Uzak duran elti

Yani benim eşim bu şekilde davransa ben eşimden, ailesinden herkesten soğurum.
Bir de kaldı ki müsait değilsiniz gidemediniz ne bu böyle ardından sürekli arayıp bu şekilde mi davranacak.
Baştan sona burda tutumu yanlış olan tek kişi amca. Elbette yeğenidir görmek sevmek ister ama bunun yolu bu değil.
Hem eşini hem sizi çok zor durumda bırakıyor. Eltiye değil de amcaya acil çözüm bulunmalı.

Kimsenin kimseyi zorladığı yok. Foto istediginde atıyoruz zaten. Cani isterse nereye gelecek çagirmadan? Kahvaltiya çağırmayı evlilik teklifi filan sananlar var galiba. Kvalide uzakta oturuyor bensiz amcayla orda buluşamazlar anca canları isterse disarda görüşsünler yakın bir yerde ona tamamım. Da amca ailece gorusulsun istiyor

Bu dediklerinizin hepsinin farkındayım ama medeni ilişkiler açısından çok sıkıntılı bir durum. Herkesin acilari var yuzlesmek istemediği seyler var. Kaçmak mi çözüm.
Yaşamadan bilemezsiniz kaçarak iyi olacaksa kaçsın ayrıca o zaten hergün yüzleşiyordur içinde yaradır zaten diğer acılar bunla bir değil mesela yaşlı anneniz babanız ölür gömersiniz bi süre sonra geçer ama bu hep kalır. sizin tuzunuz kuru bence fazla sorgulamayın. O kadını üzüp o kalp acısıyla ahını almayın

Son iki cümleniz yersiz olmus ama her neyse

Yazık kadına 11 senedir evli ve çocuk sahibi olmak istediği halde olmamış.
Bu durumda çocuklu ortama girince demek ki morali bozuluyor üzülüyor bu gayette açık değil mi ?
Hal böyle iken git gel diye zorlamak ne ?
Ayrıca size açılmak Duygularını paylaşmak zorunda değil.
Ben tanımadığım halde hissettim empati yapabilmek zor olmasa gerek.

Ben de bana açılsın demiyorum zaten. Senede bir iki kez görüşsek kaynima da yetecek elli kere aramayacak belki. Medeni ilişki bekliyorum sadece hergün caya gelmesini degil

illa ev görüşmesi mi yapmanız lazım cümbür cemaat? amca çok görmek istiyorsa tek de gelebilir ya da kardeşler çocukla birlikte dışarıda görüşebilir. ortada bişey yok ama varmış gibi sorun yaratılıyor becnce.

Kusura bakmayın ama ben de bunu asla anlamıyorum.
Evet çok zordur evlat hasreti çekmek. Ama çocuğu olanlar yada hamileler sizin kısmetinizi almıyor ya onların ne suçu var.
Neden yani araya mesafe koyuyorsunuz ki? Şimdi kimseye söylemeden kenara çekilmeniz?
Bana bu kadar abartmak, hayatın akışını bozmak da doğru gelmiyor.
O zaman bekarlar evlilerle görüşmesin eş bulamadık diye bu mantıkla. Yani herkesin fazlası var eksiği var özlemini çeken var ama hayat böyle.

Sanırım psikolojik olarak.
Kişinin elinde olan bir durum değil

Zaten yaptığım doğru demiyorum ki ben bu düşüncenin hastalıklı olduğunu biliyordum ama üstesinden gelemedim. Başta destek olarak savaşmaya çalıştım ama sonra uzak kalıp kaçmak daha kolay geldi bana. Kaldı ki insanların kaçtığı bebeği olan kadınlar değil, onun etrafında toplanmış, burnunu her şeye sokan akbabalar.

Elti izin işi iki kat zor çünkü eşi de karısının bu üzüntüsünü anlamıyor paylaşmıyor gibi duruyor.eşim yeğenlerini benim yanımda sevmez hiç. Zaten kısıtlı görüşüyoruz uzaktayız.ben ailesiyle arasına girip bunu engellemek istemem ona da söylüyorum ama bu da onun tercihi, inceliği

Sanırım psikolojik olarak.
Kişinin elinde olan bir durum değil
Evet elde olan bir durum değil, en sevdiğimizin bile her lafı batıyor. Annem şunun Kızı hamileymiş diyince içime bir acı oturuyor. Ama inanın o kişiyle ilgili değil. Tv de bebekle ilgili sahne çıktığında bn evdekilerin bana baktığını falan sanıp ilgisiz davranma çabasına giriyorum.Eşim film izlerken bir çiftin bebek sahibi olduğunu öğrendikleri sahne vardı orayı hızlıca geçti mesela. yukarıda bir üye yazmış eş bulamayan Da evliyle görüşmesin diye. Bu eş bulamamakla bir acı değil. Eş bulamayan evliyle görüşmesin buna verilebilecek bir örnek değil. Bn çocuk sahibi olmamın sıkıntılı bir süreç olduğunu öğrendiğimden beri en sevdiklerimden bile kaçıyorum canım kardeşim çocuğum olcak dese ondan da kaçarım. Bu o kişiyi sevmediğimiz, kıskandığımız vs anlamlarına gelmiyor. Yani anlatılamayacak çok çok farklı bir duygu yaşamayan bilemez anlayamaz. Küçükken hep derdik ya çocuğum olsa adını şu koyarım bu koyarım. O isimlerden bile nefret eder oldum. O yüzden acımasızca eleştirmek de çok yersiz. O açıdan içinin yanması başka bir acıya benzemiyor.

Allah size ve isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Çok aratmasın

Çok üzüldüm

Allah tez zamanda kucağınızı doldursun. Isteyen herkesin

Benimde cocugum olmyor, belki aile icinde bir sey gecmisdir ve o yüzden uzak duruyordur. Esiyle kendi arasinda mesela. Bence Ara Eltini ve sor, yani elbette cocuk meselesine girme ama nedenini bu duruma üzüldügünü söyle..

Ben bu konuda yorum yapabilirim sanırım. 15 yıllık evliyim çocuğum yok, eltimin de 2 tane çocuğu var, sizin eltinizin tam aksi ikisini de aşırı seviyorum, gidince de tepemden inmezler, küçük olan dönerken arkamdan ağlar. Eltiniz eğer bu sebepten iki kardeşi uzak tutuyorsa bilemedim ... demek ki acil psikolojik yardım alması gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…