Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Ayy maşallah, çok güzeller
Bu konunun kraliçesi, rapunzelisin Umarım bizimde böyle uzar, maşallah

bu arada 56 gunmu kalmis aman allahim tontisimin eksiklerini acilen tamamlamam lazim konudqn bagimsiz oldu ama telas,ettim accik

sevdabuzer sana bi şey danışmak istiyorum da ben şimdi önümüzdeki iki ay boyunca yapacağım haftalık bakımıma şu şekilde karar verdim ne dersin senin fikrini almak istedim

Pazartesi yağ bakımı
Çarşamba yıkama elma sirkesi ile durulama
Cumartesi Sinameki kürü

Yağ bakımımda şu yağlar olacak: Hint yağı, Hindistan cevizi yağı, badem yağı, Çörekotu yağı, kabak çekirdeği yağı, sarı kantaron yağı, zeytinyağı, nane yağı, çam terebentin, sarımsak yağı, argan yağı, jojoba yağı, fındık yağı, ceviz yağı, buğday yağı, avokado yağı, defne tohumu yağı ve susam yağı.

guzel bir bakim ama birsry soyleyeyim elma sirkesini,ayda 1 yap belli bir noktadan sonra sacin ph yapisini ddüşürüyor onun yerine sogan kuru uygula bence normal dustan sonra dokup tekrar durulamana gerek yok koku falan kalmıyor

yqg bakimimda boylara,surme sadece diplere uygula cam terebentin var cunku icinde.boy ve uçlara hindistan cevizi yada zeytinyağı uygulayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…