Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

kuzum valla ya bide şu öndeki kısmı arkaya doğru getirirsen gözükmez demezmi 25 tlde bayıldım saçımı mahvetmesine

oy oy oy aman aman boyatma uzatıp kurtul yanıklardan sabır istiyor devanlı ve duzenli yap bakımları bir yerden yumurtanın saçı kuruttuğunu duymuştum ama bilemedim...zeytinyağı badem yağıda ekle canım kurlerine[/QUOTE]
Artık uzadıkça uclardan ala ala kurtulcam uzun saçı çok özledim. Benim saç tipim yağlı saç tipi. Aşırı kurutmasin diye yağ koyuyorum. Badem yağını da alacagim. Hint yağını aldığımda kalmamıştı. Nerden gittim yaptim bilmiyorum ki. Şimdi eski saçlarımı arıyorum. Nerdeyse çıt çıt alip kullanicam. Ne zaman uzayacak. 7ay oldu. Mecburen kestirdim. Baktim saçlar gidiyor. off off.

Artık uzadıkça uclardan ala ala kurtulcam uzun saçı çok özledim. Benim saç tipim yağlı saç tipi. Aşırı kurutmasin diye yağ koyuyorum. Badem yağını da alacagim. Hint yağını aldığımda kalmamıştı. Nerden gittim yaptim bilmiyorum ki. Şimdi eski saçlarımı arıyorum. Nerdeyse çıt çıt alip kullanicam. Ne zaman uzayacak. 7ay oldu. Mecburen kestirdim. Baktim saçlar gidiyor. off off.[/QUOTE]
canım senin 7 aydamı bu kadar uzadı ah ah ben hayatımda ilk defa kısa saç kullanıyorum heleki toplayamamak beni delirtiyorve saçlarım yandığında kalçamdaydı

canım senin 7 aydamı bu kadar uzadı ah ah ben hayatımda ilk defa kısa saç kullanıyorum heleki toplayamamak beni delirtiyorve saçlarım yandığında kalçamdaydı [/QUOTE]
Benim de ilk defa bu kadar kısa kullanisim. Eski fotolarima bakıyorum aglicam vallah. Benim de belimdeydi. Üstelik Kasımda kestirdigimde iyi kesilmemisti.20gun sonra yine duzelttiler ve daha kisaltti mecburen. Normalde saçlarım hızlı uzardi.Ama orial etti içine saçlarımin.uzatamiyorum.Halen sarı saclarim. 6cm falan dipler. Kestirdigime pişman oldum. Bari bağlanacak kadar kestirseydim. Ama o kadar moralim bozuktuki saçlarım elinde kalıyordu.O sinirle kısa kes dedim. Şimdi de uzatma derdindeyim.

canım senin 7 aydamı bu kadar uzadı ah ah ben hayatımda ilk defa kısa saç kullanıyorum heleki toplayamamak beni delirtiyorve saçlarım yandığında kalçamdaydı
Benim de ilk defa bu kadar kısa kullanisim. Eski fotolarima bakıyorum aglicam vallah. Benim de belimdeydi. Üstelik Kasımda kestirdigimde iyi kesilmemisti.20gun sonra yine duzelttiler ve daha kisaltti mecburen. Normalde saçlarım hızlı uzardi.Ama orial etti içine saçlarımin.uzatamiyorum.Halen sarı saclarim. 6cm falan dipler. Kestirdigime pişman oldum. Bari bağlanacak kadar kestirseydim. Ama o kadar moralim bozuktuki saçlarım elinde kalıyordu.O sinirle kısa kes dedim. Şimdi de uzatma derdindeyim.[/QUOTE]
canım o zaman sen yağ bakımlaını haftada 1 gun değil en az 2 gun yap 3-4 saat bekle .kestirmekle iyi yapmışsın ölü saç çunku keratin bakımı falan denedinmi

Orial sürülen saçtan bir daha hayır gelmiyor zaten. Aynen kürlere devam et bence, uçlarada ılık zeytinyağı tedavisi ile en azından daha nizami durması sağlanabilir.
haklısınız.üstelik ben orial yüzünden. 2defa hastanelik oldum. Yüzüm şişti. Doktor alerji yapmis dedi. Gözlerime kadar vurdu.gözlerim şişti çok kötü.. kafa derim de hep kabarmisti. Perişan oldum. Ondan sonra yapmadım daha boya bile vurmadim.. Şimdi saçlarım sağlıklı uzasin diye uğraşıyorum. yaptığım kur de yumurta satışına 3kasik hint yağı bir kaşık yılan yağı. Hafta da bir kez yapiyorum. Yani dün ikinci oldu yapisim. eski saçlarımı çok özledim. Liseden arkadaşımla uzun zaman sonra konuştuk.saçlarıni neden boya din uzun siyah su gibi saçların vardi dedi.o gün bugundur kafaya taktım. Saçlarım dümdüzdu.Orialla mahvettim.[/QUOTE]

Yazık olmuş, alerjiksin işte bir daha öyle boyaymış orialmiş lütfen uzak dur.

