- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
kuzum ben sachaneyede sordumda kendi şampuanını almadım sülfatsız şampuanla yıkasam olurmu diye olur dediler natura keratinınde arındırıcı şampuanı vardı bir parça onunlamı yıkasam senceBekliyorum kuzum :)
Tatlım okudum o mesajıkuzum ben sachaneyede sordumda kendi şampuanını almadım sülfatsız şampuanla yıkasam olurmu diye olur dediler natura keratinınde arındırıcı şampuanı vardı bir parça onunlamı yıkasam sence
Kuzu surduk sacima kokusu bir harika surduktensonra bekletme falan yapin yazmiyor Ben direk fonle kurutcam duzlestiriciyle uatunden gecip 10 dk bekleyip durulucam
Eyvah eyvah yaptik bile yikicam hatta birazdan 150 dereceyle yqptim
Kotumu ettimki neyse bi yikayayim olmazsa Eger haftaya tekrar yaparim hem fon fircasida almis olurum :))
Tamam tatlim bir yerde nemlendirir diye okumustum ondan uyguladim bir dqha surmem sagol canimBebelanma kuzucuğum, sandığınızın aksine uzun vadede kurutucu etki yapar. Sen yine en kötü bebe yağı yerine zeytinyağı sür...
Rica ederim kuzumTamam tatlim bir yerde nemlendirir diye okumustum ondan uyguladim bir dqha surmem sagol canim
bıldırım olarak gelmed kuzum hemen bakıyorumRica ederim kuzum
Canım bir de şu linke bakar mısın Kiddyy sana bir soru sormuş, görmemişsin sanırım, ben senin yerine cevap verdim ama sen daha detaylı anlatırsın.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...c-uzatma-formulu.659843/page-10#post-40886282
Maşallah. Gayet iyi görünüyor. Yalnız ben senin kadar bakımları düzenli yapabileni görmedim, tebrik ediyorum azminden dolayı.Eki Görüntüle 1522649 9mayis islakken Eki Görüntüle 1522650 kuruduktan sonra
Oyy canim sagol motivasyon verdin vallaMaşallah. Gayet iyi görünüyor. Yalnız ben senin kadar bakımları düzenli yapabileni görmedim, tebrik ediyorum azminden dolayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?