- Emoji Skoru
- 97
- Puanlar
- 48
- Konu Sahibi Atanamayankomedyen
-
Erken uyudukları için erken uyanıyorlar ama işte. 12’de yatıp 10’da uyanan çocuk 10 saat uyuyordur ki o aylardaki bir bebek benim bildiğim 8-11 saat gece uykusu yapar. Yani gündüz uykularını bilmiyorum ama gece uykusu bence çok normal bebeğinizin 2 kez beslenmek için kalkması da bu aylarda normal. Yavaş yavaş erken uyandırıp akşam da erken uyutmaya başlayacaksınız bu kadar basit.Evet 10’da uyanıyor o sorun değil de yatma saati çok geç değil mi bir bebek için ilk bebeğim tecrübesizim gördüğüm tüm bebekler erkenden uyanıyor
Mama kullanıyoruz içinde demir var ayrıca demir damlası da kullanıyoruz b12 ye birkaç ay önce bakılmıştı iyiydi ben de b12 takviye kullanıyorum emziriyorum da ondan değildir diye düşündümKızımda 4ncü ayda uykuyu bi bıraktı, rutin 1 yaş kontrolünde meğer demir ve b12 eksikliği olduğundan uyumadığı ortaya çıktı, gerçekten de b12 ve demir yerine gelince uyumaya başlamıştı 1 hafta içinde şok olduk. Doktoruyla bi görüşün bence
Bu arada keşke 7-8’de uyuyup sabah 10’da kalksalar valla 10’da kalkan bebek benim için de hiç sorun değil eğer akşam da erkenden uyuyacaksaEvet 10’da uyanıyor o sorun değil de yatma saati çok geç değil mi bir bebek için ilk bebeğim tecrübesizim gördüğüm tüm bebekler erkenden uyanıyor
Bence de öyle ama 12den önce uyumuyor bugün gündüz çok az uyudu 8gibi yatırdım bu akşam saat 10 oldu 4-5 kez uyandı geri uyuttumİyi de 10da uyanan bebek tabiki 12de uyur 6-7 gibi uyanmalı :)
Doku buçuk aylık hala uyku sorunu var gündüz ler 30/40 dakika ayakta gece de aylı şekilde sürekli aynı döngü de kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali bekliyorumKızlar iyi gecelerdaha önce uyku konusunda birkaç başlık açmıştım bebeğim 2 hafta sonra 5 aylık olacak gündüz uykuları çok kısa ve uykuya direniyor gece 12den önce asla uyumuyor saatlerce odada uyutmaya çalışıyorum 1aydır ailemin yanındaydım oğlum ordayken de zor uyuyordu ama en azından kucağıma aldığımda ya da ayağımda salladığımda uyuyordu birkaç gün önce eve geldik sanki o çocuk gitti başka bi çocuk geldi kucakta asla uyumuyor çığlık kıyamet ayağıma koyuyorum yok yine ağlıyor sadece memede uyumak istiyor sütüm yetersiz olduğu için mama da kullanıyoruz memeden süt gelmeyince de öfkeleniyor ne yapcam bilmiyorum uyku eğitimi mi alsam acaba tavsiyelerinizi bekliyorum
5 ay için en geç uyanma 8 olmalıEvet 10’da uyanıyor o sorun değil de yatma saati çok geç değil mi bir bebek için ilk bebeğim tecrübesizim gördüğüm tüm bebekler erkenden uyanıyor
Bugün 8de yatırdım bakalım 2 saat içinde 4-5 kez uyandı şimdi mama yedi bakalım nasıl geçecek5 ay için en geç uyanma 8 olmalı
Allah yardımcınız olsun sizinki daha kötüymüşDoku buçuk aylık hala uyku sorunu var gündüz ler 30/40 dakika ayakta gece de aylı şekilde sürekli aynı döngü de kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali bekliyorum
İlk gün biraz zorlar ama erken uyanmaya başladı mı şaşmıyor bazı günler uykusu gecikse bile 8 dedin mi uyanıyor benimkiBugün 8de yatırdım bakalım 2 saat içinde 4-5 kez uyandı şimdi mama yedi bakalım nasıl geçecek