Ama senin sülfür bağlarıda gtmişti kuzum hiç bir şey toparlayamazdı.

kuzum valla ya bide şu öndeki kısmı arkaya doğru getirirsen gözükmez demezmi 25 tlde bayıldım saçımı mahvetmesine

Çok yaratıcıymış arkadaş bravo doğrusu.

kuzum fark çok yoksa biraz daha uzasın hepsini eşitle seninde saçında kat banyosu var sanırım

5-6 cm kadar var Sevda ama saçlarım şu an göğsümün altına indi, eğer direkt kesersem tam göğüs ortasına denk gelecek. Dediğin gibi galiba bekleyip toptan keseceğim, zaten bundan uzun saç sevmem ben o kat olan kısım şu anki yere indiğinde kesebilirim.

canım o zaman sen yağ bakımlaını haftada 1 gun değil en az 2 gun yap 3-4 saat bekle .kestirmekle iyi yapmışsın ölü saç çunku keratin bakımı falan denedinmi[/QUOTE]
Evet haklısın canım. Öyle yapmalıyım aslında. Kestirdikten sonra baslasaydim daha uzamisti belkide.Ben o kadar bıraktım ki saclarimi. Daha 2.yapisim . Keratin bakimi yapmadım . Badem yağı aldığımda onu da alicam. Tepede baglayamiyorum ama şimdi ördüm 2sira örülüyor. Fare kuyrugu gibi.offf.off. Sağlıklı uzasin da.Saçlarımin uçları da kalındı. Orialden sonra iyice zayıfladı. Sacim rezil bir durumda.

canım o zaman sen yağ bakımlaını haftada 1 gun değil en az 2 gun yap 3-4 saat bekle .kestirmekle iyi yapmışsın ölü saç çunku keratin bakımı falan denedinmi
Evet haklısın canım. Öyle yapmalıyım aslında. Kestirdikten sonra baslasaydim daha uzamisti belkide.Ben o kadar bıraktım ki saclarimi. Daha 2.yapisim . Keratin bakimi yapmadım . Badem yağı aldığımda onu da alicam. Tepede baglayamiyorum ama şimdi ördüm 2sira örülüyor. Fare kuyrugu gibi.offf.off. Sağlıklı uzasin da.Saçlarımin uçları da kalındı. Orialden sonra iyice zayıfladı. Sacim rezil bir durumda.[/QUOTE]
Mesajın gorunmuyor canim

Ama senin sülfür bağlarıda gtmişti kuzum hiç bir şey toparlayamazdı.

evet kuzum ya az uğraşmadın valla

Çok yaratıcıymış arkadaş bravo doğrusu.

5-6 cm kadar var Sevda ama saçlarım şu an göğsümün altına indi, eğer direkt kesersem tam göğüs ortasına denk gelecek. Dediğin gibi galiba bekleyip toptan keseceğim, zaten bundan uzun saç sevmem ben o kat olan kısım şu anki yere indiğinde kesebilirim.[/QUOTE]
o zaman bekle canım az bir fark kalmış toptam kestrirsin sonrada istediğin boydan fazla uzadığında uçlarından aldırırsın cillop gibi olur

Mesajın gorunmuyor canim[/QUOTE]
canını sıkma bakımları düzenli yap bir bakmışsınkı uzamış

[/QUOTE]

Hem komik hem de benim için utanç verici birşey anlatayim. Böyle konuşunca acil deki doktor aklıma geldi. Şimdi burda hergün acil deki doktorlar değişiyor. İlk orial yüzünden acil e gittigimde doktor 6tane ilaç birden icirdi alerji ilacı ve kesin bir dille de uyardı. Neyse 4ay sonra yine yaptim. Yine şişti yine acil e gittim. Bu defa daha beter sismisti ama. Sonra doktorun asistanini gördüm. Ben renk attım.Lütfen doğru olmasın.Doktorun adin i duyunca fırça yi cem bu defa .Doktor içeri geldi.Allahım o bakışları unutamam haha.Girer girmez kızmaya başladı.Aynen soylediginizi de söyledi. Bu defa da 12tane ve mg ları biraz daha yükseklerden verdi.1haftadan fazla öyle gezdim.Ahh ahh. Bitti zaten benim için.

Iyi ki sacima boya surmemisim..

