Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Geçmi
geçmiş olsun canımcımmm umarım mühim bir şey değildir Allah şifa versin, bu azmimize hayranım :))

Sevdacımm uzun süredir saç uzatıyosun ben de kızıldan döncem döncem diye kafayı yemiştim ya döndüm 8 saat sürdü olaplexle açıldı sarışın oldum ama saçımda tarak kırıldı inan sertliktenÖncesinde de kesim yaptırmıştım kestirdiğim için ayrı boyattığım için ayrı pişmanım dax argan yağı elseve serisinden mucizevi yağ saç güzelleştirici krem ne varsa kullanıyorum anca yumuşadı eski hali yok tabi

merhaba canim kızıldan sarıya donup hala sacin varsa şükret bence :)))) bu kadar yıpranmış saca market ürünleri kullanma derim profesyonel ürünler daha iyi gelir saçına ornegin benim ful yanik oldugu zamanda matrix biolage keratindose şampuan kullanmistim cok cok memnun kaldım deneyebilirsin bence.birde yine ayni sekilde pro bir maske kullan haftada bir sac sekline ihtiyacına yonelik bir suru bu tqrz urun var canim

Bende şimdi yağ surdum bekliyorum :)) umarım agrilarin hemen geçerde saçlari düşünürsun sadece kuzum
sifa olsun canim
rahimle alakali birseydi canim yani kesilme bicilme falan yok cok şükür :))) agrilarimin %90 i gecmis bugun bakim yapabilirim o vakit :)))

Çok doğru haklısın şükür ki saçım kaldı geriye:))) Biotin kullandın mı sen hiç? Haftalık maskelerden aldım gratisten hask diye bi markanın argan yağlı maskesini aldım çok yumuşatıyor onun bitmesine çok az kaldı başka önerebileceğin var mı benim gibi kuru saçlar için ? Çok soru sordum kusura bakma :)) bu arada geçmiş olsun çok

cok tesekkur ederim
haskin maskesi olabilir ama onun buyuk boyu yoktu degilmi selective protek qmmino keratin maske olabilir nette 30_35 liraya bulabilirsin birde argan yagi edin bence nashi argan yagi enfestir 100 mli bana 2 sene yetti.gene duatqn sonrasi icin dande nano keratin spreyi alabilirsin sıvı sac kremidir ama mukemmel birsey kaliteli bir sampuan kullanabilirsin bayada uzun gidiyor bu şampuanlar matrix demiştim zaten birde insight markasına baksana yıpranmış saclar icin olqni guzel bence

Çoook teşekkür ederim :)

Ben selectivei eminönünden 24 tlye alıyorumm canlarımm, sevdabuzer dediklerini almalısın saçalarıbı kurtarmak istiyorsan

merhaba uzun zamandır takip ediyorum seni :) benim sorum bende senin hazırladığın gibi hande polat yağını hazırlamak istiyorum fakat o yağları aldığında yaklaşık 200 lira gibi bir maliyeti var sanırım ne kadar süre kullanıyorsun bunu ve hepsini karışım yapıp bir şişeye mi döküyorsun yoksa uygulayacağın zaman hepsinden belirli ölçülerde bir kapta mı birleştiriyorsun :)

200 lirami ayy yok imkqni yok o kadara mal olmuyor ben 80 liraya falan cikartiyorum hepsini ve 350 ml ediyor

Karışık bakim yagi derken içinde neler var canim
canim tek tek siselerde aslindq ben bakim yaparken ekliyorum 1er cay kasigi kadar.hint susam badem jojoba avokado ve biberiye yagi.sadece biberiyeden yarim cay kasigi kadar ekliyorum digerlerinden 1 cay kasigi kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…