- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
kuzum valla ya bide şu öndeki kısmı arkaya doğru getirirsen gözükmez demezmiŞaka gibi, öyle şey mi olur!
Aynen gayet iyi görünüyor.
Orial sürülen saçtan bir daha hayır gelmiyor zaten. Aynen kürlere devam et bence, uçlarada ılık zeytinyağı tedavisi ile en azından daha nizami durması sağlanabilir.
kuzum fark çok yoksa biraz daha uzasın hepsini eşitle seninde saçında kat banyosu var sanırımVar kuzum hala, meğer ne çok kat varmış saçımda
Gerçi kararsızım yaz sonuna kadar bekleyip öyle mi kessem acaba...
oy oy oy aman aman boyatma uzatıp kurtul yanıklardan sabır istiyor devanlı ve duzenli yap bakımları bir yerden yumurtanın saçı kuruttuğunu duymuştum ama bilemedim...zeytinyağı badem yağıda ekle canım kurlerine[/QUOTE]haklısınız.üstelik ben orial yüzünden. 2defa hastanelik oldum. Yüzüm şişti. Doktor alerji yapmis dedi. Gözlerime kadar vurdu.gözlerim şişti çok kötü.. kafa derim de hep kabarmisti. Perişan oldum. Ondan sonra yapmadım daha boya bile vurmadim.. Şimdi saçlarım sağlıklı uzasin diye uğraşıyorum. yaptığım kur de yumurta satışına 3kasik hint yağı bir kaşık yılan yağı. Hafta da bir kez yapiyorum. Yani dün ikinci oldu yapisim. eski saçlarımı çok özledim. Liseden arkadaşımla uzun zaman sonra konuştuk.saçlarıni neden boya din uzun siyah su gibi saçların vardi dedi.o gün bugundur kafaya taktım. Saçlarım dümdüzdu.Orialla mahvettim.
Artık uzadıkça uclardan ala ala kurtulcam uzun saçı çok özledim. Benim saç tipim yağlı saç tipi. Aşırı kurutmasin diye yağ koyuyorum. Badem yağını da alacagim. Hint yağını aldığımda kalmamıştı. Nerden gittim yaptim bilmiyorum ki. Şimdi eski saçlarımı arıyorum. Nerdeyse çıt çıt alip kullanicam. Ne zaman uzayacak. 7ay oldu. Mecburen kestirdim. Baktim saçlar gidiyor. off off.[/QUOTE]oy oy oy aman aman boyatma uzatıp kurtul yanıklardan sabır istiyor devanlı ve duzenli yap bakımları bir yerden yumurtanın saçı kuruttuğunu duymuştum ama bilemedim...zeytinyağı badem yağıda ekle canım kurlerine
canım senin 7 aydamı bu kadar uzadı ah ah ben hayatımda ilk defa kısa saç kullanıyorum heleki toplayamamak beni delirtiyorve saçlarım yandığında kalçamdaydıArtık uzadıkça uclardan ala ala kurtulcam uzun saçı çok özledim. Benim saç tipim yağlı saç tipi. Aşırı kurutmasin diye yağ koyuyorum. Badem yağını da alacagim. Hint yağını aldığımda kalmamıştı. Nerden gittim yaptim bilmiyorum ki. Şimdi eski saçlarımı arıyorum. Nerdeyse çıt çıt alip kullanicam. Ne zaman uzayacak. 7ay oldu. Mecburen kestirdim. Baktim saçlar gidiyor. off off.