Mesajın gorunmuyor canim
canını sıkma bakımları düzenli yap bir bakmışsınkı uzamış[/QUOTE]
Sabretmek lazim ışte. İnsallah cabucak uzar ya. su an kendimi saçlarıma ve bakıma verdim. Aldatilmanin acısını atlatmak icin.. Saçlarım uzasa en azından saclarim kendini toplasa şahane olacak. At kuyruğu yapmayi özledim ya.:'(

canını sıkma bakımları düzenli yap bir bakmışsınkı uzamış
Sabretmek lazim ışte. İnsallah cabucak uzar ya. su an kendimi saçlarıma ve bakıma verdim. Aldatilmanin acısını atlatmak icin.. Saçlarım uzasa en azından saclarim kendini toplasa şahane olacak. At kuyruğu yapmayi özledim ya.:'([/QUOTE]
arada bir kelime geçti ama girmiyorum ona canını sıkma kız bakım yapmak en güzeli benim yaptığım kurde çok etkili ben onunla guzel derecede uzattım sende hazırlasana ben almadım kendim hazırladım

arada bir kelime geçti ama girmiyorum ona canını sıkma kız bakım yapmak en güzeli benim yaptığım kurde çok etkili ben onunla guzel derecede uzattım sende hazırlasana ben almadım kendim hazırladım[/QUOTE]
Aynen:'( Bir kaç gündür odaya kapatmistim kendimi. Dün nerdeyse yapmayacaktim yağ bakimini. Ama nereye kadar dedim kalkip yaptim.uğraştım kendimle. Evet bakım en guzeli. sen nasıl yapıyorsun.seninki ne kadar sürede uzadı.

arada bir kelime geçti ama girmiyorum ona canını sıkma kız bakım yapmak en güzeli benim yaptığım kurde çok etkili ben onunla guzel derecede uzattım sende hazırlasana ben almadım kendim hazırladım
Aynen:'( Bir kaç gündür odaya kapatmistim kendimi. Dün nerdeyse yapmayacaktim yağ bakimini. Ama nereye kadar dedim kalkip yaptim.uğraştım kendimle. Evet bakım en guzeli. sen nasıl yapıyorsun.seninki ne kadar sürede uzadı.[/QUOTE]
8 ayda bu kadar uzadı canım ılk 1.5 ay hıc uzamadı dipler yarılmıştı su topladı yaraya dönüştü kapandı 1.5 ay surdu....sonra yağ bakımları yaptım surekli redist bir süre kullandım karışık yağ bakımları yaptım uzun bir sure dax hınt badem çörek otu keten tohumu yağlarını sıcak bir şekilde uyguladım hindistan cevizi ve zeytinyağını bol bol kullandım 3 ay olmadı daha hande polat yağ bakımını evde kendim hazırladım son 2 kullanımlık kaldı onuda bitirdim haftada 3 gun bakım yapıyorum

8 ayda bu kadar uzadı canım ılk 1.5 ay hıc uzamadı dipler yarılmıştı su topladı yaraya dönüştü kapandı 1.5 ay surdu....sonra yağ bakımları yaptım surekli redist bir süre kullandım karışık yağ bakımları yaptım uzun bir sure dax hınt badem çörek otu keten tohumu yağlarını sıcak bir şekilde uyguladım hindistan cevizi ve zeytinyağını bol bol kullandım 3 ay olmadı daha hande polat yağ bakımını evde kendim hazırladım son 2 kullanımlık kaldı onuda bitirdim haftada 3 gun bakım yapıyorum[/QUOTE]
aa cok gecmis olsun ucuz atlatmissin Ben de hazirlayacagim.En azindan 1 sene doldugunda omuzlarimi gecsin istiyorum Az daha boncuklu sac taktiracaktim.Saci cok yipratiyor diye yapamdim.Kendi dogal haliyle biraz da benim katkimla kendiliginden uzasin dedim..Insallah guzel olacak zaman da cabuk gecerse sahane olur :)

o zaman bekle canım az bir fark kalmış toptam kestrirsin sonrada istediğin boydan fazla uzadığında uçlarından aldırırsın cillop gibi olur

Kendim keseceğim zaten kuzum, kuaförlere dümdüz kes diyorsun bir tarafı uzun bir tarafı kısa yapıyorlar Aynen haklısın, dediğin şekilde yapayım ben.Kararsız kalmıştım, teşekkür ederim.

Haha bir kere de yetmemiş ikinci defa yapmışsın, allah iyiliğini versin

Bunların hepsi tecrübe işte. Bundan sonrada komple boya orial falan yerine uçlara hafif ışıltı attarırsın tamam işte, kafa derine değmesin yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…