıklarla kontağa geçebilirsiniz.cinlere daha yatkınsınız 6.hissiniz daha gelişmiş durumda ve buna benzer...eğer ki uğraşırsanız diyorum buna kabiliyetiniz yatkın ama kör cahil yaparsanız başınız belaya da girebilir.beni soracak olursanız...ben cesaret edemedim hiçbir zaman....:18:
bi kerede benm ve arkadasımın basına garip bi olay gelmişti. arkadasımla balkonda oturuyoduk,kendi kendimize geyik yapıyoduk,telefonun kamerasını acıp "aaa ufo geliyo" fln diye,küçüktük biraz. sonra siyah bi bulut gördük baya uzakta. git gide yaklasmaya basladı. göz yanılması mı fln derken burnumuzun dibine kadar geldi. hemen kacmıstık. yıllardır aklımıza gelince düsünürüz "ne görmüştük acaba biz" diye. sizce ne görmüşüz?
Ama ben cesaret ettim.Çok korkunç bir deneyim ve çok korkunç günler geçirdim...
Ve yanlış hatırlamıyorsam 2 sene öncesine kadar da bazen ara ara,ama çoğunlukla hergün sabah ezanında uyanarak,
aynı kurdelam'ın dediği gibi put gibi kaldığım,aşırı bir korku yaşayarak hıçkırarak ağlamak istediğim halde o sesten bile korktuğum için sadece gözlerimden yaş geldiği,daha anlatamayacağım birçok düşünce ve olay yaşadım bende...
of off canım ya Allah kötü günleri arkada bıraksın. Bu işlerin üzerine ne kadar gidersek o kadar bela ediyoruz başımıza sanırım. Bu tip şeyler yaşayanların psikolojisinin ne kadar bozulduğunu tahmin edebiliyorum. Hiç hatırlatma canım kendine ve uğraşma. Ne bileyim hisleri güçlü insanların falları çıkar ya mesela,herkes geyiğine bakar falan bence bunlardan da uzak durmak gerekiyor. Allah kötü şeyler yaşatmasın hiç birimize...
valla burda alamassın cevabını:))bende sordum alamadım vallahi belki bir bilen çıkar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?