Uykuya dalma zorluğu ve uykusuzluk için çözümü olan var mı?

arkadaşlar sanki uyumamam gerekiyomuş uyursam kötü bi şey olucakmış gibi bi his taşıyodum sürekli.meğer benim içime doğmuş.eve hırsız girmiş.(en büyük fobim evdeyken hırsız girmesiydi.neyseki karşılaşmadık diyorum.züğürt tesellisi bu da)ve ancak farkettik.hiç bi iz ortalık karıştırma vs. yok.özel günlerde taktığım altın setlerini kutusundan alıp gitmiş.en az 15 20 gündür takı vs takmadığım için hiç farketmedim.bugün saatimi değiştirmeye kalktım dışarıya çıkarken.set lerimin ve saat vs. yerinde yeller esiyor.sabahtan beri polis vs kafam şişti.şimdi ben uykusuzluk çekmiyeyim de kim çeksin ya.alın işte kafaya takcak bi şey gene çıktı bana..uyu uyuyabilirsen....

ilgilenirim canım tabii ki ama şu an istanbul gibi daha büyük bi kente en azından uykusuzluk sorunum için gidecek zamanım yok ne yazık ki ama yine de senin bu konuda ne yaptığını takip etmek isterim.çok sağol

bende aynı sorunu yaşıyorum uzun süredir...
arkadaslarımın da dedigi gibi kafa rahat degilse uykusuzluk kaçınılmaz oluyor...
acaba diyordum,pc yüzünden mi oluyor,bazen kaçırıyorudum ölçüyü çok oturuyordum geç saatlere kadar..ama neredeyse 20 gündür pc bozuktu ve hiç oturmadım...ama yinede yatakta döndüm durdum.
en erken uyuma saatim 4 yani düşünün...çok zor çok...

Benimde lise yıllarından beri uykusuzluk problemim var. Ama çözdüm sayılır televizyon karşısında uyuyorum. Genellikle alt yazılı sıkıcı filmlerin çok faydası oluyor. Saçma gelebilir ama ben bu sayede uyuyabiliyorum. Böyle yapmadığım geceler sabahcıyım.

ben altyazılı filmlere de bayılıyorum ama .e2 ve cnbc e favori kanallarm.
başka çözüm lazım.ama ne?
gerçibu sıralar daha iyiyim..

ilgilenirim canım tabii ki ama şu an istanbul gibi daha büyük bi kente en azından uykusuzluk sorunum için gidecek zamanım yok ne yazık ki ama yine de senin bu konuda ne yaptığını takip etmek isterim.çok sağol

benim bulunduğum yerde de yok imkanlar. ailem izmire yakın oraya gidince gidicem inşallah ama maliyetli bir iş.

biorezonans denen bir yöntem var görüştüğüm bir yer bana üç seans yeterli olur dedi ama seans başı 150 tl

hipnozun sensıda öyle her seans 150 tl. izmirden görüştüğüm bir doktor, bir iki seans deneyelim ne yapabileceğimi o zaman kesin söylerim dedi

akapunkturda kullanılıyor ama onun için bir yer bulamadım henüz

transkraniyal elektromanyetik stimülasyon diye bir yöntem ama etkisinin geçisi olduğu yazmıştı bir başka forumda arkadaş

bide laser akapunktur ama yapan yer hiç bulamadım, en azından telefonla bilgi alma için.

bu yöntemlerin hepsi sigara bırakmak için de kullanılan yöntemler. alternatif tedavi yöntemleri diye geçiyor.

zaten tıbbın ilaçtan başka çözümü yok. ilaçlarda biliyorsun alsan sersem gibisin almasan uykusuz, uzun vadede sinir siteminin dengesini iyice bozuyor. bizim sorunumuzda asla kullanılmamalı.

uzun oldu ama ben çaresizlikten herşeyi takip ediyorum.

ben yaklaışk 1000 tl yi gözden çıkardım, çünkü bu dediğim yerler ya peşin çdeme alıyor yada vade farkını koyup taksit yapıyor.

bir ay kadar beklersen sonuçlarını yazarım.

ben çok çektim, benim gibi çeken birine bir faydam olursa ne mutlu bana...delikafadulden

canım papatya çayını öneririm hem doğal bi yöntem hemde uyku getirmede etkili poşet çaylar varya papatya olanından akşam içmeni öneririm güzel uyutuyor. Daha etkili olmasını istersen çift poşetde içebilirsin

hiç yanetkisini görmedin dimi canım.ben tüp bebeğe başlıcam da bitki çayı almiim bu aralar diyorum da...

tamam ezgieylemcim beklerim seni neden belemiyeyim.takipteyim..:jeyyar:

