Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

maşallah ne kadarda hızlı uzayan saçlarınız var.
şu an sizin ilk resminiz kadar çıkmış kendi saçım var.
ama 4 ayda bu kadar uzayacak saç yok bende :))
yarısı kadar uzasa iyi diyeceğim. 2 günde bir yağlı pehlivan gibi geziyorum. 1.5 yılda belinize gelir o saçlar. tekrar maşallah

çok teşekkür ederim ama bu aralar uzama hızı durdu gibi geliyor çok çeşitli bakımlar yapıyorum dediğin gibi 2 günde bir yağ bakımı yapıyorum yalnız yağlı pehlivan sözüde hoşuma gitti :) inşallah canım 1.5 yıl sonra belime gelseeeeeeeee

Bu hafta iki bakim yaptim birini cumartesi zeytinyagi hindistan cevizi yagi sarimsak yagi cirwkotu keten hint ve badem yagi( evde yag birakmamisim :). ) sicak yag bakimi olarak uyguladim dun ise diplere hande polat boylara karisik bakim yagi uyguladim

dunku bakımım diplere hande polat boylara karışık bakım yağı
bugunde saçlarımı kestirmek için kuaföre gittim ama kapalıydı ((kestirince sarıların baya bi kısmı gidecek yuppiiiiii saçlarım kısa diye çok uzuluyorum ama yanık saçlardan kurtulacağım içinde mutluyum...bakımlara devam

Diplere hande polat yag bakimi boylara karisik bakim yagimi uyguladim

diplere hande polat yağı boylara argan yağını uyguladım kaç gundur gidiyorum kuaför kapalı saçlarımı kestırcem diyemi kapatıyorlar anlamadımki

Sonunda saclarimi kestirebildim ama çok kisa oldu ne guzel uzatmistim ama yaniklardan kurtuldugum icinde mutluyum Kestirmeden once bu boydaydi

En alttaki resin ilk kisa kestirdigim sac ikinci resimle arasinda 2.5 ay fark var

Ozellikle ensedeki sarilar gitti :)) yanik az kaldi simdi bu sac yikqnip kurutulunca nasil kabarmadan sekillencek ((

aaa canım çok tatlı olmuşlar sadece üstte biraz saılar kalmış artık o kabarlamalara düzleştirici ve fönü kullanmadan yapabileceğin bişey yok gibi görünüyor bu arada nekadar uzatmayı hedefliyosun inşallah istediğin boya hemencecik gelir :d
Ozellikle ensedeki sarilar gitti :)) yanik az kaldi simdi bu sac yikqnip kurutulunca nasil kabarmadan sekillencek ((

Aminnnnnnnnnn... kisa sac daha genc ve tarz gosteriyor ama ben nefret ediyorum ( saclarim yandiginda kalcama degiyordu hqyatimda hic bu kadar kisa kullanmadim degisik geliyor simdilik baglanacak seviyeye getirme amacindayim

saçlarımı kestirdikten sonra çabucak uzaması için ( aminnnnnnn) diplere hande polat yağ bakımı boylara ( tabii boy kaldıysa )hindistan cevizi yağı uyguladım.5 saat beklettiktn sonra yıkadım

yağ bakımım : diplere hande polat yağ bakımı boylara hindistan cevizi yağı

OTE="wisemine, post: 40045301, member: 657773"]kuruduktan sonra çok kabardımı kabardımı bari(ben kısa kestirdiğimde felaket olmuştu düzleştirmekten başka bi çarem yoktu)[/QUOTE]
Ilk kurudugunda cigligi basiyordum az daha :))saclarim gur kalin tell I kisada olunca bonus kafaya dondu.

Duzlestiriciyle hafifce gectim artik uzerinden dun tekrar yikadim bugundaha Iyi gece yazma taktim oyle uyudum hacmini almis biraz

nasil olsa ölü saç kesilecekti canim üzülme sen o saçları 3 ayda uzatirsin

Cumartesi ve sali gunlerindeki bakimim diplere hande polat yag bakimi boylara hindistan cevizi yagi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…