Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Taraf kaldi orqdanda kestimde tamamini alirsqm sacim disa dogru kivrilip kabariyor iyice bonusa donerim

Gayet iyi görünüyor bebişim ama artık tek boya getir ve kesmeye uğraşma. Zaten o bakımlarla falan toparlanacak saçların, ben bir sorun kalmış gibi görmüyorum.

Gayet iyi görünüyor bebişim ama artık tek boya getir ve kesmeye uğraşma. Zaten o bakımlarla falan toparlanacak saçların, ben bir sorun kalmış gibi görmüyorum.
bende öyle yapcam kuşum tek boya getirmek için uğraşıyorum sadece bir bölgede sarılar kaldı sol bölümde o bölüm uzundu keserek aynı boya getirmeye çalışıyom onlarda yanık yavaştan onlarıda temizleyip makasa veda etcem :)

Ohhh süpersin kuzum, galiba bende yarın bir miktar keseceğim saçlarımı.

En son 14 martta kuafor bozuntusu sacimiBoyle yamuk kesti yanitida birsey olmaz uzar

Dun aksam esitledim nedirBu kuaforlerden cektigim ya Ben ondan guzel kestim :)

Eki Görüntüle 1526062 En son 14 martta kuafor bozuntusu sacimiBoyle yamuk kesti yanitida birsey olmaz uzar

Şaka gibi, öyle şey mi olur!

Eki Görüntüle 1526066 Dun aksam esitledim nedirBu kuaforlerden cektigim ya Ben ondan guzel kestim :)

Aynen gayet iyi görünüyor.

Orial sürülen saçtan bir daha hayır gelmiyor zaten. Aynen kürlere devam et bence, uçlarada ılık zeytinyağı tedavisi ile en azından daha nizami durması sağlanabilir.

Orial sürülen saçtan bir daha hayır gelmiyor zaten. Aynen kürlere devam et bence, uçlarada ılık zeytinyağı tedavisi ile en azından daha nizami durması sağlanabilir.[/QUOTE]
haklısınız.üstelik ben orial yüzünden. 2defa hastanelik oldum. Yüzüm şişti. Doktor alerji yapmis dedi. Gözlerime kadar vurdu.gözlerim şişti çok kötü.. kafa derim de hep kabarmisti. Perişan oldum. Ondan sonra yapmadım daha boya bile vurmadim.. Şimdi saçlarım sağlıklı uzasin diye uğraşıyorum. yaptığım kur de yumurta satışına 3kasik hint yağı bir kaşık yılan yağı. Hafta da bir kez yapiyorum. Yani dün ikinci oldu yapisim. eski saçlarımı çok özledim. Liseden arkadaşımla uzun zaman sonra konuştuk.saçlarıni neden boya din uzun siyah su gibi saçların vardi dedi.o gün bugundur kafaya taktım. Saçlarım dümdüzdu.Orialla mahvettim.

geçmiş olsun benimde diplerden yandı o yuzden sarılardan kurtulmaya çalışıyorum ne kadar kestirsemde kopmaya devam ediyordu yeni yeni toparladım ve ben yığınla bakım keratin yağ allahım allahım neler denemedimki hiçbir şekilde toparlanmadı

kesinlikle kuzum ya oryalmı ben almıyayım tövbe ettim

Orial sürülen saçtan bir daha hayır gelmiyor zaten. Aynen kürlere devam et bence, uçlarada ılık zeytinyağı tedavisi ile en azından daha nizami durması sağlanabilir.
haklısınız.üstelik ben orial yüzünden. 2defa hastanelik oldum. Yüzüm şişti. Doktor alerji yapmis dedi. Gözlerime kadar vurdu.gözlerim şişti çok kötü.. kafa derim de hep kabarmisti. Perişan oldum. Ondan sonra yapmadım daha boya bile vurmadim.. Şimdi saçlarım sağlıklı uzasin diye uğraşıyorum. yaptığım kur de yumurta satışına 3kasik hint yağı bir kaşık yılan yağı. Hafta da bir kez yapiyorum. Yani dün ikinci oldu yapisim. eski saçlarımı çok özledim. Liseden arkadaşımla uzun zaman sonra konuştuk.saçlarıni neden boya din uzun siyah su gibi saçların vardi dedi.o gün bugundur kafaya taktım. Saçlarım dümdüzdu.Orialla mahvettim.[/QUOTE]
oy oy oy aman aman boyatma uzatıp kurtul yanıklardan sabır istiyor devanlı ve duzenli yap bakımları bir yerden yumurtanın saçı kuruttuğunu duymuştum ama bilemedim...zeytinyağı badem yağıda ekle canım kurlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…