Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

avokado yağını bende merak ediyorum
eskiden ben her faydalı dedikleri şeyi gidip alıyordum. artık tutuyorum kendimi. ve maalesef inanmıyorum çoğu ürünün iyi geldiğiğine. sanırım satışları arttırmak için uydurulmuş senaryolar oalbilir diyorum. ben çörek otunda hayal kırıklığı yaşadım. gözümde en iyisi hindistancevizi yağı

Bende kullanmaya başladım öncelikle saç uzatması sonra ince Telli saçlarım belkı biraz kalınlaşır diye, dax la dökülen saçlarada iyi gelse süper olur, etkileri ne kadar sürede farkediliyo acaba kızlar

BEN çok uzun süre kullandım 6-7 ay . Saç dökülmesini durduruyor evet doğru. Ve uzayan saçlar daha kalın oluyor diğerlerine göre . Ancak öle ayda 3-4 cm uzatmıyor . Kesin bilgi canım :)
Evet uzatmıyor..ama benim saçlarım daha parlak ve canlı oldu.Bilmiyorum ya da benim gözüme öyle görünüyordu.

Son düzenleme:
BEN çok uzun süre kullandım 6-7 ay . Saç dökülmesini durduruyor evet doğru. Ve uzayan saçlar daha kalın oluyor diğerlerine göre . Ancak öle ayda 3-4 cm uzatmıyor . Kesin bilgi canım :)
Dax la dökülen derken..Ne kadar sıklıkta kullanıyordun dax'ı.

Şuan kafamda, biotinle dökülme durur daxla uzama devam eder diye düşündüm ama sürdükten sonra yine döküldü elime geldi bi 10,15 tel saç malesef

Kızlar dax'tan nefret ediyorum. Ben de yorumlarına aldanarak aldım ve 3 kez kullandım. Dökülmeyen saçlarımı inanılmaz döktü ben de karbonatla saçlarımı yıkadım birax azaldı dökülmesi. Bandrollu falandi bi de yani. Bence bu dax eski dax değil

Şuan kafamda, biotinle dökülme durur daxla uzama devam eder diye düşündüm ama sürdükten sonra yine döküldü elime geldi bi 10,15 tel saç malesef
Ben ızun süre dax kullandım.Şöyle bakınca kendime işkenceden başka bir şey yapmamışım Yıka Yıka arınmaz.İlk gün yağlı yağlı dolaş.Hiç değmedi bunlara..

Ben ızun süre dax kullandım.Şöyle bakınca kendime işkenceden başka bir şey yapmamışım Yıka Yıka arınmaz.İlk gün yağlı yağlı dolaş.Hiç değmedi bunlara..
Peki dax gibi saç uzatan formül buldunmu kendine, bende çoğu maskeyi denedım ama en ıyı sonucu o veriyo,îkinci kutum. bitsin bende almayı düşünmüyorum, biotin saç uzatmada işime yararsa bi müddet maske felsn yapmıcam zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…