- 29 Haziran 2013
- 1.017
- 884
- 123
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #2.621
Canım ben ilk başladığımda 2 kutu dax vardı elimde . 1. Sini bitirdim başlangıçta 2 günde 1 veya 3. Günde 1 inatla kullandık . Allahımm ne dökülme . 2 kutuyu az birşey kullandım dayanamadım yeter artık dedim . Kardeşim de kullanıyordu ona da bıraktırdım .Dax la dökülen derken..Ne kadar sıklıkta kullanıyordun dax'ı.
Soğan suyu canım çok güzel uzatıyor ve yumuşacık yapıyor.Bir kuru soğanı kabuğu ile beraber suda haşlayıp soğuyunca masaj yaparak saça sürüp baş örtüşü ve havlu sarıp sabaha kadar bekletiyorsun.Haftada üç kez yapabilirsin çünkü saçı ekstradan dökmüyor.Denenmiş ve onaylanmış bilgidir.Peki dax gibi saç uzatan formül buldunmu kendine, bende çoğu maskeyi denedım ama en ıyı sonucu o veriyo,îkinci kutum. bitsin bende almayı düşünmüyorum, biotin saç uzatmada işime yararsa bi müddet maske felsn yapmıcam zaten
Canım bende soğan suyuna başladım bu akşam da yapıcamSoğan suyu canım çok güzel uzatıyor ve yumuşacık yapıyor.Bir kuru soğanı kabuğu ile beraber suda haşlayıp soğuyunca masaj yaparak saça sürüp baş örtüşü ve havlu sarıp sabaha kadar bekletiyorsun.Haftada üç kez yapabilirsin çünkü saçı ekstradan dökmüyor.Denenmiş ve onaylanmış bilgidir.
Şifa olsun canım..Canım bende soğan suyuna başladım bu akşam da yapıcam
Denemediğim bi soğan suyu vardı onudamı denesekSoğan suyu canım çok güzel uzatıyor ve yumuşacık yapıyor.Bir kuru soğanı kabuğu ile beraber suda haşlayıp soğuyunca masaj yaparak saça sürüp baş örtüşü ve havlu sarıp sabaha kadar bekletiyorsun.Haftada üç kez yapabilirsin çünkü saçı ekstradan dökmüyor.Denenmiş ve onaylanmış bilgidir.
Anne olanlarımızın ve ilerde anne olsa da olmada tüm hepimizin anneler günü kutlu olsun :))
Sevdacım saç diplerinde ki sızı geçti mi?bakimim,dip boy,uc hindistan cevizi yağı
gecti canim ama losyoNu kullanmadim şampuana attigim ampuller geçirdiSevdacım saç diplerinde ki sızı geçti mi?
iki gundur yaglarimi kaseye aldim bakimimi yapamıyorum su yok cunku(((((aksam gelecekmiş bende aksam hastaneden gelince hemmen bakimimi yapacagim :)
gece yap kuzum sabaha kadar kalsinbizede hep misafir geliyor yapamıyorum. bua kşam da yatılı misafir gelecekmiş. sinameki 2. hafta mı yapacaktım . yalan oldu.
bakimim dip boy uc hindistan cevizi ve tatli badem yagi aslinda karışık bakim yagi yapacaktim ama sehir disinda elden gelen bu :))))
oy kuzummmmmmm hadi bakalim
Ben de Pazartesi itibari ile bakımlara başlıyorum, gözüm aydın hehehehe
Aynen zaten o niyetle saçları besiye çekeyim dedim. Ben yine BEB ve ek olarak Hindistan cevizi yağı kullanacağım.oy kuzummmmmmm hadi bakalimtatile neyin gitmeden yapabildiğimiz kadar bakim yapalim
benimde sampuanda beb var canim kasintiyi pullanmayi geçirdi bir sorun kalmadiAynen zaten o niyetle saçları besiye çekeyim dedim. Ben yine BEB ve ek olarak Hindistan cevizi yağı kullanacağım.
benimde sampuanda beb var canim kasintiyi pullanmayi geçirdi bir sorun kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?