insanın elinde olan şeyler değil duygular maalesef bu durumda akıl mantık olmuyorAkıl mantık edin. En kısa sürede temin et.
Sıkılmak derken????2 aydır konuştuğunuz birine fazla anlam yüklememeyi öğrenin,sizden başka kaç kişiyle konuştuğunu bilmiyorsunuz zaten yanında değilseniz bilmeniz zor.Eğer gerçekten görüşmek istese sabah biner gelir görür akşam geri döner,erkekler bir şeyi isterse yapabileceklerinin sınırı yok.Sadece kızların buna değip değmeyeceğini kafalarındaki terazide ölçüyorlar......2 aydır biriyle konuşuyorum internette tanıştık o ankarada yaşıyor askeri personel ben istanbuldayım konuşuyoruz her şey güzel ilerliyor harika insan ama görüşecek vaktimiz yok çok az kaldı kuzey ırakta göreve gidecek yani görmeden etmeden ne kadar sürdürebiliriz ne yapmam gerek sıkılmaması için
Buna dürtülse davranış deniyor. Kimse aşkından ölmemiş ki sen ölesin. Şöyle uzaktan bir bak bir düşün. Zaman kaybı.insanın elinde olan şeyler değil duygular maalesef bu durumda akıl mantık olmuyor
güzel şeyler söylüyor çaba sarf ediyor çoğu gece telefonda gitar çalıyo şarkı söylüyo ilgili davranmaya çalışıyor yani ben kötü hissediyorum yine de kuşkularlaSen sıkılma diye adam ne yapıyor?
Ne hissi görmeden etmeden?dünyanın en güzel hissini yaşıyorum harika bi insan ve asker olmasına rağmen çok az konuşabiliyoruz biliyorum bi süre sonra sıkılacak böyle bişey yaşayan var mı ya da benzer bişey
Sende telefonda gitar çal madem?güzel şeyler söylüyor çaba sarf ediyor çoğu gece telefonda gitar çalıyo şarkı söylüyo ilgili davranmaya çalışıyor yani ben kötü hissediyorum yine de kuşkularla
Ha uzak mesafe ha yapay zekayla yaşanan aşk. Kanlı canlı yok. Gitar çalmak çaba değildir. Atlasın gelsin sıkıysa... iste bakalım çık gel de. Onu dene, gelecek mi gör..güzel şeyler söylüyor çaba sarf ediyor çoğu gece telefonda gitar çalıyo şarkı söylüyo ilgili davranmaya çalışıyor yani ben kötü hissediyorum yine de kuşkularla
Gerçekten merak ediyorum ne duygusu yani aklın mantığın sizi terk edeceği kadar ne yaşadınız nasıl bir aşkın içine düştünüz???!Bu gün tüm dünyada elektrik gitse al adam bir yalandan ibaret olur kendi yaşam savaşının derdinize düşersiniz aşk meşk yalan olur...... kim yanınızda duruyor sizin için fedakârlık yapıyor sizi güvende ve mutlu tutmak için çaba sarf ediyorsa gidin ona aşık olun iki seni seviyorum diyene azıcık azı iyi laf yapana hemen depar atmayın.Az kendinize saygınız olsun ....insanın elinde olan şeyler değil duygular maalesef bu durumda akıl mantık olmuyor
denerim djdjSende telefonda gitar çal madem?
dedim ya asker diye vakti olmuyorHa uzak mesafe ha yapay zekayla yaşanan aşk. Kanlı canlı yok. Gitar çalmak çaba değildir. Atlasın gelsin sıkıysa... iste bakalım çık gel de. Onu dene, gelecek mi gör..
Bunun neresi çaba ??? Adam boş vakitlerini sizinle dolduruyor ,iki gün sonra gider başkasına çalar.. Siz şuna bile çaba diyorsunuz ya pes gerçekten pes......güzel şeyler söylüyor çaba sarf ediyor çoğu gece telefonda gitar çalıyo şarkı söylüyo ilgili davranmaya çalışıyor yani ben kötü hissediyorum yine de kuşkularla
Bu yalana inanmak için yaşınız biraz büyük diye düşünüyorum.Ülkede tüm bekâr askerler kışladan çıkamadan bir tatile gidemeden hafta sonu izin kullanamadan öyle yaşayıp gidiyorlar dimi ?????Gece saatlerce lak lak yapmalarına izin var bir gün bile bir yere gitmelerine izin yok yersen......dedim ya asker diye vakti olmuyor
Yaş gerçekten 28 mi?2 aydır biriyle konuşuyorum internette tanıştık o ankarada yaşıyor askeri personel ben istanbuldayım konuşuyoruz her şey güzel ilerliyor harika insan ama görüşecek vaktimiz yok çok az kaldı kuzey ırakta göreve gidecek yani görmeden etmeden ne kadar sürdürebiliriz ne yapmam gerek sıkılmaması için
Ahahhahahha.2 aydır biriyle konuşuyorum internette tanıştık o ankarada yaşıyor askeri personel ben istanbuldayım konuşuyoruz her şey güzel ilerliyor harika insan ama görüşecek vaktimiz yok çok az kaldı kuzey ırakta göreve gidecek yani görmeden etmeden ne kadar sürdürebiliriz ne yapmam gerek sıkılmaması için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?