- 1 Ekim 2016
- 736
- 644
- 103
- 29
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #2.601
Tamam canimduydum canim hatta bi arada,arastirmistim nemlendirmesi iyiymiş su an iki bakimdir kullanıyorum fayda gorursem haber veririm sana
Canım sende dax kullanmayı bıraktın değil mi?dip boy uc hindistan cevizi yağı
yok hayir birakmadim canim da daxim cok az kaldi yeniden almayam diye gidim gidim kullaniyom :)) haziranin sonunda tatile cikacaz ya elimdekileri kullanmaya calisiyorumCanım sende dax kullanmayı bıraktın değil mi?
eskiden ben her faydalı dedikleri şeyi gidip alıyordum. artık tutuyorum kendimi. ve maalesef inanmıyorum çoğu ürünün iyi geldiğiğine. sanırım satışları arttırmak için uydurulmuş senaryolar oalbilir diyorum. ben çörek otunda hayal kırıklığı yaşadım. gözümde en iyisi hindistancevizi yağıavokado yağını bende merak ediyorum
Ben kullanıyorum canım dönem dönem..Kızlar biotin kullanınız oldumu
Evet canım faydasını gördüm..Saçları canlandırıyor.En önemlisi saç dökülmesini önlüyor.Ama ben hep düzenli kullanıyorum.Mesala akşam 22:00 de alacaksam hep o saatte alıyorum.Faydasını gördünmü canım
BEN çok uzun süre kullandım 6-7 ay . Saç dökülmesini durduruyor evet doğru. Ve uzayan saçlar daha kalın oluyor diğerlerine göre . Ancak öle ayda 3-4 cm uzatmıyor . Kesin bilgi canım :)Kızlar biotin kullanınız oldumu
Evet uzatmıyor..ama benim saçlarım daha parlak ve canlı oldu.Bilmiyorum ya da benim gözüme öyle görünüyordu.BEN çok uzun süre kullandım 6-7 ay . Saç dökülmesini durduruyor evet doğru. Ve uzayan saçlar daha kalın oluyor diğerlerine göre . Ancak öle ayda 3-4 cm uzatmıyor . Kesin bilgi canım :)
Dax la dökülen derken..Ne kadar sıklıkta kullanıyordun dax'ı.BEN çok uzun süre kullandım 6-7 ay . Saç dökülmesini durduruyor evet doğru. Ve uzayan saçlar daha kalın oluyor diğerlerine göre . Ancak öle ayda 3-4 cm uzatmıyor . Kesin bilgi canım :)
Ben bıraktım dax bi daha asla kullanmam.Haftada ıkı defa kullanıyorum ama uzatırken bi taraftanda müthiş döküyo
Ben ızun süre dax kullandım.Şöyle bakınca kendime işkenceden başka bir şey yapmamışım Yıka Yıka arınmaz.İlk gün yağlı yağlı dolaş.Hiç değmedi bunlara..Şuan kafamda, biotinle dökülme durur daxla uzama devam eder diye düşündüm ama sürdükten sonra yine döküldü elime geldi bi 10,15 tel saç malesef
Peki dax gibi saç uzatan formül buldunmu kendine, bende çoğu maskeyi denedım ama en ıyı sonucu o veriyo,îkinci kutum. bitsin bende almayı düşünmüyorum, biotin saç uzatmada işime yararsa bi müddet maske felsn yapmıcam zatenBen ızun süre dax kullandım.Şöyle bakınca kendime işkenceden başka bir şey yapmamışım Yıka Yıka arınmaz.İlk gün yağlı yağlı dolaş.Hiç değmedi bunlara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?