Uzak duran elti

Valla herşey tamam da benim gibi eltiniz olsa kendinizi şanslı saymaliydiniz. Zira bu konuyu açmam bile yanlış davranıp onu kırmamak için. Kirk yılda bir bebek mevlidine ve dogum gününe davet etmek yapışmak mi oluyor? Evet o hassas muhakkak. Siz de oylesiniz ama cocugu olmayan kadınlar eksik olmadığı gibi cocugu olanlar da kendini kraliçe filan sanmıyor. Veya çocuğuyla reklam yapmiyor. En azından benim oyle saçma dertlerim yok. Çocuğum yokken de iftara cagirirdim gelirlerdi misal. Yani bende değişen hiç birşey yok.

Siz evlat hasreti çekmediniz sanırım hiç.. Allah çektirmesin de..

Kayniniz o kadar çok özlüyorsa kendi gelsin sevsin gitsin. Eltinize bir şey ddiyemem11yildir evliler ve çocukları yok onun için çok zor bence sizde birsey beklemeyin her insan bir olmuyor belkide onun bu konudaki üzüntüsü çok büyük. ..

Benimde ilk iki sene cocugum olmadi az cok o psikolojiyi anlayabilirim.O sirec icerisinde bebekleri olan arkadaslarimiz oldu,hic boyle birsey hissetmedim.Etrafimda cocugu olmayan arkadaslarim oldu onlardan da boyle bir elektrik almadim ,aksine kizim.olunca kizim cok sevdiler.Herkesin fitrati,icinde hissettigi aci farkli.Benim cocugum olmasaydi eger boyle davranirmiydim sanmam.Eltimin cocugundan uzak kalsam,kizkardesim cocugundan nasil uzak kalabilirim ki?Bence eltinizi anlamaya calisin,araniza bir set cektiyse eger israr etmeyin,siniri zorlamayin.Dedigim.gibi herkesin karakteri farkli,eltiniz icindeki acisini sizden uzaklasarak bastirmaya calisiyor,kocasinin tam aksine.Kayninizda eger israr etmeye devam ederse,siz birebir konusu istedigi zaman gelip gorebilicegini soyleyin.Arzu ettigi donemlerde kendisi gelsin sevsin.

Fikrimizi söyleyince linç yiyoruz imali bir şekilde evlat hasreti çekmemizi temenni eden bile oldu nasıl kötü kalpli insanlar var.. eltinizi haksız buldum diye sabahtan beri linç yiyorum yani bu neyin kafası anlamadim Mune yorumlari okur musun lutfen

Benimde 4 sene sonra tüp bebekle oldu bebeğim.
Onun öncesinde her hamilelik haberi aldığımda bunalıma girer ve içten içe o kişiyle küser mesafeli olurdum.
Çağırılan doğum günlerine ve diğer etkinliklere bir şekilde bahane bulur katılmazdım. Mecburi katıldıklarımdan da işim var ya da rahatsızım halim yok diye yarım saat durur kalkardım. Ve bunu istisnasız kan bağım olsun ya da olmasın herkese yapardım.
He şu an hamileyim ne mi oldu?
Mesafe koyduğum herkesle aram hala gönüllü olarak soğuk, hamile olduğumu kimseye rahatça söyleyemiyorum olur da biri üzülmesin diye.
Elbette size düşen organizasyonlara çağırmak,ona da düşen katılmamak.
Niçin gelmedi, neden böyle olduk diye sorgulamayın.
Amcası da sorumluluklarını yerine getirsin çok özlüyorsa akşam iş çıkışı uğrasın ne biliyim bir oyuncak alsın, gelsin vakit geçirsin. Oturduğu yerden arayıp arayıp da suyu bulandırmasın.

