- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #3.061
amin canim artik bekleme esyalarini hazirlama telaslari sardi sag salim kucagimiza aliriz insallahAllah saglikla bi an once kucagina Almayi nasip etsin. Saç lar uzadi bebis de tamam sayilir. Mis valla:))
Ay maşallah ben bu kesmeyle bu saç boyuna gelmek için 3 yıl daha uğraşmalıyım sanirim.Eki Görüntüle 2062915 geçen ay bu boydaydi bu ay kazagin sonuna kadar uzamisti kesimden sonra ayni boya geldi
evet canimmmm saclarim ayni performansi istiyorum sizden :)))))
yok canim ya o kadar surmez merak etme senin saclarda baya uzun dert etme bu,kadarAy maşallah ben bu kesmeyle bu saç boyuna gelmek için 3 yıl daha uğraşmalıyım sanirim.
Ayda bir elma sirkesi ayda 3 kez soğan kürü mü yapayım diyorsun?guzel bir bakim ama birsry soyleyeyim elma sirkesini,ayda 1 yap belli bir noktadan sonra sacin ph yapisini ddüşürüyor onun yerine sogan kuru uygula bence normal dustan sonra dokup tekrar durulamana gerek yok koku falan kalmıyor
bence en guzeli bu sekilde olurAyda bir elma sirkesi ayda 3 kez soğan kürü mü yapayım diyorsun?
geldi canim cok şükür 27 gun oldu geleli erken dogdu aceleci :)))Bebiş geldi mi
Ayy sağlıklı mutlu uzuuuun bir ömrü olsun hoşgelmiş kuzugeldi canim cok şükür 27 gun oldu geleli erken dogdu aceleci :)))
cok cok tesekkur ederim rabbim olmayanada nasip etsinAyy sağlıklı mutlu uzuuuun bir ömrü olsun hoşgelmiş kuzu
cok tesekkur ederim canim amin inşallahHayirli olsun bebegin canim saglicakla buyusun ins.
merhaba kisiden kişiye ddeğişirtabiki ama ben hic memnun kalmadim birak bakin yapmayi kabarikligini bile almadimerhabalar nunaat brazillian keratin serisi almayı düşünüyorum tüm forumu okuyamadım haliyle...kullananlar memnun ama ürün pahalı sizce almaya değer mi?
kisa saci sekillendirmek daha kokay ama uzun saca alisan birisi icin zor.bakımlara duzenli devam edinNemin olunki kisa surede saclariniz uzayacak.şimdiden kolay gelsinBeldeki saçı kestirdim kısacık esas oyle yıka kurut geziyordum
Kısa saç zor bakım istiyormuş
Yağ sürerek bakım yapıyorum suan sanırım uç ayda küt saclarımı kat attırarak kullanırım
teşekkür ederim canim sagolasin evet azda olsa büyüdü paşam:)))Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin Sevdacigim masallah büyümüş bile :)
merhaba uzatma aşamasında en cok kullandigim yağdı cok cok faydasını gördüm uzatmaya da etkisi fazla nemlendirmeyedeHindistan cevizi yağı saç uzatmada ne kadar etkili kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?