Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Sevdacim sana bir sey danismak istiyorum
Bu ara beni bir mavi saç sevdasidir sardi
Sacim cok koyu, siyaha yakın
Yani açılarak boyanacak boyanirsa
Sence yaptirmali miyim

Sevdacim sana bir sey danismak istiyorum
Bu ara beni bir mavi saç sevdasidir sardi
Sacim cok koyu, siyaha yakın
Yani açılarak boyanacak boyanirsa
Sence yaptirmali miyim
canim mavimi mavi siyahmi eger maviyse evet açılması lazim ama bildigim kadariyla cok acmiyorlar yani yuksek oksidanla girmiyorlar.birde acilirken dandik oriel degilde kaliteli kullanırsa guzel olur tum sacami yoksa ufak bi bolgeyemi birde canim cabuk akıyor mix tonlar yipranma acisindan ise bakim sart eee onuda yyapıyorsun zaten
cok heves ettiysen bi parca sacta dene bakalim eger hosuna giderse uygula

Direk mavi yaptircam canim mavi siyahta maviler belli olmuyor diyorlar benim istediğim renk lacivert, tamamina değil de uc bes tutama yaptirmayi düşünüyorum

Direk mavi yaptircam canim mavi siyahta maviler belli olmuyor diyorlar benim istediğim renk lacivert, tamamina değil de uc bes tutama yaptirmayi düşünüyorum
X markaların sabun şişesi gibi olanında cobalt gibi patlak bir rengi alıp açmadan dene istersen , bende nefti yeşil ombre yapıcam evde önce bir açmadan denicem olmazsa gidip açtırıcam yada evde uçları 10-11 le boyayıp daha az hasarla kırmış olucam rengi bakalım.

Acmadan tutmaz diyorlar ama bakalim tam uzatma doneminde zarar gorsun de istemiyorum

3-5 tutamla birsey olacagini zannetmiyorum egerki dogru urun kullanılırsa benimde karamel sevdam var ama bilemiyorum iste birde uygularsam tum saca istiyorum

Acmadan tutmaz diyorlar ama bakalim tam uzatma doneminde zarar gorsun de istemiyorum
kuzum yaptırma bunu 3 yıl önce kız kardeşim yaptırdı . oryelle beyaz olana dek açıyorlar ki mavi yapabilsinler. ve 3 hafta içinde akıyor. sadece pilatinsarı gibi bi renk kalıyor. kırılmışlığı ve dipten cıkanlar da sana miras kalıyor. devamında ya siyah veya koyu boya yada kesim.

3-5 tutamla birsey olacagini zannetmiyorum egerki dogru urun kullanılırsa benimde karamel sevdam var ama bilemiyorum iste birde uygularsam tum saca istiyorum
sevda saçların çok güzel be. karamel demek boyaya bağımlılık demek. tabii işine karışmayayım ama. karamel yada boyda sürekli fön ve düzleştirme gerekiyor ki saç havalı dursun. bari uçlara yaptır ombre diyorlar ya

Ayy yaptirmiyim o zaman

Benimde öle :)) bonuslığu yani :) bebek saçlar ama çok güzel . Gön çekip toplayınca o bebek saçlar çok güzel duruyor veya örünce :) genç ve taze gösteriyor bence kadını :) alında kahkül gibi alttan Altdan çıkıyo ya cidden çok güzel sevdabuzer

Ayy yaptirmiyim o zaman
Kuzu zerre kadar tavsiye etmiyorum üç hafta ya kalıyo ya kalmıyo. Alttan bembeyaz çiğ bi saç . 2 aya keçe gibi oluyo. Dip zaten koyu çıkıyo. Zerre kadar tavsiye etmiyorum . Genç kızlar tek postiş takıyolar aralara onu yapabilirsin . Ama şakın şakın gem bütün emeğin gider. Hemde en başa dönersin

işte kuzum fonle guzel duruyordq dogal haliyle :))) birde sadece onde olsa kafamin her yeri oyle :)

Postis baktim da cok pahali o da 250 tl istiyorlar ama yine de bakıcam en azindan garanti olur sıkılınca cikarip atma sansim var

ookadar pahalimi onlar ya
Arkadaşım kullaniyo canim ona sordum 250ye aldim dedi ama ben renkli ve az alacagim icin belki daha ucuza bulabilirim bi sorucam bu hafta. Arkadaşımın kullandigi 6 parcaydi normalde saclari cok seyrekken güpgür gosteriyodu. Gercek sactanmis bi de bu da pahali olmasina etken olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…