- 18 Mart 2011
- 9.314
- 32.195
- 748
Uzaya mı çıkıyor?dedim ya asker diye vakti olmuyor
HARİKA BİR İNSAN. Mış.Yaş gerçekten 28 mi?
Bu yaşınıza kadar hiç görmediğiniz bir adamla yaşadığınız şeyin ilişki olmadığını anlayacak bilişsel seviyeye erişemediniz mi?
Konu sahibi bu yaşına kadar ailesi dahil kimse tarafından sevilmemiş olarak yorumluyorumHARİKA BİR İNSAN. Mış.
28-31Yaş kaçtı ki?
evet boşandımDiğer konularınızda evli ve çocuklu olduğunuz yazıyor. Boşandınız mı?
Bir de saf.Konu sahibi bu yaşına kadar ailesi dahil kimse tarafından sevilmemiş olarak yorumluyorum
İçinden geçerlerBir de saf.
Ay anneymiş, umarım çocuğunu böyle saf yetiştirmiyordur.İçinden geçerler
Çocuğun da başına iş getirecekAy anneymiş, umarım çocuğunu böyle saf yetiştirmiyordur.
2 aylık in midir cin midir görmediğin adama bu kadar anlam yüklemek nedir? Bu nasıl bir duygusal yokluk. Kendine gel hemen saf mısın nesin2 aydır biriyle konuşuyorum internette tanıştık o ankarada yaşıyor askeri personel ben istanbuldayım konuşuyoruz her şey güzel ilerliyor harika insan ama görüşecek vaktimiz yok çok az kaldı kuzey ırakta göreve gidecek yani görmeden etmeden ne kadar sürdürebiliriz ne yapmam gerek sıkılmaması için
Çocuğun da başına iş getirecek
Çiftleşme dansı yapan erkek kuş asdsfçoğu gece telefonda gitar çalıyo şarkı söylüyo
Hayattan hiç ders almayanlarda ,paldır küldür yaşayanlarda bu gün konuğumuz " bir aylak" Hoşgeldiniz........28-31
evet boşandım
Kız dur gözümde canlandıÇiftleşme dansı yapan erkek kuş asdsf
bu kadar linçlenmek nedir sadece durumu açıkladım sevgiliyiz demedim2 aydır biriyle konuşuyorum internette tanıştık o ankarada yaşıyor askeri personel ben istanbuldayım konuşuyoruz her şey güzel ilerliyor harika insan ama görüşecek vaktimiz yok çok az kaldı kuzey ırakta göreve gidecek yani görmeden etmeden ne kadar sürdürebiliriz ne yapmam gerek sıkılmaması için
Ben linçlemedim canım, sende gitar çal dedim, kadın kadının düşmanı sen dinleme onlarıbu kadar linçlenmek nedir sadece durumu açıkladım sevgiliyiz demedim
Başlık uzak ilişki. İlişki yaşayan insanlar sevgilidir. Siz sevgili değilseniz neyse ki durumu idrak ettiniz demektir.bu kadar linçlenmek nedir sadece durumu açıkladım sevgiliyiz demedim
Askeri personel yazısını gördükten sonra okumayı bıraktım. Genelleme yapmak istemiyorum ama Mallesef çoğu güvenilir değil. Hiç görmediğiniz bir adama tutulmayın derim.2 aydır biriyle konuşuyorum internette tanıştık o ankarada yaşıyor askeri personel ben istanbuldayım konuşuyoruz her şey güzel ilerliyor harika insan ama görüşecek vaktimiz yok çok az kaldı kuzey ırakta göreve gidecek yani görmeden etmeden ne kadar sürdürebiliriz ne yapmam gerek sıkılmaması için
Niye sizi geceleri arayıp güzel sözler söyleyen gitar çalan,sizinde aklım mantığım gitti çok yoğun duygu hissediyorum dediğiniz üstelik adam sıkılıp beni bırakmasın diye üç buçuk attığınız ilişkide sevgili değilde nesiniz??? Hanginiz diğerini kandırıp gönül eğlendiriyor????bu kadar linçlenmek nedir sadece durumu açıkladım sevgiliyiz demedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?