Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

ovv!
pekı ombreyı oryalsız yapmaz mı benım sacımı bılıyosun veya actırmadan sac rengımı yaptırsam :S :S

aynen.hihi ancakonu yapabilirim ama bayagi zamandan sonra yapacagim :)

kızlar banada fıkır verın koyu sac.. koyu kestane oryalsız .. dırek uclarını sarı yaptırsam nasıl olur .. ona gore ayarlar sımdı anlatınca ıtıcı oldu da

ovv!
pekı ombreyı oryalsız yapmaz mı benım sacımı bılıyosun veya actırmadan sac rengımı yaptırsam :S :S
Canım senin saç rengin zaten güzel
Uçlarına ışıltı attirsan bile olur
Ya da daha açık kahveye boyatsan
Ama sakın açtirtma sakinn((

Kendim keseceğim zaten kuzum, kuaförlere dümdüz kes diyorsun bir tarafı uzun bir tarafı kısa yapıyorlar Aynen haklısın, dediğin şekilde yapayım ben.Kararsız kalmıştım, teşekkür ederim.
rica ederim ayy evet evet gitme kuzum kuafore sen daha iyi yqpqrsin

bakımım diplere hande polat yağ bakımı boylara zeytinyağı

haftasonunu es geçmek zorunda kaldım ama olsun bugunku bakımım diplere hande polat yağ bakımı boylara zeytinyağı

cumaya fırsat bulurum anca bu ara okul çok yoğun yarın bakım gunu evde bir parça dax süpergro vardı boş geçmeyem onu yapam

Dax super gro başarılı bir ürün bana göre, kullanmakta fayda var. Ben saçıma dalga yaptığımda bile minicik bir parça alıp saç uçlarıma yediriyorum işlem sonrası, hem daha nizami hem daha parlak oluyor saçlar. Dax'in şekillendiricisi yerine bunu kullanıyorum yani

bende bir kutuyu bitirmeye az kala hande polata terfi ettim memnun kalmıştım uzatmaya gerçekten katkısı vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…