Benim de ilk defa bu kadar kısa kullanisim. Eski fotolarima bakıyorum aglicam vallah. Benim de belimdeydi. Üstelik Kasımda kestirdigimde iyi kesilmemisti.20gun sonra yine duzelttiler ve daha kisaltti mecburen. Normalde saçlarım hızlı uzardi.Ama orial etti içine saçlarımin.uzatamiyorum.Halen sarı saclarim. 6cm falan dipler. Kestirdigime pişman oldum. Bari bağlanacak kadar kestirseydim. Ama o kadar moralim bozuktuki saçlarım elinde kalıyordu.O sinirle kısa kes dedim. Şimdi de uzatma derdindeyim.[/QUOTE]canım senin 7 aydamı bu kadar uzadı ah ah ben hayatımda ilk defa kısa saç kullanıyorum heleki toplayamamak beni delirtiyorve saçlarım yandığında kalçamdaydı
haklısınız.üstelik ben orial yüzünden. 2defa hastanelik oldum. Yüzüm şişti. Doktor alerji yapmis dedi. Gözlerime kadar vurdu.gözlerim şişti çok kötü.. kafa derim de hep kabarmisti. Perişan oldum. Ondan sonra yapmadım daha boya bile vurmadim.. Şimdi saçlarım sağlıklı uzasin diye uğraşıyorum. yaptığım kur de yumurta satışına 3kasik hint yağı bir kaşık yılan yağı. Hafta da bir kez yapiyorum. Yani dün ikinci oldu yapisim. eski saçlarımı çok özledim. Liseden arkadaşımla uzun zaman sonra konuştuk.saçlarıni neden boya din uzun siyah su gibi saçların vardi dedi.o gün bugundur kafaya taktım. Saçlarım dümdüzdu.Orialla mahvettim.[/QUOTE]Orial sürülen saçtan bir daha hayır gelmiyor zaten. Aynen kürlere devam et bence, uçlarada ılık zeytinyağı tedavisi ile en azından daha nizami durması sağlanabilir.
geçmiş olsun benimde diplerden yandı o yuzden sarılardan kurtulmaya çalışıyorum ne kadar kestirsemde kopmaya devam ediyordu yeni yeni toparladım ve ben yığınla bakım keratin yağ allahım allahım neler denemedimki hiçbir şekilde toparlanmadı
kuzum valla ya bide şu öndeki kısmı arkaya doğru getirirsen gözükmez demezmi25 tlde bayıldım saçımı mahvetmesine
kuzum fark çok yoksa biraz daha uzasın hepsini eşitle seninde saçında kat banyosu var sanırım
canım o zaman sen yağ bakımlaını haftada 1 gun değil en az 2 gun yap 3-4 saat bekle .kestirmekle iyi yapmışsın ölü saç çunku keratin bakımı falan denedinmi[/QUOTE]Benim de ilk defa bu kadar kısa kullanisim. Eski fotolarima bakıyorum aglicam vallah. Benim de belimdeydi. Üstelik Kasımda kestirdigimde iyi kesilmemisti.20gun sonra yine duzelttiler ve daha kisaltti mecburen. Normalde saçlarım hızlı uzardi.Ama orial etti içine saçlarımin.uzatamiyorum.Halen sarı saclarim. 6cm falan dipler. Kestirdigime pişman oldum. Bari bağlanacak kadar kestirseydim. Ama o kadar moralim bozuktuki saçlarım elinde kalıyordu.O sinirle kısa kes dedim. Şimdi de uzatma derdindeyim.
Evet haklısın canım. Öyle yapmalıyım aslında. Kestirdikten sonra baslasaydim daha uzamisti belkide.Ben o kadar bıraktım ki saclarimi. Daha 2.yapisim . Keratin bakimi yapmadım . Badem yağı aldığımda onu da alicam. Tepede baglayamiyorum ama şimdi ördüm 2sira örülüyor. Fare kuyrugu gibi.offf.off. Sağlıklı uzasin da.Saçlarımin uçları da kalındı. Orialden sonra iyice zayıfladı. Sacim rezil bir durumda.[/QUOTE]canım o zaman sen yağ bakımlaını haftada 1 gun değil en az 2 gun yap 3-4 saat bekle .kestirmekle iyi yapmışsın ölü saç çunku keratin bakımı falan denedinmi
haklısınız.üstelik ben orial yüzünden. 2defa hastanelik oldum. Yüzüm şişti. Doktor alerji yapmis dedi. Gözlerime kadar vurdu.gözlerim şişti çok kötü.. kafa derim de hep kabarmisti. Perişan oldum. Ondan sonra yapmadım daha boya bile vurmadim.. Şimdi saçlarım sağlıklı uzasin diye uğraşıyorum. yaptığım kur de yumurta satışına 3kasik hint yağı bir kaşık yılan yağı. Hafta da bir kez yapiyorum. Yani dün ikinci oldu yapisim. eski saçlarımı çok özledim. Liseden arkadaşımla uzun zaman sonra konuştuk.saçlarıni neden boya din uzun siyah su gibi saçların vardi dedi.o gün bugundur kafaya taktım. Saçlarım dümdüzdu.Orialla mahvettim.
