Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

kuzum ben sachaneyede sordumda kendi şampuanını almadım sülfatsız şampuanla yıkasam olurmu diye olur dediler natura keratinınde arındırıcı şampuanı vardı bir parça onunlamı yıkasam sence
Tatlım okudum o mesajı

Bence hiç gerek yok, sen zaten sülfatsız şampuan kullanıyorsun, onunla yıka ve uygula.

Kuzu surduk sacima kokusu bir harika surduktensonra bekletme falan yapin yazmiyor Ben direk fonle kurutcam duzlestiriciyle uatunden gecip 10 dk bekleyip durulucam

Eyvah eyvah yaptik bile yikicam hatta birazdan 150 dereceyle yqptim

Kotumu ettimki neyse bi yikayayim olmazsa Eger haftaya tekrar yaparim hem fon fircasida almis olurum :))

Eyvah eyvah yaptik bile yikicam hatta birazdan 150 dereceyle yqptim

Kuzum bu tarz ürünlerde kullanma talimatına harfiyen uymak lazım. Sadece kurutup fön çekin diyorsa kurut fön çek, fazla ısı yanlış etkilere sebep olabilir.Özel mesaj atacağım :)

Kotumu ettimki neyse bi yikayayim olmazsa Eger haftaya tekrar yaparim hem fon fircasida almis olurum :))

Vallahi fön fırçası epey işini görür kuzum.

bir hafta aranın ardından bakımlara devam dplere hande polat yağ bakımı boylara zeytinyağı

bakımım diplere hande polat yağ bakımı boylara bebeyağı

Bebeyağı kullanma kuzucuğum, sandığınızın aksine uzun vadede kurutucu etki yapar. Sen yine en kötü bebe yağı yerine zeytinyağı sür...

Bugunku bakim diplere hande polat yqg bqkimi boylara zeytinyagi

Bugunku bakimim diplere hande polat tag bakimi boylara zeytinyagi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…