Benimde evladım olmuyor nasip işte Allah vermeyince yok kaçması çok doğal bunu anlayamazsınız sizde haklısınız ama o kadında haklı
Al bende de o kadar 5 yildirda benim yok en son adak kesecem olsun diye Allah bilir inşallah bizimde olur bende eşimin ailesinden kaçıyorum 4 aydır kimsenin yüzüne baktığım yok yüz yüze gelincede irdeliyolar insanı zoruna gidecek laflar söylüyorlar benden sonra evlenenlerin 2.ci çocukları bile oldu kaç kişinin hemde olmayınca olmuyor eltisinin durumuda belki benim gibidir

Sizin öyle bir derdiniz olmayabilir ama çoğunluk öyle değil özellikle eğitimsiz, işsiz, evde oturup tek meziyeti çocuk doğurmuş olmak olanlar böyle sanıyorlar. Birşeyin olmaması ya da olması eksiklik değildir elbet ama akıllı başlı insanların bile çocuk sorup yok diyince olur İnşaallah demesi çok gereksiz. Belki biz düşünmüyoruz nerden biliyorlar bunu bi seçenek olarak kabul etmiyorlar. Ayrıca sınav diyenler var ama şunu bilmiyorlar çocuk olunca sınav geçilmiş olunmuyor çocuğun olması da sınav.
Eltinize gelince o siz melek olsanız bile sizi istemeyebilir. Öyle bnm ne suçum var dİyip madur olmuş gibi bşy demeyin düşünmeyin size özel değildir. Herkes her olayı farklı şekillerde sindiriyor

Mesajımı beğenmeyen çok olmuş. Amacınızı anlamadım ama arkadaşlar umarım bir gün evlat konusunda sınanıp bu konuda hassasiyet yaşamazsınız. Zira insan bir olayı yaşamadan çok kolay yorum yapar. Bir laf vardır “bekara koca boşaması kolay” diye. Ama maalesef insan hep kınadığını, eleştirdiğini Yaşar.

insan yaşamadan anlamıyor konuşmak herkeze göre kolay başına gelen bilir tartışmam. Bile bu konu ile ters yorum yapana allah bu dertle kimseyi sınamasın

Bu dediklerinizin hepsinin farkındayım ama medeni ilişkiler açısından çok sıkıntılı bir durum. Herkesin acilari var yuzlesmek istemediği seyler var. Kaçmak mi çözüm.

Işte bu psikolojiyi anlamaya calisiyorum. Guzel ifade etmişsiniz. Ben çagirmasam da ayıp olacak mesela. Sanki nazar eder vs diye saçma sapan düşündüğümu sanacak. Ama ona düşen de gelmemek diyorsunuz. Belki de öyledir. Bu durum herkes tarafından kabullenilse benim.acimdan da iyi olacak herkes yerini bilecek.

Hiç evlat sahibi olamamanin evlat kaybetmekten daha kötü olduğunu söyleyen bile oldu. Gerçekten çok degisik kafalar var anlamak imkansız.

Sizi de anlıyorum sizin açınızdan da durum çok zor çünkü; aman yanlış anlaşılmasın aman kırılmasın diye çok temkinli davranmak zorunda kalacaksınız. O da ruh halinden dolayı alınıp kırılacak mutlaka bir şey bulacak. Bu durumda en güzeli yine davet edip geçmek üstünde durmamak. Gelir ya da gelmez o,onun psikolojisine kalmış.
Ama ben amcaya karşı biraz sinirlendim,onun tutumunu yanlış buldum. Çocuklara karşı zaafı olabilir ama davranışları eşini çok küçük düşürücü. Eğer yeğenini görmek istiyorsan gider görür seversin ama bunların hepsini olması gerektiği çerçevede yaparsın.

Işi sıkıntıya sokan amcanın tutumu aslinda. Yoksa eltimle zaten cok samimi olmadığımız icin ister gelir ister gelmez cok önemsemem acikcasi. Ama geçen gün eltimler kvalideme geçmişler mesela. O gün illa biz de gelelim diye arayi p arayıp duruyor eşimi hatta kvalideme bile aratti. Çocuğun yemeğini fln yapmamıştım gelemeyiz dedim ben zaten yakın da degil. Arti eltimin isteği fln dikkate alınmamış muhtemelen. Haydaa kaynım gelmedik diye üç gün aramış eşimi ben özlemiştim bari görüntülü konuşalım veya haftaya bize gelin diye. Belki de kadin eşine sinir oluyor bizi göreceği varsa da görmek istemiyor

Kadını zorlayıp daha çok canını sıkma. Çok ii anlayabiliyorum onu,,aynı kaderi yaşayanbiri olarak. Boşver kahvaltıyı cay davetini falan. Kendi canı isterse gelir. Amcasıda foto istiyosa atın, niye atmıyosunyz. Babası alsın çocuğu amcasıyla görüştürsün kv evide falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…