Mesajın gorunmuyor canim[/QUOTE]Evet haklısın canım. Öyle yapmalıyım aslında. Kestirdikten sonra baslasaydim daha uzamisti belkide.Ben o kadar bıraktım ki saclarimi. Daha 2.yapisim . Keratin bakimi yapmadım . Badem yağı aldığımda onu da alicam. Tepede baglayamiyorum ama şimdi ördüm 2sira örülüyor. Fare kuyrugu gibi.offf.off. Sağlıklı uzasin da.Saçlarımin uçları da kalındı. Orialden sonra iyice zayıfladı. Sacim rezil bir durumda.
haklısınız.üstelik ben orial yüzünden. 2defa hastanelik oldum. Yüzüm şişti. Doktor alerji yapmis dedi. Gözlerime kadar vurdu.gözlerim şişti çok kötü.. kafa derim de hep kabarmisti. Perişan oldum. Ondan sonra yapmadım daha boya bile vurmadim.. Şimdi saçlarım sağlıklı uzasin diye uğraşıyorum. yaptığım kur de yumurta satışına 3kasik hint yağı bir kaşık yılan yağı. Hafta da bir kez yapiyorum. Yani dün ikinci oldu yapisim. eski saçlarımı çok özledim. Liseden arkadaşımla uzun zaman sonra konuştuk.saçlarıni neden boya din uzun siyah su gibi saçların vardi dedi.o gün bugundur kafaya taktım. Saçlarım dümdüzdu.Orialla mahvettim.
Canm ben de oryal yapmistm basima gelenleri anlatiym sana yardimci olur, sacim siyahti daha doğrusu koyu kestane ombreli bi renk istedim oryal surucez yipranmiycak dediler ki bu iyi bir kuaför.. Tamam dedim 5saat oryalde bekledim agladim en son yikadilar. Tabiki turuncu bir kafa. Boyadilar.. Hürrem saci gibi oldum bir de esmerim. Begenmedim.. İki ton koyu yapin dedim.. Yine parliyodu kafam.. O kafayla eve gidemezdim . markete gittim kömür siyahi aldim. Eve gittim boyadim. Daha ama oryalin zararlarından falan haberim yok asil hikaye simdi basliyo.. İlk dusumu aldiiim. Hamur! Esneyen saçlar.. Şok oldum. Gül gibi saclarim vardi ve zaten omzumdaydi.. Saclarm kurudu tabiki çalı süpürgesi gibi.. Düzleştirmeye calistim duzlestiriciye yapisti! Birkaç gün sok atlattim kafa derimde su toplamalar kabuk bağlamalar siyah siyah.. Hemen kostum eczaneye. Cos-med diye bir şampuan aldim. Abartisiz söylüyorum bir hafta sürmedi geçirdi.. Bu siyah boyam zamanla akti.. Kahverengi ve uclari oryalden kalan sari bir renk oldu.. Ve tabiki tüm yaniklara rağmen uzamisti.. Omzumdan beş santim asagidaydi. Ama ölü sacti uçlari. Bir ay kadar önce gittim yanik yerlerimi de kestirdim. Yüzde doksanlik bir kismindan kurtuldum.. Simdi saclarim saglikli sayilir.. Ve asla duzlestirmiyorum uzasin diye. Canm istedgnde fon cektiriyorum. O cali supurgesi halinden eser kalmadi gibi bir şey. Ama bu süreç çok sabir isteyen bir süreç.. Umarim yardimci olabilmisimdir. Dedigm sampuani al mutlaka . fiyati 35 TL civarindaydi yanilmiyorsam. Mükemmel etki gosterdi
canını sıkma bakımları düzenli yap bir bakmışsınkı uzamış[/QUOTE]Mesajın gorunmuyor canim
