Uyuyamıyorumm :(((

Ben neden uyuyamıyorum yaa!! Kızlar gece 03.00'te yatıyorum sabah 07.30'da kalkıyorum o günün aksamı gene gec uyuyorum.Hatta hic uyumadan okula gittigim de oluyor ve dahası o uyumadıgım günün gecesine de gene 03.00 hatta daha bile gec uyuyorum..

Gece uyumayıda sevmiyorum bu nedendir bilmiyorum 3-4 senedir yasıyorum bunu..Düsünsenize sabaha karsı uyudugumda da aksam 5'te kalkıyorum haliyle tüm günüm ölüyor..Deli gibi uykumun oldugu ve yatagıma atlamak icin zor durdugum günleri özledim.. :sinifsinif:

Su sıralar psikolojik sorunlar yasıyorum ve doktora gittim depresyon dedi normalde anksiyete bozuklugu da var bende ama uyku problemim bu sebeplerden kaynaklanmıyor dedigim gibi cok eskiii herkes uyurken ben oturuyorum daraldım artık:gitme:

Düzene sokmaya calısıyorum erken kalkıyorum aksam en gec 12'de yatıyorum ama uyuyamıyorum bende kalkıyorum tv falan izliyorum..Oda arkadasıma imreniyorum yaa sabah 10da bile uyansa aksam istedigi saatte yatsa gene uyuyor..

Ben gündüz 1 saatcik uyusam aksam uyuyamıyorum..Anlayacagınız cok sıkıldım artıkksenağlama
ben burayı niye daha önce görmemişim
ben de aynı durumdayım cnm gece ayakta gündüz bütün gün uyuyorum bütün günüm yokoluyor:olmaz:
mesela dün gece hiç uyumadım bu akşama kadar dayanıp erken yatarım diyordum akşamüzeri uyuyup kalmışım:gitme:
doğal olarak yine ayaktayım şimdi kitap okucam bakalım belki uykum gelir uyurumbilmiyorumkismile
ben de senin gibi istediği saatte uyuyup kalkanlara çok özeniyorum cnm nasıl yapıyorlar hiç anlamıyorum:çok üzgünüm:
ben de konu açmıştım bununla ilgili ama görünce yazayım dedim
2 kere doktora gittim birinin verdiği ilaç uyutmadı diğerininki sersem yaptı ayağa kalkamadım yarım içitim yine işe yaramadımafoldumben
yıllardır çekiyorum bunu 1 2 hafta düzeliyorum düzenli yatıp kalkıyorum ama 1 gün 1 saat geç yatayım desem hoop en başa dönüyorumalsanaalsanasmile(lisedeyken sabahçı olduğum için düzeliyordu tatillerde yine bozuluyordu şimdi 2. öğretimim hiç düzelmiyor arasıra 1 2 hafta düzenli uyuyabiliyorum sadece:gitme:)
kediotu iyi geliyor dediler bir de onu deneyim diyorum tablet olarak alcaktım ama sonra çay olarak içmeye karar verdim aktara gidince alıcam denedin mi bilmiyorum ama sen de dene istersen cnmyerimseniben
çok uzun oldu ama çok dertliyim bu konuda inş. kurtuluruz bu sorundan:Saruboceq:

Kızlar ya ben de 1 haftadır yeni bir işe başlamam dolayısıyla çok erken kalkıyorum, adapte olamadım bi türlü uykumu alamamış olarak uyanıyorum ve yorgun hissediyorum, eve gelince uyuyayım diyorum ama uyuyamıyorum. Şu an gözümden uyku akıyor, sabah çok erken uyanmak çok rahatsız ediyor. Napıcam senağlama

Kızlar ya ben de 1 haftadır yeni bir işe başlamam dolayısıyla çok erken kalkıyorum, adapte olamadım bi türlü uykumu alamamış olarak uyanıyorum ve yorgun hissediyorum, eve gelince uyuyayım diyorum ama uyuyamıyorum. Şu an gözümden uyku akıyor, sabah çok erken uyanmak çok rahatsız ediyor. Napıcam senağlama

Ben bu sorunu hergün okula giderken yaşıyorum :(
N'apmalıı?

Back
X