Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

sac boy ve uclarina birazcikta diplere yves rocherin yagini surdum yaklasik 2 saat oldu sureli ama asiri derecede yorgunum sabah yikayacagim.
sehir dışında oldugumdan yaglarimi getiremedim dun aldim bu yağı yarin yorumlarim insallah
Canım benim dediğim ürünü mü aldın . Ben onu saç şekillendirici olarak kullanıyorum . Öle dolaşıyorum . Hafif jölemsi bi görüntü veriyor . Sonrada saçın bi kısımını tepeden topluyorum altlar salık kullanıyorum . Hemde kırılmasını engelliyor

canim evet o urun bakim,yaglarimi getirmeyi unutunca bi deneyeyim dedim ama bu urun dustan oncede kullanılıyor bilgin olsun kuzum

aa hiç bilmiyordum bak canım birde benim dediğim gibi kullansana. senin saçlarınuzun ya . onu sürüp şu modeli yapsana benim hayalim

aa hiç bilmiyordum bak canım birde benim dediğim gibi kullansana. senin saçlarınuzun ya . onu sürüp şu modeli yapsana benim hayalim
asil kullanim amaci duştan once canim yipranmalara iyi geliyormus hem satıcı soyledi hemde tum kkullananbloggerler anlatmis hemde kullanım yerinde boyle yaziyordu ama bu modeli denerim senin icinde kuzum bbenimyuzum tontis bu modelbana gitmezki :)))))))

Bende bu modeli çok seviyorum.
dimi ya çok güzel. bu modelde bide bebek saçlar çıkıyo ya ayy çok güzel oluyo. dünya senin saçların da çok güzel . bende inanıyorum zamanla benim de olucak. bu saç uzatma da en iyi ögrendiğim zaman. bakımlar bende nedense uzatmıyor hızlı hızlı. ama ilk defa uzarken kırılmıyor. eskiden hayatta uzatamazdım bu kadar.. ve sizi tanımak gerçekten çok güzel. yorulduğumuzda vazgeçtiğimizde birbirimize gaz vermemiz. canım yol arkadaşlarım. aybuss sevdabuzer Dunya1981 S siir T twwety hanım O omayra34 CuriousCat B black cat
ayy yazamadığım bi çok kişi var olsun. bu arada kolay nickler seçin be ya canım çıkıyo yazana kadar:))

hahaha :))))dimi ama özellikle CuriousCat seninkini yazana kadar anam ağlıyor resmen :)))))

Ecca
Ecca duygulandım he bu aralar okullar da da bir veda partisi zamanları zaten fazla duygusal günler yaşıyorum. Hepimiz var olalım upuzun uzun ve o fotodaki kızın ki gibi gür sacli olalım. Ya o ne gür bir saç ya benim kafadakiler çarpı 5 maşallah darısı bize olsun cumleten

hic soyleme son zamanlar hem guzel hem huzunlu bu hafta raporluydumda haftaya ne olacak bakalim kuzucuklarimi seviyorum ya

Niye öyle diyosun eminim çok güzelsindir her şey yakışır bence rapunzelimize

Aynen bende hepinize çok teşekkür ediyorum:) iyiki varsınız canım yol arkadaşlarım manevi ablalarım canlarımm rapunzel olsakra birbirimizi bırakmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…