- 19 Kasım 2018
- 4.123
- 7.026
- 158
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
Allah yavrunuza sifa versin. Kolay değil elbette yasananlar. 11 yılda hicbir sey olmasa bile kendi arkadaş cevresi akrabalarının haberlerini almıştır belki densiz davrananlar da olmuştur. Allah'tan kvalidem bunun lafını edecek biri değil. Dediğim gibi kendi aramızda bile lafı olmadi onların çocuklarının olmaması mevzusu. Benim bi beklentim yok kendisinden. Işleri karıştıran kaynım ona üzüldüğüm icin görüşsünler isterim yeğeniyle. Lafini açtığında buyrun görmek isteyene her zaman kapimiz acik deyip kenara çekilmek en doğrusu galibaEltinizi en iyi anlayanlardanım bu hareketlerini ona çok görmeyin, 12 yildir bizimde olmuyordu. Gebelik kayıplarımdan ve uzun tedavi sureclerinden sonra Rabbim bizede nasip etti erken doğum nedeni ile kuvezde yavrum. 12 yıllik sure boyunca bircok hamile haberi, dogum haberi aldım. Bunda kendi yigenlerimde dahil, ablamin oglu oldugunda erken donemde sunnet olmak zorunda kaldi 2-3 hafta sonra geldim yigenime görmeye kucağıma almak istedim. Babam hemen müdahale etti. Alma iyilesmedi diye,halbuki kendileri sevebiliyorlardı, bir daha kucağıma almadım. Abimin ortanca oğlu doğdu, büyük yigenim abisi yani senin çocuğunmu bırak kardesimi dedi bir daha elime almadım. Komsularimin cocuklari oldu asla elimi sürüpte kucağıma alıp sevmedim. Şimdi Rabbim banada nasip etti ancak Allahım olmayanlara da nasip etsin, eltinizi lütfen yanlış anlamayın aksine destek olun, gidin görün birbirinizi, dertlesin onun çektiği sıkıntıýı asla kimse bilemez...
12 seneden sonra nasıl oldu tedavi miEltinizi en iyi anlayanlardanım bu hareketlerini ona çok görmeyin, 12 yildir bizimde olmuyordu. Gebelik kayıplarımdan ve uzun tedavi sureclerinden sonra Rabbim bizede nasip etti erken doğum nedeni ile kuvezde yavrum. 12 yıllik sure boyunca bircok hamile haberi, dogum haberi aldım. Bunda kendi yigenlerimde dahil, ablamin oglu oldugunda erken donemde sunnet olmak zorunda kaldi 2-3 hafta sonra geldim yigenime görmeye kucağıma almak istedim. Babam hemen müdahale etti. Alma iyilesmedi diye,halbuki kendileri sevebiliyorlardı, bir daha kucağıma almadım. Abimin ortanca oğlu doğdu, büyük yigenim abisi yani senin çocuğunmu bırak kardesimi dedi bir daha elime almadım. Komsularimin cocuklari oldu asla elimi sürüpte kucağıma alıp sevmedim. Şimdi Rabbim banada nasip etti ancak Allahım olmayanlara da nasip etsin, eltinizi lütfen yanlış anlamayın aksine destek olun, gidin görün birbirinizi, dertlesin onun çektiği sıkıntıýı asla kimse bilemez...
En güzeli arkadaşım dogru düşünmüssün,kaynında cocukları çok sevdiginden sürekli sizi arıyordur. Zaten aile içinde konu açılıp kimse olumsuz yorum yapmıyorsa ne mutlu eltine destek olanı çok demek ki herşey takdiri ilahi Rabbim neylerse hayırlısını nasip etsin...Allah yavrunuza sifa versin. Kolay değil elbette yasananlar. 11 yılda hicbir sey olmasa bile kendi arkadaş cevresi akrabalarının haberlerini almıştır belki densiz davrananlar da olmuştur. Allah'tan kvalidem bunun lafını edecek biri değil. Dediğim gibi kendi aramızda bile lafı olmadi onların çocuklarının olmaması mevzusu. Benim bi beklentim yok kendisinden. Işleri karıştıran kaynım ona üzüldüğüm icin görüşsünler isterim yeğeniyle. Lafini açtığında buyrun görmek isteyene her zaman kapimiz acik deyip kenara çekilmek en doğrusu galiba
Tedavi ile tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım12 seneden sonra nasıl oldu tedavi mi
Hayırlı uğurlu olsunTedavi ile tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım
Teşekkür ederim Allah razı olsunHayırlı uğurlu olsun
O zaman kaynınıza istediğin zaman gelip görebilirsin kapımız açık diye teklif edin ama eşinden gizli geleceğini zaten sanmıyorum ben. Siz en azından sizden kaynaklı bir durum olmadığını göstermiş olursunuz.Valla kaynım kendi de gelip görebilir. Aslinda oyle olsa ben de rahat ederim kasmama hic gerek kalmaz ama sanki bizim yüzümüzden gorusemiyormusuz gibi arıyor o da surekli
Müneccim değilim. Siz bu işte daha iyisiniz. Siz neden diyorsanız sebep odur. Bir de sorulabilir ama gerek yok. Zaten sebebi biliyorsunuz.Bilmem sizce
Gerçekten konuyla cok alakalı ve faydalı bir yorum oldu sag olunMüneccim değilim. Siz bu işte daha iyisiniz. Siz neden diyorsanız sebep odur. Bir de sorulabilir ama gerek yok. Zaten sebebi biliyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?