Uyumuyor!!!!

Evet deneyeceğim. Benim için değişen birşey olmayacak zaten yoruluyorum. Eğer ise yararsa süper olacak ama

Bebeğinizin vitamin değerlerine baktirdiniz mi o da uykusuzluk yapıyor huzursuzluk yapıyor bebeklerde normalse eğer emen gece beslenen bebek maalesef uyanıyor oğlum iki yaşına girene kadar emzirdim iki yaşına kadar uyku nedir bilmiyordum ne zaman memeden kestim hastalık harici gece uyanmadi bir tek gece 1sefer kalkıp su içer yatar

Hayır baktirmadim. Bu ara kan tahlili yaptirmam gerekiyor zaten. Ama sanki öyle birşey değil de uyumayı bilmediğinden böyle olduğunu düşünüyorum

Hayır baktirmadim. Bu ara kan tahlili yaptirmam gerekiyor zaten. Ama sanki öyle birşey değil de uyumayı bilmediğinden böyle olduğunu düşünüyorum
9ayına gelmiş bebek uyumayı bilmez mi ya birşey eksikliginden yada gece beslendiği için bu hali sallanmayı istediği için olduğunu pek sanmiyorum

İki yaşına memeden ayrılana kadar böyle büyüttüm,sadece sabır dileyebilirim size

İki yaşına memeden ayrılana kadar böyle büyüttüm,sadece sabır dileyebilirim size
Emmeyi de bıraktı kendi kendine. O yüzden sallamaktan başka çarem kalmadı tabi iyice alıştı ben bu gece kendi başına uyuması için ugrasicam bakalım. Teşekkür ederim

Hiç kendi kendine uyumadı doğdu dogali salliyoruz ama kan tahlili de yaptıracağım zaten.
Gece mama vermeyi de kesin bence ben ilk önce gündüz uyurken saklamayı bıraktım pis pis yaptım kitap okudum sevdim yatirdim ve kalkmasına müsaade etmedim huzur veren bir müzik ilahi kuran sesi vb. Şeyler dinlere bilirsiniz birkaç gün sonra gece sallamayida bıraktım ayni sekil pispis yaptim en fazla 1hafta yorar sonra alisir benim oğlum 7.ayinda çok huzursuz uyuyor hatta uymuyordu tahlil yaptırdık kan b12 d vitamini eksikliginden kaynakli huzursuzlukmuş

uyumayan bebek uyumuyor cnm 15 ay çektim bide uyuduğu ortam da önemli değişiyor sa oda bozar düzeni bn devamlı annem kaynanam daydım aslında evimde dursam uyacaktı ama işte olmadi seninki muhtemelen gündüz çok uyumdur yanında biri olcak ve onu gündüz uyutmuycaksin akşamda bi yatircaksin sabah uyanır ınsallah tabi karnını doyurmalısın öğrendiğime göre 6 aydan sonra bebekler sabaha kadar uyuyabiliyormuş

Gündüz uyutmamamam mümkün değil uykusu geldiği zaman çok huysuzlaniyor. Aslında düzeni değişmiyor pek. Odayı bile değiştirmiyorum yerini yadirgamasin diye. Gündüzleri bir iki saat iki ya da üç kez uyuyor. Beni çok yormuyor. Ama gece sürekli uyanıyor. Daha zor uykuya dalıyor. Ben de gunduz onunla uyuyabilsem biraz dinlenirim ama yok ben de gunduz uyuyamıyorum.

Gündüz uykusu çok önemli zaten . Ayrıca dayanamaz. Ben de gaz sancısından 8 ay uykusuz kaldım. Gaz bitti düzelecek derken biraz daha iyi oldu sancı çekmiyordu artık ama bu seferde anne sütü almak için sürekli uyanıyordu.

Anne sütüne güvendiğinden yemek yemiyordu sürekli açlıktan uyanıyordu.

Mümkün olduğunca bu aylarda alıştırın kendi başına uyumaya. Hareketlenince yatakta yaptıramıyorsun bile.

Karnı tok mu ondan emin olmalısın. Gün boyu iyi yemeli . Sadece akşam yemeğini iyi yemesi yetmiyor.

En geç 2 de öğle uykusundan kalkmış olmalı.

Uyku sorununu umarım halledersiniz. Kızım 2 yaşına geldi anne sütüyle uyurdu şimdi arabada uyutuyorum . Yanına yattığımda yüzümü cırmalıyor açımı çekiyor. Biz de zor bir dönemden geçiyoruz.

Ama sabaha kadar uyanmadan uyuyor.

Ya bu arabada uyutma olayi yedi bitirdi beni. Evde 4 donuyoruz nasil biraktiracaz

İlk çocuğumda ben de sallamaya alıştırdığım için çok sıkıntı yaşadım, 2.sinde baştan hiçbir şekilde sallamadım. zor uyudu ilk zamanlarda ama alıştı sonra da çok şükür sıkıntı yaşamadık. Sallamayınca uyumuyor diye biz sallamaya devsm ettikçe kendi başlarına uyumayı öğrenemiyorlar maalesef. Sabırla geri adım atmadan anında onu pışpışlayarak hiç değilse sallanma alışkanlığını bırakmaya alıştırabilirsiniz. Her çocuk eninde sonunda alışıyor ama o sabrı ve tutarlılığı kaybetmeden devam etmek şart.

bence uyku eğitimi için internetten takip et okuduguma göre herkes çok işe yaradı diyor ben henüz deneyemedım ama . mesela uyku ve bebek var instagram da falan istersen bir bak videolarına

İşte her bebek farklı. Harfi harfine uygulamak mümkün değil. Uyku eğitiminde gece beslenmesi kesilmeli deniyor ama dediğiniz gibi verince de bebek sakinliyor.
benim oğlum saat başı hatta yarım saatte kalkan bir bebek 8. ayı bitirdik yavas yavas düzene girmeye başladı biazda zamanla ılgılı galıba. uyku eğitimi verme fırsatım olmadı malesef koşullarımızdan dolayı hala da bu fırsatı yakalamam çok zor ama kendı kendıne uyumaya başlıyor yavastan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…