Bunun neresi çaba ??? Adam boş vakitlerini sizinle dolduruyor ,iki gün sonra gider başkasına çalar.. Siz şuna bile çaba diyorsunuz ya pes gerçekten pes......
Bu düşünceyi bırakın sıkılacak da sizde sıkılabilir siniz o dusunsün asıl.Olluruna bırakın çok hayal kurmayın ne zaman geldi ellerinde çiçekler sizi görmeye baktınız yolunda dediği gibi biri o zaman kurun büyük hayalleri .Hayırlısını diliyorum
dünyanın en güzel hissini yaşıyorum harika bi insan ve asker olmasına rağmen çok az konuşabiliyoruz biliyorum bi süre sonra sıkılacak böyle bişey yaşayan var mı ya da benzer bişey
Harika bir insan olduğuna nasıl karar verdin? Fazla yalnız olmalısın. Napip edip yanina birkere gelmeli. Yalan söylemediği ne mağlum. Çoğu evli çıkıyor haberin var mı acaba?
2 aydır biriyle konuşuyorum internette tanıştık o ankarada yaşıyor askeri personel ben istanbuldayım konuşuyoruz her şey güzel ilerliyor harika insan ama görüşecek vaktimiz yok çok az kaldı kuzey ırakta göreve gidecek yani görmeden etmeden ne kadar sürdürebiliriz ne yapmam gerek sıkılmaması için
Yedeği vardır 2 aydır bir erkek bir şeyler hissetse gelirdi net yani. Gideceğim diye laf yapmak ne ya geleyim göreyim de bitti yani cebinde parası var sonuçta. Kendini kaptırma erkekler herkese gitar çalar :) birisi de bana hikaye okuyordu uyuyayım diye