Benim kızımda çok uyanıyordu memeyi kesince düzelecek diye umut ediyorum.ama gerçekten sabah erken kaldırmak iki yaşına gelecek neredeyse hala 8de kalkıp öğle uykusunuda 2 de bitirmiş olursa akşam hem daha uzun hem daha erken uyuyor büyüdükçe gündüz uyku saatinide erken bitirmeye bakınBugün 8de yatırdım bakalım 2 saat içinde 4-5 kez uyandı şimdi mama yedi bakalım nasıl geçecek
2.5 saattir odadan çıkmadım inat ettim uyanıp duruyor sürekli yatsana kardeşim dert yok tasa yokİlk gün biraz zorlar ama erken uyanmaya başladı mı şaşmıyor bazı günler uykusu gecikse bile 8 dedin mi uyanıyor benimki
Size korkutucu bir şey söyliyim mi ben ilk 1 ayını at 4 aydır oğlum yatarken gündüz gece farketmeksizin başında bekliyorum akşam 8de giriyorum odaya sabah 8e kadar zaten aynı yatakta yatıyoruz2.5 saattir odadan çıkmadım inat ettim uyanıp duruyor sürekli yatsana kardeşim dert yok tasa yok
Ben şurda 3 saattir kaldım da bunaldım valla eşimle bi kahve içemedikSize korkutucu bir şey söyliyim mi ben ilk 1 ayını at 4 aydır oğlum yatarken gündüz gece farketmeksizin başında bekliyorum akşam 8de giriyorum odaya sabah 8e kadar zaten aynı yatakta yatıyoruzşunu başkası yapsa hasta bu kadın derdim
Kaşık mama deneyiniz büyük ihtimal doymuyor benimkide sadece beni emiyordu arı mama kaşık mamasına başladım deliksiz uyumaya başladıKızlar iyi gecelerdaha önce uyku konusunda birkaç başlık açmıştım bebeğim 2 hafta sonra 5 aylık olacak gündüz uykuları çok kısa ve uykuya direniyor gece 12den önce asla uyumuyor saatlerce odada uyutmaya çalışıyorum 1aydır ailemin yanındaydım oğlum ordayken de zor uyuyordu ama en azından kucağıma aldığımda ya da ayağımda salladığımda uyuyordu birkaç gün önce eve geldik sanki o çocuk gitti başka bi çocuk geldi kucakta asla uyumuyor çığlık kıyamet ayağıma koyuyorum yok yine ağlıyor sadece memede uyumak istiyor sütüm yetersiz olduğu için mama da kullanıyoruz memeden süt gelmeyince de öfkeleniyor ne yapcam bilmiyorum uyku eğitimi mi alsam acaba tavsiyelerinizi bekliyorum
Bebeğin parfüm koklamaması gerekir. Parfüm çok zararlı.Bir de uyurken üstüne örttüğünüz battaniye yorgan vs üstüne az birşey parfümünüzü sıkın.Sizi yanında hissetsin.
Kızlar iyi gecelerdaha önce uyku konusunda birkaç başlık açmıştım bebeğim 2 hafta sonra 5 aylık olacak gündüz uykuları çok kısa ve uykuya direniyor gece 12den önce asla uyumuyor saatlerce odada uyutmaya çalışıyorum 1aydır ailemin yanındaydım oğlum ordayken de zor uyuyordu ama en azından kucağıma aldığımda ya da ayağımda salladığımda uyuyordu birkaç gün önce eve geldik sanki o çocuk gitti başka bi çocuk geldi kucakta asla uyumuyor çığlık kıyamet ayağıma koyuyorum yok yine ağlıyor sadece memede uyumak istiyor sütüm yetersiz olduğu için mama da kullanıyoruz memeden süt gelmeyince de öfkeleniyor ne yapcam bilmiyorum uyku eğitimi mi alsam acaba tavsiyelerinizi bekliyorum
Yeni sıkılmış olmazsa zararı olmaz.Giydiğiniz bir giysi de olur.Bebeğin parfüm koklamaması gerekir. Parfüm çok zararlı.