- Konu Sahibi PastelBoya
Olabilir canımm mesela okul mevzusu beni yıktı resmen herseye olan inancımı kaybettim insana 1 sans verilir ama ben onuda kaybettim 1 senem uzadı 5 ayım uzayacakken..Ders calısmak yerine neden ben kaldım neden gecemedimm diye yedim durdum kendimi..
Sınavlara calısmak yerine bunu düsünüp agladım ama calısamıyordum nasıl deyiim o günlerde cok tuhaf biri olmustum ben gayet sakin sanki cansız gibiydim acamıyordum o kitapları tekrar aynı seylere calısmak ölüm gibi geliyordu..Bu yüzden kaldım..Kendimi gecicem diye avuturken büyük bir sok etksi yarattı bu olay bende..
Bu dönem de gececegime inanmıyorum kendimi ise yaramaz aptal gibi hissediyorum ve bunları düsünmemek icin sürekli alısveris yapıyorum kafamçokkarıştı
bu zinciri kisir donguyu bir yerden kirmak zorundasin... basarisizlik korkusu sana basari getirmiyor gordugun gibi. alisveris de babaciginin paralarini emiyor ve gecici tatminlik sagliyor... yapman gereken ortada. onemli olan karar verip azmetmek. sana dusen bu.... yani bir gun bir derse calisip gitsen, soz alsan ilgi gostersen, o gun hocan seni takdir etse o gun senin icin yeni bir baslangic olabilir. tesvik ve takdir cok onemlidir. beni annem cok hirsli kafasina koydugunu yapan biri olarak anlatirdi herkese. ben boyle oldugumu bilmiyordum bile. ama o kadar cok kez tekrarladi ki oyle olduguma inandim. simdi gercekten herkesin benim hakkimda ilk soyledigi sey aklina koydugunu yapan kisidir mnla. ama bunun sebebi boyle gudumlenmem ve bunu basarmak istegiyle ona odaklanmam. sen de kendini tam tersi basarisizliga gudulemissin. ve kendini olumlu olarak motive edemiyorsun cunku kendine inancin yok. o yuzden hocalarinin birinden gorecegin bir takdir ifadesi seni hayata dondurebilir gibi geliyor bana. ama tabiki bunu kimse durup dururken yapmaz. soyle bir iki hafta hazirlikli git derslerine. katil soz al...hocalarinin seninle konusurkenki tavri bile degisecek. kendine guvenin gelicek. istegince,caba gosterince oluyormus diyceksin.