- 2 Ekim 2015
- 1.482
- 1.509
- 133
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #2.581
Teşekkürler canım ama saçım gür değil hepsini arkaya attım resim çekerken o yüzden öyle gözüküyor.Benim triodden çok dökülüyor..daha ne olsun masallah upuzun ve gur
Sağol canım moral oldu.Bakımlar fayda etti bayağı uzamasına sevdacım sağolsun hep bu topik sayesinde gaza geldim.Dünya1981 kız sen resmen rapunzelmişsin . Tü tü maşallahhh
hicccc hakkini yeme saclariNin masallah harika görünüyorlarTeşekkürler canım ama saçım gür değil hepsini arkaya attım resim çekerken o yüzden öyle gözüküyor.Benim triodden çok dökülüyor..
vallq canim bende kullanmazdim ama işte,dökülmeye etki eDr diye kullaniyomÇamterabenti uzamaya çok fayda ediyor ama kullanmayı bıraktım çünkü saçı çok kurutuyor.Benim saçım yağlı olduğu halde kuruttu.
Sağol canım vallahi moral oluyor.Seninkilerde çok güzelhicccc hakkini yeme saclariNin masallah harika görünüyorlar
Yalnız bana değil bi çok kişiye faydan oluyordur topiğinin canım.Üye olmayıp takip edende çok bu konuları.Emin ol sen bu işi bıraktığındada bu topik bi çok kişiye ilham olacak.Helede kuaför mağduru olupta fellik fellik çözüm arıyanlar sana dua edecekler.bi nebze faydamiz olduysq birbirimize ne mutlu senin azmin sayesinde canım hersey
kuzu simartiyorsun beni birilerine faydasi olursa ne mutlu bana vallaYalnız bana değil bi çok kişiye faydan oluyordur topiğinin canım.Üye olmayıp takip edende çok bu konuları.Emin ol sen bu işi bıraktığındada bu topik bi çok kişiye ilham olacak.Helede kuaför mağduru olupta fellik fellik çözüm arıyanlar sana dua edecekler.
Gerçekler;faydalı bi şeyler yapmış ve benim gibi bi çok kişiye ilham oluyorsan şımarmak en doğal hakkın şımar canım.kuzu simartiyorsun beni birilerine faydasi olursa ne mutlu bana valla
Gerçekler;faydalı bi şeyler yapmış ve benim gibi bi çok kişiye ilham oluyorsan şımarmak en doğal hakkın şımar canım.
hayir hicbir bakim uygulamayin birakin dinlensin dipleri bu arada cok tesekkur ederimMerhabalar. Elde ettiginiz sonuç çok iyi gerçekten. Benim bi sorum olucak. Meşhur sinameki kürü, dax ve karışık yag bakımlarımı haftanın farklı günleri olmak üzere 8 haftadır uyguluyorum. Şimdi artık 2 haftalık ara vakti. Bu 2 haftada hiç bir bakımımı uygulamamalıyım. Yoksa sadece sinameki kürünü mü?
duydum canim hatta bi arada,arastirmistim nemlendirmesi iyiymiş su an iki bakimdir kullanıyorum fayda gorursem haber veririm sanaCanım avokado yağını duydun ya da denedin mi o da iyi geliyor diyorlar alsam mi yoksa elimdekilerle idare mi etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?