- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #3.021
amin insallah dileyen herkese nasip olurMaşallah, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, hep musmutlu olun inşallah :)
merhaba daha once artego keratin dolgusunu kullanıyordum ve. asiri memnundum onuUyaptigim zaman sanki bambaska bi saca kavuşmuşum gibi oluyordum ondan bir kullanımlık kalınca ve hic indirim denk gelmeyince nunaat aldim bunun yapimi degilde 48 saat bekletmesi zor hadi bu kadar bekledim bari iae yarasın dedim ama ehhh istelik bir urun ama daha 1 kere yaptim ve 2 ay onceydimerhaba, iyi akşamlar.
hangi keratin bakımını kullanıyorsunuz. yapımı zormu.
konuyu takip ediyorum ama gözden kaçırmışım bulamadım.
zorlanmazsam bende yapmak istiyorum.
merhabalar gecmis olsun oncelikle ben yag bakimlari yaptim dax supergro hindistan cevizi hint tatli badem zeytinyagi sicak bir,sekilde diplere boylara ise hindistan cevizi veya zeytinyagi uyguladim yani aslinda saca faydali olan yaglari kullandim bazen hazir karisim yaglari kullandim bazende kendim hazirladimmerhabalar öncelikle sevdabuzer hanım ben 18 yaşındayım internette sürekli araştırıyorum gördüğüm kadarıyla ilk 1.sayfadan baktım saçlarınız yanmış benim de yandı o aşırı yanık kısımlar gitti ama saçlarımı uzatmak istiyorum 1 sene boya sürmemeye karar verdim siz nasıl uzattınız neler kullandınız buna cevap verirseniz çok sevinirim önceden de kadinlarkulubunu biliyordum saçınız gerçekten bu kadar uzadığını görünce üye olup sormak istedim
canım benim bazı ürünler hakikaten çok problemli. bende dermo kil in bi şampuanını doğal diye almıştım. içinde yok yokmuş. böle aldığım bi kaç dandik ürün çıktı. biz gözümüz gibi bakıyoruz birde böle saçma şeylerden zarar görüyoruz. eskiden blogger lara inanırdım artık zerre inanmıyorum. onların gazına gelipte kazık yemişliğim çoktur yani. gratis watson da satılan bilindik marka saç ürünlerinin dışında satılanları zerre beğenmiyorum. makyaj ve diğerlerinde çok iyiler. şaç konusunda ise orada satılan tırt pırt markaları sevmiyorum.iyi aksamlar kizlar birkac hafta once su yagi aalmıştım Eki Görüntüle 2060624
aldigim gun dustan sonra denedim normalde yağ bir ise yyaramasada saclari,en azindan yumusatmasi lazim ama bu yag resmen odun gibi yapti,sacimi ve sonraki 2 yikamaya kadar cikmadi sacimdan.ve ondan sonrada saclarimin uclarinda 4-5 cmlik kisimda asiri bir kuruma oldu.sanki yanmis gibi ;(bunca uzatma asamasinda birbirine dolanmayan sac dugum dugum olmaya basladi bu aksam keratin bakimi yapacagim oda bir ise yaramazsa mecburen kestirmem lazim .bu markanin maskesini spreyini sac kremini denedim ama yagi ciddi anlamda felaket kötü
bi umit alayim dedim iyi gelmedi bana ama esimin kizkardesi cok memnun ona verecem yagi:) bbildiklerimin disina cikinca hep boyle oluyor malesef neyseki biraz duzeldi gibi gene karisma oluyor ama kisin yunlu birseyler giyince hep oluyorbende.uclarindan aldirmam lazim ama guvenilecek bir kuafor ne yazıkki cok zorcanım benim bazı ürünler hakikaten çok problemli. bende dermo kil in bi şampuanını doğal diye almıştım. içinde yok yokmuş. böle aldığım bi kaç dandik ürün çıktı. biz gözümüz gibi bakıyoruz birde böle saçma şeylerden zarar görüyoruz. eskiden blogger lara inanırdım artık zerre inanmıyorum. onların gazına gelipte kazık yemişliğim çoktur yani. gratis watson da satılan bilindik marka saç ürünlerinin dışında satılanları zerre beğenmiyorum. makyaj ve diğerlerinde çok iyiler. şaç konusunda ise orada satılan tırt pırt markaları sevmiyorum.
aldırma kız düzgün bi kuaför bulana kadar kendin kes. ki senin konun uzat ve kes:)).bi umit alayim dedim iyi gelmedi bana ama esimin kizkardesi cok memnun ona verecem yagi:) bbildiklerimin disina cikinca hep boyle oluyor malesef neyseki biraz duzeldi gibi gene karisma oluyor ama kisin yunlu birseyler giyince hep oluyorbende.uclarindan aldirmam lazim ama guvenilecek bir kuafor ne yazıkki cok zor
cok sukur uzat ve kes olayı bittide rutin seyler aaa kirilmis gidip kestireyim :))))ama oda bende yok kuaförlerden korkar oldum ayyyy yok ilk bastaki her banyoda kes allah kes bittialdırma kız düzgün bi kuaför bulana kadar kendin kes. ki senin konun uzat ve kes:)).
eritipmi kullaniyorsun birde hangi markasevdabuzer
Selamm daha öncede yazmıştım size. Hindistancevizi yağını kullanmaya başladım ama saçıma sürerken çok döküyor saçımı. Normal mi bu?
Evet eritip kullanıyorum gratis ten almıştım markası life ineritipmi kullaniyorsun birde hangi marka
bende onu kullaniyorum bir sorun yasamadim iyice eritip kullansaniz mesela kasenin icine aldiginiz hindistan cevizi yagini ekleyin cezvede kaynayan suyun üstünde eriyene kadar kalsin sicak bir,sekilde uygulayin saciniza egerki yine dökülme cok olursa 1-2 sefer uygulama yapmadan dus alin dokulme oranina bakarsiniz.normalde daxin doktugunu duydumda hindistan cevizini duymadim tam tersi dokulmeye iyi gelirEvet eritip kullanıyorum gratis ten almıştım markası life in
Tamam teşekkür ederimbende onu kullaniyorum bir sorun yasamadim iyice eritip kullansaniz mesela kasenin icine aldiginiz hindistan cevizi yagini ekleyin cezvede kaynayan suyun üstünde eriyene kadar kalsin sicak bir,sekilde uygulayin saciniza egerki yine dökülme cok olursa 1-2 sefer uygulama yapmadan dus alin dokulme oranina bakarsiniz.normalde daxin doktugunu duydumda hindistan cevizini duymadim tam tersi dokulmeye iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?