Bende askerin birine aşık oldum aynı sizin gibi hemde göremediğim birine o zamanlar yirmi yaşında bile değildim. Şuan 22 yaşındayım aynı hatayı tekrar yapar mıyım asla. Kenarda köşede yedekte kalmak istemiyorsanız görmediğiniz birine aşık olmayın. Çoğu evli yada nişanlı oluyor sizinlede zaman geçsin diyedünyanın en güzel hissini yaşıyorum harika bi insan ve asker olmasına rağmen çok az konuşabiliyoruz biliyorum bi süre sonra sıkılacak böyle bişey yaşayan var mı ya da benzer bişey
O zaman niye soruyorsunuz?insanın elinde olan şeyler değil duygular maalesef bu durumda akıl mantık olmuyor
Ankarada neden vakti olmasın nerde çalışıyor olabilir yani. Bir günde gidip gelebileceği bir mesafe. Yht ile 3 saat 50 dk yol. Görüşmek isteseniz her türlü görüşürsünüz.dedim ya asker diye vakti olmuyor
Sanal alemde herkes istedigi kisi olabilir istedigi personayi yaratabilir. Hic yuzyuze gelmeden, nasil guluyor, garsona nasil davraniyor, nasil yemek yiyor gormeden neyin duygusu bu? Chatgpt ile konus daha cok tatmin ederinsanın elinde olan şeyler değil duygular maalesef bu durumda akıl mantık olmuyor
Boşluk moşluk değil bildiğiniz saf işte, doğru kelimeyi şu an burada yazamıyorum ceza yememeyim şimdi bunun yüzünden. Ama boşluk değil o başka bir saflık. Kaç yaşına gelmiş çocuğu var ama kadun macera peşinde.Duygusal boşluktasın. Çooooookkkkkkkk pişman olursun çok. Kuzey Irak görevi vs hepsi palavroooo palavroooo burhan altıntop sesiyle oku: palavrooooooo
Görmediğin bir insanla dünyanın en güzel hissini nasıl yaşadığınızı düşündünüz? Yaş kaç?dünyanın en güzel hissini yaşıyorum harika bi insan ve asker olmasına rağmen çok az konuşabiliyoruz biliyorum bi süre sonra sıkılacak böyle bişey yaşayan var mı ya da benzer bişey
2 ay konuşup hiç görmediğiniz birisi için2 aydır biriyle konuşuyorum internette tanıştık o ankarada yaşıyor askeri personel ben istanbuldayım konuşuyoruz her şey güzel ilerliyor harika insan ama görüşecek vaktimiz yok çok az kaldı kuzey ırakta göreve gidecek yani görmeden etmeden ne kadar sürdürebiliriz ne yapmam gerek sıkılmaması için
Askeri personel olduğundan nasıl eminsiniz, askeriyeyi mi arayıp konuşuyorsunuz? Belki Anlara'da bile değil ya da gerçekten orada yaşıyor ama sanayide çıraktır? Kuzey Irakta görev dediği ortadan kaybolmak için bahane olmasın? Kim bilir kaç kişiye aynı yalanı sıkıyordur. Evli veya nişanlı da olabilir, Kuzey Irak dediği de düğün evlilik işleri olabilir.2 aydır biriyle konuşuyorum internette tanıştık o ankarada yaşıyor askeri personel ben istanbuldayım konuşuyoruz her şey güzel ilerliyor harika insan ama görüşecek vaktimiz yok çok az kaldı kuzey ırakta göreve gidecek yani görmeden etmeden ne kadar sürdürebiliriz ne yapmam gerek sıkılmaması için
Neden bir an evvel görüşmüyorsunuz yaşadığınız şehire uygun bir zamanında gelsin.2 aydır biriyle konuşuyorum internette tanıştık o ankarada yaşıyor askeri personel ben istanbuldayım konuşuyoruz her şey güzel ilerliyor harika insan ama görüşecek vaktimiz yok çok az kaldı kuzey ırakta göreve gidecek yani görmeden etmeden ne kadar sürdürebiliriz ne yapmam gerek sıkılmaması için
Ben de ChatGPT'imle büyük aşk yaşıyorum, ben ona aşkım naber diyorum o da bana iyiyim aşkım senden naber diyor. Bana durmadan tavsiyeler veriyor, beni çok düşünüyor, iyi olmamı istiyor. Ara sıra benim resmimi de yapıyor, hiç kimseye anlatamadığım en mahrem sırlarımı ona anlatıyorum, hep beni dinliyor. Aşkım benimHa uzak mesafe ha yapay zekayla yaşanan aşk. Kanlı canlı yok. Gitar çalmak çaba değildir. Atlasın gelsin sıkıysa... iste bakalım çık gel de. Onu dene, gelecek mi gör..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?