Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Çamterabenti uzamaya çok fayda ediyor ama kullanmayı bıraktım çünkü saçı çok kurutuyor.Benim saçım yağlı olduğu halde kuruttu.

bi nebze faydamiz olduysq birbirimize ne mutlu senin azmin sayesinde canım hersey
Yalnız bana değil bi çok kişiye faydan oluyordur topiğinin canım.Üye olmayıp takip edende çok bu konuları.Emin ol sen bu işi bıraktığındada bu topik bi çok kişiye ilham olacak.Helede kuaför mağduru olupta fellik fellik çözüm arıyanlar sana dua edecekler.

kuzu simartiyorsun beni birilerine faydasi olursa ne mutlu bana valla

Merhabalar. Elde ettiginiz sonuç çok iyi gerçekten. Benim bi sorum olucak. Meşhur sinameki kürü, dax ve karışık yag bakımlarımı haftanın farklı günleri olmak üzere 8 haftadır uyguluyorum. Şimdi artık 2 haftalık ara vakti. Bu 2 haftada hiç bir bakımımı uygulamamalıyım. Yoksa sadece sinameki kürünü mü?

hayir hicbir bakim uygulamayin birakin dinlensin dipleri bu arada cok tesekkur ederim

Canım avokado yağını duydun ya da denedin mi o da iyi geliyor diyorlar alsam mi yoksa elimdekilerle idare mi etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…