Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

guzel bir bakim ama birsry soyleyeyim elma sirkesini,ayda 1 yap belli bir noktadan sonra sacin ph yapisini ddüşürüyor onun yerine sogan kuru uygula bence normal dustan sonra dokup tekrar durulamana gerek yok koku falan kalmıyor
Ayda bir elma sirkesi ayda 3 kez soğan kürü mü yapayım diyorsun?

merhabalar nunaat brazillian keratin serisi almayı düşünüyorum tüm forumu okuyamadım haliyle...kullananlar memnun ama ürün pahalı sizce almaya değer mi?

Beldeki saçı kestirdim kısacık esas oyle yıka kurut geziyordum
Kısa saç zor bakım istiyormuş
Yağ sürerek bakım yapıyorum suan sanırım uç ayda küt saclarımı kat attırarak kullanırım

merhabalar nunaat brazillian keratin serisi almayı düşünüyorum tüm forumu okuyamadım haliyle...kullananlar memnun ama ürün pahalı sizce almaya değer mi?
merhaba kisiden kişiye ddeğişirtabiki ama ben hic memnun kalmadim birak bakin yapmayi kabarikligini bile almadi

Beldeki saçı kestirdim kısacık esas oyle yıka kurut geziyordum
Kısa saç zor bakım istiyormuş
Yağ sürerek bakım yapıyorum suan sanırım uç ayda küt saclarımı kat attırarak kullanırım
kisa saci sekillendirmek daha kokay ama uzun saca alisan birisi icin zor.bakımlara duzenli devam edinNemin olunki kisa surede saclariniz uzayacak.şimdiden kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…