- 12 Şubat 2015
- 6.542
- 16.080
- 498
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
ovv!Canm ben de oryal yapmistm basima gelenleri anlatiym sana yardimci olur, sacim siyahti daha doğrusu koyu kestane ombreli bi renk istedim oryal surucez yipranmiycak dediler ki bu iyi bir kuaför.. Tamam dedim 5saat oryalde bekledim agladim en son yikadilar. Tabiki turuncu bir kafa. Boyadilar.. Hürrem saci gibi oldum bir de esmerim. Begenmedim.. İki ton koyu yapin dedim.. Yine parliyodu kafam.. O kafayla eve gidemezdim . markete gittim kömür siyahi aldim. Eve gittim boyadim. Daha ama oryalin zararlarından falan haberim yok asil hikaye simdi basliyo.. İlk dusumu aldiiim. Hamur! Esneyen saçlar.. Şok oldum. Gül gibi saclarim vardi ve zaten omzumdaydi.. Saclarm kurudu tabiki çalı süpürgesi gibi.. Düzleştirmeye calistim duzlestiriciye yapisti! Birkaç gün sok atlattim kafa derimde su toplamalar kabuk bağlamalar siyah siyah.. Hemen kostum eczaneye. Cos-med diye bir şampuan aldim. Abartisiz söylüyorum bir hafta sürmedi geçirdi.. Bu siyah boyam zamanla akti.. Kahverengi ve uclari oryalden kalan sari bir renk oldu.. Ve tabiki tüm yaniklara rağmen uzamisti.. Omzumdan beş santim asagidaydi. Ama ölü sacti uçlari. Bir ay kadar önce gittim yanik yerlerimi de kestirdim. Yüzde doksanlik bir kismindan kurtuldum.. Simdi saclarim saglikli sayilir.. Ve asla duzlestirmiyorum uzasin diye. Canm istedgnde fon cektiriyorum. O cali supurgesi halinden eser kalmadi gibi bir şey. Ama bu süreç çok sabir isteyen bir süreç.. Umarim yardimci olabilmisimdir. Dedigm sampuani al mutlaka . fiyati 35 TL civarindaydi yanilmiyorsam. Mükemmel etki gosterdi
bu ara ombreye taktım uclarını sarı yapıcıgımmIyi ki sacima boya surmemisim..
aynen.hihi ancakonu yapabilirim ama bayagi zamandan sonra yapacagim :)Haha bir kere de yetmemiş ikinci defa yapmışsın, allah iyiliğini versin
Bunların hepsi tecrübe işte. Bundan sonrada komple boya orial falan yerine uçlara hafif ışıltı attarırsın tamam işte, kafa derine değmesin yeter.
O yüzden o kadar boyatma dedim sanaIyi ki sacima boya surmemisim..
Canım senin saç rengin zaten güzelovv!
pekı ombreyı oryalsız yapmaz mı benım sacımı bılıyosun veya actırmadan sac rengımı yaptırsam :S :S
rica ederim ayy evet evet gitme kuzum kuafore sen daha iyi yqpqrsinKendim keseceğim zaten kuzum, kuaförlere dümdüz kes diyorsun bir tarafı uzun bir tarafı kısa yapıyorlarAynen haklısın, dediğin şekilde yapayım ben.Kararsız kalmıştım, teşekkür ederim.
Kesinlikle, zaten dümdüz kesim yani bir zorluğu da yokrica ederim ayy evet evet gitme kuzum kuafore sen daha iyi yqpqrsin
Ben de bu hafta iki defa Hande Polat bakım yağını uyguladım.haftasonunu es geçmek zorunda kaldım ama olsun bugunku bakımım diplere hande polat yağ bakımı boylara zeytinyağı
ohhhhh harıkasın bebiş vallla bunu duyduğuma çok sevindim benimkide dun bitti aktarda hazırlatcamda fırsat bulsam bıBen de bu hafta iki defa Hande Polat bakım yağını uyguladım.
Dip not: Ayrıştırmayı başardım
Hazırlat kuzumohhhhh harıkasın bebiş vallla bunu duyduğuma çok sevindim benimkide dun bitti aktarda hazırlatcamda fırsat bulsam bı
aldığın yeni şampuanı denedinmi canımHazırlat kuzum
cumaya fırsat bulurum anca bu ara okul çok yoğun yarın bakım gunu evde bir parça dax süpergro vardı boş geçmeyem onu yapamHazırlat kuzum
cumaya fırsat bulurum anca bu ara okul çok yoğun yarın bakım gunu evde bir parça dax süpergro vardı boş geçmeyem onu yapam
bende bir kutuyu bitirmeye az kala hande polata terfi ettim memnun kalmıştım uzatmaya gerçekten katkısı vardıDax super gro başarılı bir ürün bana göre, kullanmakta fayda var. Ben saçıma dalga yaptığımda bile minicik bir parça alıp saç uçlarıma yediriyorum işlem sonrası, hem daha nizami hem daha parlak oluyor saçlar. Dax'in şekillendiricisi yerine bunu kullanıyorum yani
bende bir kutuyu bitirmeye az kala hande polata terfi ettim memnun kalmıştım uzatmaya gerçekten katkısı vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?