Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Azimle bakim yapan saçları uzatırmış. Olarak değiştiriyorum o eski atasözünü zaten diğeri az terbiyesizce bişeydi maşallah canım çok güzel uzamış lar böyle daha net görmüş olduk. Sözünü tuttun bende sözümü tutanakta size sampuanin içine neler konulduğunu çıkarttım eczaneden şimdi yazıyorum çoğu bildigimiz şeyler. Prednol 4 ampul( bu kortizonmus) bep anten 500 mg 5 ampul 2 adet , redox c 5 ampul 2 adet evin 5 ampul 2 adet bir de benim anlamadığım iki tane şey borik asit ve pilokarpin nitrat . Bunlar ne diye sordum etken madde dediler anlamadım sanirim bunlar bu yüzden bukadar pahalı oluyor bu pilokarpin nitrat pahalıymis sanırım diğer ampulleri ben aldım çünkü 20 lira etti bugün

ilahi ya alemsin valla
baya bilmediğimiz sey varmis ya icinde peki kuzum tamolarak neye faydasindan dolayi bunlari ekledi şampuana

Sac dökülmesi ama ciddi açıklık vardı. Ne yapayım ya az espri yapmasak hayat çok sıkıcı bu küçük anlar bizim keyiflerimiz işte. Aman da aman bir cm uzamış lar keyif kaynaklarimiz

Sac dökülmesi ama ciddi açıklık vardı. Ne yapayım ya az espri yapmasak hayat çok sıkıcı bu küçük anlar bizim keyiflerimiz işte. Aman da aman bir cm uzamış lar keyif kaynaklarimiz
aynen canim benimde dokulenlerin yerine cikan minnoslarim var ama fonde bile manyak duruyorlar hepsi dikine dikine :)))

Kızlar bende gratisten böyle bi saç kremi aldım indirim varmış 6 tl ye aldım normalde 10 tl imiş. Çok beğendim . Bi daha hep bunu alıcam .

Eklentiler

• IMG_6226.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_6227.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_6228.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_6229.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar bende gratisten böyle bi saç kremi aldım indirim varmış 6 tl ye aldım normalde 10 tl imiş. Çok beğendim . Bi daha hep bunu alıcam .
Hindistan cevizi bayılırım.Güle güle kullan canım.

sac boy ve uclarina birazcikta diplere yves rocherin yagini surdum yaklasik 2 saat oldu sureli ama asiri derecede yorgunum sabah yikayacagim.
sehir dışında oldugumdan yaglarimi getiremedim dun aldim bu yağı yarin yorumlarim insallah

sac boy ve uclarina birazcikta diplere yves rocherin yagini surdum yaklasik 2 saat oldu sureli ama asiri derecede yorgunum sabah yikayacagim.
sehir dışında oldugumdan yaglarimi getiremedim dun aldim bu yağı yarin yorumlarim insallah
Bu sicaklarda hep akıyor ne kadar streç film üstüne başörtü bağlasam da... sen nasıl sarıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…