Sabretmek lazim ışte. İnsallah cabucak uzar ya.canını sıkma bakımları düzenli yap bir bakmışsınkı uzamış
arada bir kelime geçti ama girmiyorum ona canını sıkma kız bakım yapmak en güzeli benim yaptığım kurde çok etkili ben onunla guzel derecede uzattım sende hazırlasana ben almadım kendim hazırladım[/QUOTE]Sabretmek lazim ışte. İnsallah cabucak uzar ya.su an kendimi saçlarıma ve bakıma verdim. Aldatilmanin acısını atlatmak icin.. Saçlarım uzasa en azından saclarim kendini toplasa şahane olacak. At kuyruğu yapmayi özledim ya.:'(
Aynen:'( Bir kaç gündür odaya kapatmistim kendimi. Dün nerdeyse yapmayacaktim yağ bakimini. Ama nereye kadar dedim kalkip yaptim.uğraştım kendimle. Evet bakım en guzeli. sen nasıl yapıyorsun.seninki ne kadar sürede uzadı.[/QUOTE]arada bir kelime geçti ama girmiyorum ona canını sıkma kız bakım yapmak en güzeli benim yaptığım kurde çok etkili ben onunla guzel derecede uzattım sende hazırlasana ben almadım kendim hazırladım
8 ayda bu kadar uzadı canım ılk 1.5 ay hıc uzamadı dipler yarılmıştı su topladı yaraya dönüştü kapandı 1.5 ay surdu....sonra yağ bakımları yaptım surekli redist bir süre kullandım karışık yağ bakımları yaptım uzun bir sure dax hınt badem çörek otu keten tohumu yağlarını sıcak bir şekilde uyguladım hindistan cevizi ve zeytinyağını bol bol kullandım 3 ay olmadı daha hande polat yağ bakımını evde kendim hazırladım son 2 kullanımlık kaldı onuda bitirdim haftada 3 gun bakım yapıyorum[/QUOTE]Aynen:'( Bir kaç gündür odaya kapatmistim kendimi. Dün nerdeyse yapmayacaktim yağ bakimini. Ama nereye kadar dedim kalkip yaptim.uğraştım kendimle. Evet bakım en guzeli. sen nasıl yapıyorsun.seninki ne kadar sürede uzadı.
o zaman bekle canım az bir fark kalmış toptam kestrirsin sonrada istediğin boydan fazla uzadığında uçlarından aldırırsın cillop gibi olur
Haha bir kere de yetmemiş ikinci defa yapmışsın, allah iyiliğini versinHem komik hem de benim için utanç verici birşey anlatayim. Böyle konuşunca acil deki doktor aklıma geldi. Şimdi burda hergün acil deki doktorlar değişiyor. İlk orial yüzünden acil e gittigimde doktor 6tane ilaç birden icirdi alerji ilacı ve kesin bir dille de uyardı. Neyse 4ay sonra yine yaptim. Yine şişti yine acil e gittim. Bu defa daha beter sismisti ama. Sonra doktorun asistanini gördüm. Ben renk attım.Lütfen doğru olmasın.Doktorun adin i duyunca fırça yi cem bu defa .Doktor içeri geldi.Allahım o bakışları unutamam haha.Girer girmez kızmaya başladı.Aynen soylediginizi de söyledi. Bu defa da 12tane ve mg ları biraz daha yükseklerden verdi.1haftadan fazla öyle gezdim.Ahh ahh. Bitti zaten benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?