Uzak duran elti

Eltiniz uzak duruyorsa demek ki uzak durmak istiyor. Anlayisli davranip saygi gostermek lazim. Zaten kapiniz acik küs degilsiniz, gelmek istedigi vakit her zaman gelebilir. bu konuda israrci olmak yapici degil tam tersi itici bir tavir bence. Cunku siz de pekala biliyorsunuz ki cocukla ilgili mevzudan dolayi uzaklastigini. Amcasi da cocugu gelip kendi gorsun,tek basina gelmesine engel mi var. Isteyen gayet de guzel gelir gorur gider.

Arkadaslar eşimle abisi h.sonu kahvalti ayarlamışlar kvalidem de :/ ben özellikle burdaki mesajlardan sonra davet etmemeye karar vermiştim ki yarin kahvaltiya gideceğimizi öğrendim. Yemin ediyorum strese girdim yok yere...

Stres yapacak bir şey yok canım, sen normal davran yeter. Kahvaltıyı onlar organize ettilerse senin gerilmeni gerektirecek hiçbir sebep yok. Sen yeter ki sürekli bebekten bahsetme. Kaldı ki öyle biri değilim zaten dedin. O yüzden rahat ol.

Eltinizi en iyi anlayanlardanım bu hareketlerini ona çok görmeyin, 12 yildir bizimde olmuyordu. Gebelik kayıplarımdan ve uzun tedavi sureclerinden sonra Rabbim bizede nasip etti erken doğum nedeni ile kuvezde yavrum. 12 yıllik sure boyunca bircok hamile haberi, dogum haberi aldım. Bunda kendi yigenlerimde dahil, ablamin oglu oldugunda erken donemde sunnet olmak zorunda kaldi 2-3 hafta sonra geldim yigenime görmeye kucağıma almak istedim. Babam hemen müdahale etti. Alma iyilesmedi diye,halbuki kendileri sevebiliyorlardı, bir daha kucağıma almadım. Abimin ortanca oğlu doğdu, büyük yigenim abisi yani senin çocuğunmu bırak kardesimi dedi bir daha elime almadım. Komsularimin cocuklari oldu asla elimi sürüpte kucağıma alıp sevmedim. Şimdi Rabbim banada nasip etti ancak Allahım olmayanlara da nasip etsin, eltinizi lütfen yanlış anlamayın aksine destek olun, gidin görün birbirinizi, dertlesin onun çektiği sıkıntıýı asla kimse bilemez...

Allah yavrunuza sifa versin. Kolay değil elbette yasananlar. 11 yılda hicbir sey olmasa bile kendi arkadaş cevresi akrabalarının haberlerini almıştır belki densiz davrananlar da olmuştur. Allah'tan kvalidem bunun lafını edecek biri değil. Dediğim gibi kendi aramızda bile lafı olmadi onların çocuklarının olmaması mevzusu. Benim bi beklentim yok kendisinden. Işleri karıştıran kaynım ona üzüldüğüm icin görüşsünler isterim yeğeniyle. Lafini açtığında buyrun görmek isteyene her zaman kapimiz acik deyip kenara çekilmek en doğrusu galiba

12 seneden sonra nasıl oldu tedavi mi

En güzeli arkadaşım dogru düşünmüssün,kaynında cocukları çok sevdiginden sürekli sizi arıyordur. Zaten aile içinde konu açılıp kimse olumsuz yorum yapmıyorsa ne mutlu eltine destek olanı çok demek ki herşey takdiri ilahi Rabbim neylerse hayırlısını nasip etsin...

Valla kaynım kendi de gelip görebilir. Aslinda oyle olsa ben de rahat ederim kasmama hic gerek kalmaz ama sanki bizim yüzümüzden gorusemiyormusuz gibi arıyor o da surekli
O zaman kaynınıza istediğin zaman gelip görebilirsin kapımız açık diye teklif edin ama eşinden gizli geleceğini zaten sanmıyorum ben. Siz en azından sizden kaynaklı bir durum olmadığını göstermiş olursunuz.
Eltiniz in bir şey diyemiyorum, Allah ona da evlat nasip etsin eğer sebebi buysa tabi.
Eltinizle dışarda baş başa bir kahve içebilirsiniz bebeğiniz olmadan, görüşemiyoruz bir kahve içelim mi diye sorun, belki sebebini öğrenirsiniz.

Eltinizin psikolojisi çok kötü muhtemelen. Bir tanıdığımın 4-5 yıllık evliliğinde çocuğu olmuyordu ve aşırı üzülüyordu, yeğeninin mevlütüne bile gitmedi. Dışarıda bir hamile görünce ağlıyorum diyordu. Sonradan oldu çok şükür. Eltiniz belki de hiç çocuk sahibi olamayacağını düşünüyor şuan. Bence görüşmek istemiyorsa zorlamayın. Eşiniz abisiyle dışarıda buluşsun ya da ailesinin evinde zaman geçirsinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…