- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #2.721
2 veya 3 gunde 1 canim genellikle 3 gunde 1Sevdacim saçını kaç günde bir yikiyorsun
Memnun kaldin mi canimgratisten bugun aldim 30 liraya begenecegimi umit ediyorum Eki Görüntüle 2000779
dun ilk,defa kullandim cokkkkkk memnun kaldim canimMemnun kaldin mi canim
Keske ben de bunu alsaydimdun ilk,defa kullandim cokkkkkk memnun kaldim canim
aaaa niyeki shifta home da guzel bir marka memnun kalmadinmiKeske ben de bunu alsaydim
Güzel de kokusu biraz agir geldi bana canimaaaa niyeki shifta home da guzel bir marka memnun kalmadinmi
benim aldigimda nerdeyse hic koku yok baya tecrubeli bi aktar bana gercek hindistan cevizi yagi kokmaz demiştiGüzel de kokusu biraz agir geldi bana canim
Bende bu modeli çok seviyorum.
halbuki ne alakasi var bence cok begendiginden cekememistir:)))En sık kullandığım model.Hatta geçen gün bir misafir dalga geçti benimle Sumo güreşçileri yapmıyor mu o saçı diye
cok bilgim yok yani sari tonları falan anlarim ama koyu tonlar :))Sevdacim yine sana sorularla geldim
Boya konusunda da bilgin oldugunu dusunuyorum
Evde sacimi kızıla boyadim fakat diplee tutup geri kismi tutmadi nedeni ne acaba
Vardi canimcok bilgim yok yani sari tonları falan anlarim ama koyu tonlar :))
geri kismi boyalimiydi boya varsa tutmamasi normaldir
canim boya koyu tonsa yani gerideki kisim bir ton acigina boyaman lazim diye biliyorum ama genede sac boyama bölümüne sorsana bi yanlış bilgi vermeyeyimVardi canim
Tamam canim tesekkur ederimcanim boya koyu tonsa yani gerideki kisim bir ton acigina boyaman lazim diye biliyorum ama genede sac boyama bölümüne sorsana bi yanlış bilgi vermeyeyim
Canım boyan siyah gibi koyu bir renkse üstüne açık tutmaz açmadan malesefTamam canim tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?