- 9 Ekim 2017
- 266
- 192
- 18
- 27
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #3.041
Saçınızı en çok uzatan ne oldu çok merak ediyorum benimki bir hayli geç uzuyorEki Görüntüle 2062915 geçen ay bu boydaydi bu ay kazagin sonuna kadar uzamisti kesimden sonra ayni boya geldi
evet canimmmm saclarim ayni performansi istiyorum sizden :)))))
yag bakimlari favorim benim ozellikle dax ve kendim hazirladigim hande polatin yag karisimi birde hindistan cevizi yağıSaçınızı en çok uzatan ne oldu çok merak ediyorum benimki bir hayli geç uzuyor
Ayy maşallah, çok güzellerEki Görüntüle 2084931 3 aralikta çekmişim bu resmi ama yuklememisim :))) bakim yapamıyoruz bari arada sirada cekilen resimler beni motive ediyor kalcama değiyor artik bugun uclardan 2-3 cm kadar kendim aldim en son 2 ay once almıştım amacim giderek ayni hizaya getirme
Saclarin harikaEki Görüntüle 2084931 3 aralikta çekmişim bu resmi ama yuklememisim :))) bakim yapamıyoruz bari arada sirada cekilen resimler beni motive ediyor kalcama değiyor artik bugun uclardan 2-3 cm kadar kendim aldim en son 2 ay once almıştım amacim giderek ayni hizaya getirme
ayy cok tesekkur ederim daha uzun ve gur saclar sizin olsun insallahAyy maşallah, çok güzeller
Bu konunun kraliçesi, rapunzelisinUmarım bizimde böyle uzar, maşallah
tesekkur ederim canim bakan gozler guzelSaclarin harika
cok tesekkur ederimSevda ya resmen idolümsün saçlar harika maşallah
Vay bee bin kere maşallah valla benim de idolumsun:)) saçlar çok çok güzel olmuş .bakmaya doyamadımEki Görüntüle 2062915 geçen ay bu boydaydi bu ay kazagin sonuna kadar uzamisti kesimden sonra ayni boya geldi
evet canimmmm saclarim ayni performansi istiyorum sizden :)))))
bak utandiriyorsunuz beni :) kuzum,seninde olacak insallah az sabir ve devamlilikVay bee bin kere maşallah valla benim de idolumsun:)) saçlar çok çok güzel olmuş .bakmaya doyamadım
Maşallah, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinbu arada 56 gunmu kalmis aman allahimtontisimin eksiklerini acilen tamamlamam lazim konudqn bagimsiz oldu ama telas,ettim accik
amin insallah darisi olmayanlarin isteyenlerin basinaMaşallah, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
guzel bir bakim ama birsry soyleyeyim elma sirkesini,ayda 1 yap belli bir noktadan sonra sacin ph yapisini ddüşürüyor onun yerine sogan kuru uygula bence normal dustan sonra dokup tekrar durulamana gerek yok koku falan kalmıyorsevdabuzer sana bi şey danışmak istiyorum da ben şimdi önümüzdeki iki ay boyunca yapacağım haftalık bakımıma şu şekilde karar verdim ne dersin senin fikrini almak istedim
Pazartesi yağ bakımı
Çarşamba yıkama elma sirkesi ile durulama
Cumartesi Sinameki kürü
Yağ bakımımda şu yağlar olacak: Hint yağı, Hindistan cevizi yağı, badem yağı, Çörekotu yağı, kabak çekirdeği yağı, sarı kantaron yağı, zeytinyağı, nane yağı, çam terebentin, sarımsak yağı, argan yağı, jojoba yağı, fındık yağı, ceviz yağı, buğday yağı, avokado yağı, defne tohumu yağı ve susam yağı.
Ayyy ne heyecanlı. 55 güncük kalmış. Normal Doğum mu olacak canımbu arada 56 gunmu kalmis aman allahimtontisimin eksiklerini acilen tamamlamam lazim konudqn bagimsiz oldu ama telas,ettim accik
valla bilmiyorumki o konulara hic girmiyorum doktorumuz ne derse o olacakAyyy ne heyecanlı. 55 güncük kalmış. Normal Doğum mu olacak canım
Allah saglikla bi an once kucagina Almayi nasip etsin. Saç lar uzadi bebis de tamam sayilir. Mis valla:))valla bilmiyorumki o konulara hic girmiyorum doktorumuz ne derse o olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?