Ya inan seni o kadar iyi anlıyorum ki... Ben bir de uyuyamadığım gibi bütün gece ve her gün durmadan rüya görüyorum -5-6 aydır her gece böyle. Ve her sabah yorgun uyanıyorum... Bir çaresi olmalı...

hiç yanetkisini görmedin dimi canım.ben tüp bebeğe başlıcam da bitki çayı almiim bu aralar diyorum da...

acaba tüp bebek yaptımayı kafana taktığın için uyuyamamış olabilirmisin?çünki ben ne zaman bebek konusunu düşünsem aylarca uyuyamıyorum.şu anda sabah 06 da yatıp öğlen 12 gibi kalkıyorum.

uyumadan rüya nasıl yani orasını anlamadım canım

Yok canım uyumadan değil. Sabaha karşı 4 gibi uyuyorum. Yani uykuya dalmada zorluk çekiyorum. Bir de zorla uyuduktan sonra uyanana kadar aralıksız rüya görüyorum. Bu da bir dert işte...

acaba tüp bebek yaptımayı kafana taktığın için uyuyamamış olabilirmisin?çünki ben ne zaman bebek konusunu düşünsem aylarca uyuyamıyorum.şu anda sabah 06 da yatıp öğlen 12 gibi kalkıyorum.
olabilir canım ben kafaya takarken eşim uyuyor diye ne kadar rahat,bu kadar relax nasıl olabiliyo diye kızmaya başlıyorum.sonra sinirimden,hıncımdan uyuyamıyorum.onu da uyandıramıyorum.ama geçen gece çok sinir olup ben uyuyamıyorum kalk sen de uyumuycaksın deyip,uyandırdım
Yok canım uyumadan değil. Sabaha karşı 4 gibi uyuyorum. Yani uykuya dalmada zorluk çekiyorum. Bir de zorla uyuduktan sonra uyanana kadar aralıksız rüya görüyorum. Bu da bir dert işte...

çok rüya görmek yoruyo o zaman seni biraz da?

Benimde bu aralar uyku problemim oldu gece gündüz günlerce uyuyamadım..:çok üzgünüm:
Benim kafam çok karışıktı birsürü hayal kırıklığım oldu çok üzdüler beni.. sürekli düşünceliydim sanırım bundan dolayı uyku problemim oldu bir piskoloğa görünmek istiyorum.. Sebebi belki bilinir sen hiç doktora falan gittinmi..
Bu günlerde düzene giriyor gibiyim ama şimdide bir haftadır her gece kabus görüyorum..
İnşallah geçecek bu günlerim valla yeniden depresyonla uğraşmak istemiyorum çok zor çok Allah bizlerin yardımcısı olsun:Saruboceq:

canım yaaa. kimi uykusuzluktan kimi uykululuktan şikayetçi.. ben yastığa başımı koyduğumda kafamı çevirdiğimi hatırlamam. küt... Allah kolaylık versin. banada tabi.. bende çok uyuma uyku isteği problemi yaşıyorum...

gece papatya cayı ic seni cok sakinlestirir ve rahatlatır cikolata vs yeme miden bos olsun papatyanı ic zaten kendiliginden vucut gevsiyor ve uykun gelior ben hep deniorum ise yarıyor

dr a gitsem antidepresan vericek bebiş olmuyo benim sorun bu..kendim halletsem daha yarar bulurum diye düşünüyorum bu yüzden..yani bebiş olsa..
ne güseeeelllllll
gece papatya cayı ic seni cok sakinlestirir ve rahatlatır cikolata vs yeme miden bos olsun papatyanı ic zaten kendiliginden vucut gevsiyor ve uykun gelior ben hep deniorum ise yarıyor

papatya çayını 2. kez duyuyorum dememekte fayda var sanırım.sağol canım..

uyku problemi bendede var ...yatağa girdiğimde saatlerce uyuyamıyorum,böyle oluncada herşeyi düşünüyorum,ta ki uykum gelinceye kadar....

Benim de uyku problemim var ama uykusuzluk çekmek değil.Uyumaya korkuyorum ben nedensekafamçokkarıştı
Bir keresinde uyku felci geçirmiştim(en azından öğrendiğim adıyla).Sanırım hala o geceki gibi olacak diye korkuyorum bazen.Uykum gelene kadar çok uğraşıyorum ki bu da saat 1,5-2 yi buluyor.

Yani anlamıyorum siz geç olunca napıyorsunuz direk yatağa mı gidersiniz arkadaşlar?İnsanların uykusu geliyor hadi ben yatıyorum filan diyor,bu da benim için çok garip Çok merak ederim yatağa girince ne düşünüyolar nasıl uyuyolar.Ben uykuya dalmaktan korkuyorum amasenağlama
Garip bir şey bu uyku...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…